Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gabriela Firea propune mai multe spatii in aer liber, unde pot avea loc spectacole

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea propune mai multe spatii in aer liber, unde pot avea loc spectacole

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a propus, miercuri, 11 spatii in aer liber unde pot avea loc spectacole in conditiile de distantare sociala impuse de pandemie. Propunerile sale vor fi inaintate Consiliului National pentru Situatii de Urgenta, spre analiza. continuă pe Antena3

Firea propune 11 spatii in aer liber unde pot avea loc spectacole in conditii adaptate actualului context medical

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, propune Consiliului National pentru Situatii de Urgenta 11 spatii in aer liber unde pot avea loc spectacole in conditii adaptate actualului context medical. intre acestea se afla Teatrul Odeon, Teatrul de Comedie, Opera Comica pentru Copii si Creart.

CORONAVIRUS |Gabriela Firea propune ca romanii depistati pozitiv si asimptomatici sa aiba voie sa ramana acasa, in izolare Aproape 7.800 de bucuresteni s-au inscris pentru testarea gratuita (VIDEO)

Gabriela Firea, Primarul General al Capitalei, a declarat ca aproape 7. 800 de bucuresteni s-au inscris sa fie testati gratuit pentru coronavirus, in cadrul programului Testam pentru Bucuresti!. Firea a.

Gabriela Firea: Poate nu ar fi rau ca pacientii cu coronavirus, dar asimptomatici, sa fie tratati acasa in baza unei declaratii pe propria raspundere

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, spune ca poate nu ar fi rau ca Ministerul Sanatatii sa analizeze posibilitatea ca pacientii cu COVID-19 asimptomatici sau cu simptome usoare sa fie tratati acasa, in baza unei declaratii pe propria raspundere. Ea sustine ca mai multe persoane ar fi sunat-o si i-ar fi spus ca se tem ca vor ajunge in spital, iar familiile lor in izolare, daca in urma testarii vor fi confirmate cu coronavirus.

Vlad Mixich: Campania de testare pentru coronavirus declansata de Gabriela Firea, un non-sens din punct de vedere epidemiologic si medical

Prima campanie de testare pentru coronavirus prin RT-PCR declansata de primarul Capitalei, Gabriela Firea, este un non-sens din punct de vedere epidemiologic si medical, in primul rand pentru ca selectarea celor testati este facuta foarte gresit, afirma Vlad Mixich, expert in politici de sanatate. Vlad Mixich mai spune ca Gabriela Firea a mintit atunci cand a afirmat ca esantionarea celor testati a fost facuta de specialistii de la Institutul National de Sanatate Publica.

Gabriela Firea si primarii de Sector au lansat programul prin care peste 10.500 de bucuresteni vor fi testati daca au avut COVID 19 Edilii au stat la prezidiu, la mai putin de 2 m, s-au laudat intre ei si s-au testat

Primarul Gabriela Firea a lansat luni programul prin care 10. 500 de bucuresteni, alesi de Institutul National de Sanatate Publica, vor fi testati gratuit daca au avut COVID 19. in zilele urmatoare, bucurestenii selectati vor fi anuntati printr-o scrisoare, iar daca vor accepta testarea, vor fi programati sa vina la Arena Nationala, unde a fost amenajat centrul de testare. La lansarea programului, primarii au stat la prezidiu, la o distanta mai mica de 2 m, s-au laudat intre ei pentru proiect, iar la final acestia s-au testat. in paralel, municipalitatea mai desfasoara un program de testare, unde peste 11. 000 de bucuresteni vor fi testati daca au noul coronavirus.

Gabriela Firea: Nu cred ca Vela imi va fi contracandidat. Ministrii vor sa fie prim-ministri, nu primari

Gabriela Firea reactioneaza la zvonurile legate de candidatura actualului ministru de Interne, la Primaria Capitalei. Edilul Capitalei spune ca nu crede ca Marcel Vela vrea sa intre in cursa pentru Bucuresti, ci mai degraba vrea sa ii ia locul lui Ludovic Orban, la Palatul Victoria.

VIDEO Elevii din Buzau vor avea ore de curs in aer liber. Unde vor fi amenajate ineditele centre educationale

Scolarii din municipiul Buzau vor putea desfasura ore de curs in aer liber, incepand chiar din aceasta toamna. Trei centre educationale vor fi amenajate de autoritatile locale in cele mai importante parcuri din muncipiul Buzau.

incepe testarea in masa pentru COVID-19 in Capitala, pe Arena Nationala. Primarul general Gabriela Firea: Vom stii exact cum a circulat coronavirusul in Bucuresti

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a anuntat startul testarii pe scara larga pentru COVID-19, pe Arena Nationala. Astfel, spune edilul, vom stii exact cum a circulat coronavirusul in.

incepe testarea in masa pentru COVID-19 in Capitala, pe Arena Nationala. Primarul general Gabriela Firea: Vom sti exact cum a circulat coronavirusul in Bucuresti

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a anuntat startul testarii pe scara larga pentru COVID-19, pe Arena Nationala. Astfel, spune edilul, vom sti exact cum a circulat coronavirusul in Bucuresti.

CORONAVIRUS |Gabriela Firea: Luni dam startul proiectului de testare de tip anticorpi pe un esantion de 10.500 de bucuresteni (VIDEO)

Gabriela Firea, Primarul General al Capitalei, a anuntat ca luni va incepe un proiect de testare de tip anticorpi pe un esantion de 10. 500 de bucuresteni. Testele se vor realiza pe Arena Nationala, in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )