Libnet.ro
UNICEF

01:05

Spitalul Floreasca din Capitala: 7 medici si 23 de asistenti, izolati dupa ce un pacient a fost confirmat cu coronavirus (VIDEO)

B1 B1,
Spitalul Floreasca din Capitala: 7 medici si 23 de asistenti, izolati dupa ce un pacient a fost confirmat cu coronavirus (VIDEO)

Ancheta epidemiologica la cel mai mare spital de urgenta din Bucuresti. 7 medici, 23 de asistenti medicali, plus personal auxiliar de la Spitalul Floreasca,sunt izolati la domiciliu, dupa ce pacient. continuă pe B1

Pacient infectat cu coronavirus la spitalul Floreasca din Bucuresti: 30 de cadre medicale au fost izolate la domiciliu

Un pacient de la Spitalul Floreasca din Bucuresti a fost depistat pozitiv cu coronavirus. Sapte medici si 23 de asistenti medical si personal auxiliar au fost izolati la domiciliu.

Alerta la Spitalul Floreasca, din cauza unui pacient infectat cu coronavirus. Ce se intampla acum cu medicii

7 medici si 23 de asistenti medicali, precum si alt personal auxiliar au ajuns in izolare la domiciliu, dupa ce aseara, la Spitalul Floreasca, s-a prezentat un pacient pentru o cu totul alta patologie. Pacientul nu avea simptome Potrivit purtatorului de cuvant al spitalului, pacientul nu fusese intr-un context epidemiologic pentru epidemia Covid-19, s-a ridicat .

Vlad Voiculescu critica numirea lui Catalin Carstoiu ca manager la Spitalul Universitar din Capitala

Fostul ministru al Sanatatii Vlad Voiculescu a criticat duminica, intr-o conferinta de presa sustinuta online, in termeni duri decizia autoritatilor de numire a medicului Catalin Carstoiu in functia de manager al Spitalului Universitar.

Pacient infectat cu COVID-19, la Spitalul Floreasca. Personalul medical a fost plasat in izolare

18 medici de la Spitalul Floreasca din Bucuresti au fost plasati in carantina dupa ce pacientul cu care au luat contact a murit dupa ce a fost diagnosticat cu COVID-19.

7 medici si 23 de asistenti de la cel mai mare spital de urgenta din Bucuresti, izolati dupa ce un pacient a fost confirmat cu coronavirus

7 medici, 23 de asistenti medicali, plus personal auxiliar de la Spitalul Floreasca, cel mai mare spital de urgenta din Bucuresti, sunt izolati la domiciliu dupa ce un pacient care s-a prezentat la Unitatea de Primiri Urgente a spitalului a fost confirmat cu infectie cu coronavirus si transferat, ulterior, la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes, a declarat medicul Bogdan Oprita, purtatorul de cuvant al Spitalului Floreasca, pentru HotNews. ro.

Dosar penal deschis la Spitalul Sfantul Ioan din Capitala. Conducerea, reclamata pentru lipsa dotarii si a preventiei, dar si ca ar fi obligat medicii sa participe la cursuri si colocvii, desi Guvernul a sistat astfel de evenimente

Procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 4 din Capitala au anuntat, marti, ca deschid un dosar penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor si abuz in serviciu. Demersul are la baza.

CORONAVIRUS. MApN: Spitalul ROL2 din incinta Institutului Ana Aslan, operationalizat in scurt timp. Doua aeronave militare aduc materiale sanitare din Turcia si Germania (VIDEO)

Ministerul Apararii Nationale anunta, luni, ca spitalul ROL 2 din incinta Institutului Ana Aslan, dedicat in intregime pacientilor infectati cu Covid-19, va fi operationalizat in scurt.

Alerta epidemiologica la Spitalul Universitar din Bucuresti! Doi pacienti cu boli cronice, depistati cu coronavirus

Un pacient de la Spitalul Universitar din Bucuresti aflat pe dializa, a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus.

Fenomenul coronavirus nu mai poate fi stapanit. E greu de crezut ca miile de romani reveniti in tara mai pot fi convinsi sa stea izolati - managerul Spitalului Babes din Capitala

In acest moment, fenomenul coronavirus nu mai poate fi stapanit, pentru ca este greu de crezut ca miile de romani intorsi din strainatate mai pot fi convinsi sa stea izolati, spune managerul Spitalului Clinic Victor Babes din Bucuresti, dr. Emilian Imbri. El s-a referit si la cele doua scheme de tratament diferite folosite de spitalele care trateaza pacienti cu COVID-19, afirmand ca nu este util ca acestea sa fie dezbatute la televizor, pentru ca s-a ajuns ca populatia sa dea navala in farmacii si sa cumpere medicamentele disponibile, in timp ce spitalele vor avea o problema cu achizitia.

Vlad Voiculescu critica PNL pentru numirea lui Catalin Carstoiu la Spitalul Universitar din Capitala: Aceiasi oameni cu care am lucrat la Colectiv

Fostul ministru al Sanatatii Vlad Voiculescu a criticat duminica in termeni duri decizia autoritatilor de numire a mediului Catalin Carstoiu in functia de manager al Spitalului Universitar, afirmand ca acesta era la conducerea Spitalului Universitar in momentul producerii incendiului din Clubul Colectiv, ppozitia din care a gestionat deplorabil situatia tinerilor arsi internati in unitatea medicala.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )