Libnet.ro
UNICEF

16:45

Poluarea din Capitala e din nou la cote ridicate. Ministerul Mediului: A fost transmisa o avertizare catre Primaria Municipiului Bucuresti pentru dispunerea de masuri imediate

B1 B1,
Poluarea din Capitala e din nou la cote ridicate. Ministerul Mediului: A fost transmisa o avertizare catre Primaria Municipiului Bucuresti pentru dispunerea de masuri imediate

Poluare din Bucuresti este din nou la cote ridicate, desi traficul s-a redus semnificativ din cauza restrictiilor impuse de autoritati in contextul pandemiei de coronavirus. Potrivit datelor furnizate de. continuă pe B1

Poluarea din Bucuresti, din nou la cote foarte ridicate, desi traficul rutier s-a redus semnificativ

Poluarea din Bucuresti este din nou la cote foarte ridicate, desi traficul rutier s-a redus semnificativ in ultimele doua saptamani, in contextul masurilor luate pentru stoparea epidemiei de coronavirus. La statia de pe Calea Mosilor, concentratia de PM2,5 era 85 micrograme pe metru cub, sambata dimineata, cea mai ridicata din Capitala.

Cu trafic redus, poluarea din Bucuresti si din Buftea e din nou la cote ridicate. Concentratia de PM2,5 a ajuns la 83 - 85 (FOTO)

Poluarea din Bucuresti si din Buftea e din nou la cote ridicate, desi traficul s-a redus semnificativ din cauza epidemiei de coronavirus. Sambata dimineata, nivelul cel mai ridicat din Capitala era.

Dosar penal deschis la Spitalul Sfantul Ioan din Capitala. Conducerea, reclamata pentru lipsa dotarii si a preventiei, dar si ca ar fi obligat medicii sa participe la cursuri si colocvii, desi Guvernul a sistat astfel de evenimente

Procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 4 din Capitala au anuntat, marti, ca deschid un dosar penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor si abuz in serviciu. Demersul are la baza.

Spitalul Floreasca din Capitala: 7 medici si 23 de asistenti, izolati dupa ce un pacient a fost confirmat cu coronavirus (VIDEO)

Ancheta epidemiologica la cel mai mare spital de urgenta din Bucuresti. 7 medici, 23 de asistenti medicali, plus personal auxiliar de la Spitalul Floreasca,sunt izolati la domiciliu, dupa ce pacient.

Fenomenul coronavirus nu mai poate fi stapanit. E greu de crezut ca miile de romani reveniti in tara mai pot fi convinsi sa stea izolati - managerul Spitalului Babes din Capitala

In acest moment, fenomenul coronavirus nu mai poate fi stapanit, pentru ca este greu de crezut ca miile de romani intorsi din strainatate mai pot fi convinsi sa stea izolati, spune managerul Spitalului Clinic Victor Babes din Bucuresti, dr. Emilian Imbri. El s-a referit si la cele doua scheme de tratament diferite folosite de spitalele care trateaza pacienti cu COVID-19, afirmand ca nu este util ca acestea sa fie dezbatute la televizor, pentru ca s-a ajuns ca populatia sa dea navala in farmacii si sa cumpere medicamentele disponibile, in timp ce spitalele vor avea o problema cu achizitia.

Un robot autonom de dezinfectie cu lumina UVC, folosit la Institutul Matei Bals din Capitala

Departamentul pentru Situatii de Urgenta, in parteneriat cu Bucharest Robots, primul start-up de robotica din Romania si Asociatia Suport, introduc robotii in lupta cu Coronavirus.

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )