Libnet.ro
UNICEF

09:15

Polonia si Ungaria tin in sah Uniunea Europeana. Angela Merkel nu cedeaza santajului

Adevărul Adevărul,
Polonia si Ungaria tin in sah Uniunea Europeana. Angela Merkel nu cedeaza santajului

Prim-ministrul polonez, Mateusz Morawiecki, si omologul sau ungar, Viktor Orban, au ramas hotarati sa isi mentina veto-ul asupra bugetului multianual al UE daca cererea lor de retragere a conditiilor legate de statul de drept nu va fi auzita, a declarat luni seara purtatorul de cuvant al executivului de la Varsovia, noteaza AFP. continuă pe Adevărul

Angela Merkel este impotriva planurilor unor guverne regionale din Germania de a lasa hotelurile deschise de Craciun

Cancelarul Angela Merkel s-a aratat impotriva planurilor unor guverne regionale din Germania de a lasa hotelurile deschise de Craciun, avertizand ca exista riscul ca pandemia de Covid-19 sa se inrautateasca, noteaza Reuters, care citeaza surse din interiorul unei videoconferinte care a avut loc luni.

Uniunea Europeana propune o noua alianta post-Trump cu SUA in fata provocarilor Chinei

Uniunea Europeana incearca sa incheie o noua alianta cu Statele Unite care sa puna capat tensiunilor din era Trump si sa faca fata provocarilor reprezentate de China, a scris Financial Times.

Uniunea Europeana propune o noua alianta cu SUA care sa puna capat tensiunilor din epoca Trump si sa faca fata provocarii Chinei

Uniunea Europeana incearca sa incheie o noua alianta cu Statele Unite care sa puna capat tensiunilor din era Trump si sa faca fata provocarilor reprezentate de China, a scris duminica Financial Times citand dintr-un proiect de plan european, informeaza Agerpres. Planul propune reconstruirea legaturilor dintre UE si SUA pe fronturi comune, in dosare ce merg de la reglementarea domeniului digital la combaterea pandemiei de COVID-19. Planul ar urma sa fie aprobat la Consiliul European din 10-11 decembrie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )