Libnet.ro
UNICEF

00:07

Polonia si statele baltice au cel mai mare numar de responsabili pe lista celor declarati indezirabili in Rusia

Hotnews Hotnews,
 Polonia si statele baltice au cel mai mare numar de responsabili pe lista celor declarati indezirabili in Rusia

Fosti sau actuali responsabili europeni de rang inalt se afla printre cei 89 declarati indezirabili de Rusia, pe aceasta lista regasindu-se si cinci romani. Dintre cei 89 de responsabili, 18 sunt polonezi, alti 15 provenind din statele baltice, noteaza Agerpres. In plus, exista tari din UE care nu au niciun nume pe aceasta lista, cum este cazul Ungariei. continuă pe Hotnews

Nisa: Un adolescent a stabilit recordul pentru cel mai mare selfie din lume. Tanarul a surprins 2.530 de oameni intr-o singura fotografie (VIDEO)

Recordul mondial pentru cel mai mare selfie din lume a fost stabilit saptamana aceasta de un adolescent din Nisa care a reusit sa faca o fotografie in care apar 2. 530 de persoane, informeaza lalibre. be. Tom.

Polonia si statele baltice au cei mai multi lideri europeni pe lista neagra a Kremlinului

Cei mai multi lideri europeni care apar pe lista neagra a Kremlinului sunt din Polonia si statele baltice, scrie Agerpres. Dintre cei 89 de oficiali europeni ce sunt declarati indezirabili in Rusia, 18 sunt.

Chirurgii de la cel mai mare spital din Oltenia vin de acasa cu aparatura medicala. Pacientii: Sunt un exemplu

Medicii de la Clinica de Chirurgie Orala si Maxilo-Faciala din cadrul Spitalului Judetean din Craiova opereaza cu ustensilele aduse de la cabinetele particulare. Doctorii efectueaza apoximativ 3. 000 de interventii chirurgicale anual.

Tesla S, cea mai mare revolutie auto de la Modelul T incoace

Nu putem vorbi despre masini electrice si sa nu incepem cu Tesla. Trebuie sa va obisnuiti ca in fiecare articol voi strecura doua-trei picaturi de istorie. Pana la urma, ce e mai interesant decat inceputul oricarui lucru? Bun. Lumea putin mai informata stie ca atunci cand spui Tesla spui Elon Musk. Aprofundam putin si va [] Tesla S, cea mai mare revolutie auto de la Modelul T incoace Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Tara noastra - cea mai mare crestere a comertului ilicit cu tigarete din UE

Consumul de tigarete contrafacute si de contrabanda a crescut in tara noastra, in ultimul an, de la o medie de 10,9% in 2013, la 15,6% din consumul total, reprezentand cea mai mare crestere inregistrata la nivelul UE, potrivit unui studiu realizat de catre KPMG pentru British American Tobacco, Imperial Tobacco, Japan Tobacco International si Philip Morris International, care precizeaza ca cele mai afectate zone sunt Nord-Est, cu 33%, respectiv Vest, cu 28% prezenta a produselor ilicite. Anul trecut, 89% din totalul tigaretelor contrafacute au avut timbru de Ucraina iar Jin Ling, Marble si Ashima sunt printre cele mai traficate tigarete pe piata romaneasca, mai precizeaza studiul.

Ministerul Agriculturii: Majorarea de preturi din aprilie 2015 la produse alimentare, cea mai mare din ultimii 3 ani

Ministerul Agriculturii a confirmat ca in aprilie 2015 a avut loc cea mai mare explozie a preturilor din domeniu alimentar din ultimii trei ani. Astfel, ministerul arata ca, fata de martie 2015, luna aprilie a.

Romania a avut anul trecut cea mai mare crestere a comertului ilicit de tigarete din UE

Romania a inregistrat anul trecut cea mai mare crestere a comertului ilicit cu tigarete la nivelul Uniunii Europene, potrivit unui studiu realizat de KPMG pentru British American Tobacco, Imperial Tobacco, Japan Tobacco International si Philip Morris.

Cea mai mare panorama din lume te plimba prin muntii Mont Blanc

Cea mai recenta dovada a obsesiei noastre pentru superlative absolute vine sub forma unui colaj foto ce se mandreste cu titlu de cea mai mare panorama. Evolutia tehnologica ne-a permis in ultimii ani imortalizarea unor secvente statice sau in miscare la care in urma cu ceva timp puteam doar sa visam. Printre acestea se numara [] Cea mai mare panorama din lume te plimba prin muntii Mont Blanc Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Noi reguli in programul Prima casa, pentru trecerea la o locuinta mai mare

Guvernul a modificat si completat normele de implementare a Programului Prima casa avand in vedere, in principal, doua aspecte: posibilitatea pe care o au beneficiarii programului de a trece de la o locuinta mai mica la una mai mare, fie ca valoare, fie ca suprafata posibilitate introdusa prin OUG nr. 2/2015), si reglementarea unor aspecte tehnice rezultate din practica derularii programului.

Oficial Audi: Viitorul Audi Q8 nu trebuie neaparat sa fie mai mare decat Audi Q7

Orientarea marcii premium germane Audi catre productia de SUV-uri este tot mai evidenta, iar recent confirmatul Audi Q8 asteptat in 2019) va fi un pion foarte important in gama, alaturi de Audi Q1 2016) si Audi Q6 2018). Audi Q8 nu trebuie neaparat sa fie mai mare decat Audi Q7, a spus Clemens Zimmerman, director de marketing in cadrul Audi, intr-o discutie cu cativa jurnalisti din Romania, organizata cu ocazia primelor teste internationale cu noua generatie Audi Q7.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )