Libnet.ro
UNICEF

15:15

Cele mai poluate orase din Romania. Romania trebuie sa ia masuri urgente cu nivelul ridicat al poluarii

Antena3 Antena3,
Cele mai poluate orase din Romania. Romania trebuie sa ia masuri urgente cu nivelul ridicat al poluarii

Anunt ingrijorator al ministrului Mediului. Alte 10 orase din Romania trebuie sa ia de urgenta masuri in legatura cu nivelul ridicat al poluarii. Altfel, riscam amenzi uriase din partea Uniunii Europene. Amenzile ar putea fi cuprinse intre 100. 000 si 400. 000 de euro pe zi. continuă pe Antena3

Business report: Cinci orase din Romania isi iau adio de la tramvaie noi. Guvernul a anulat licitatii de 120 milioane de euro; Cele mai cautate aptitudini in 2020. Ce calitati hard si soft vaneaza angajatorii

Electromobilitatea Companiile petroliere si de utilitati incearca sa preia controlul: isi fac propriile retele de incarcare a masinilor electrice. Mai mult de trei. Sectoarele cu scaderi salariale. Dintre domeniile in care angajatii nu doar ca nu s-au bucurat de bani in plus la salariu, dar au si pierdut din ei, se numara agricultura.

Lia Olguta Vasilescu: Avem cei mai multi primari din Romania, este clar ca nu vom avea niciun fel de emotii

Deputatul PSD Olguta Vasilescu spune ca PSD nu are emotii in situatia in care alegerile parlamentare vor avea loc in acelasi timp cu cele locale, ea aratandu-se convinsa ca PSD va castiga alegerile locale si parlamentare.

Romania si Ungaria au avut cele mai mari scumpiri din UE, la finalul anului trecut

Romania si Ungaria au inregistrat cele mai mari rate ale inflatiei din Uniunea Europeana, la finalul anului trecut, arata datele publicate vineri de Oficiul European de Statistica Eurostat).

VIDEO Gigantice furtuni de praf au lovit mai multe orase australiene, transformand ziua in noapte

Furtunile din centrul statului australian New South Wales au creat furtuni de praf care au transformat ziua in noapte in mai multe orase din regiune, scrie Guardian.

Care au fost cele mai vandute jocuri video din ultimii 25 de ani

O companie de cercetare de piata 8213; NPD Group 8213; a realizat lista celor mai vandute jocuri video din fiecare an, incepand din 1995 pana in prezent. Gusturile par sa se schimbe in mod regulat in industria jocurilor video, dar o privire asupra listei cu cele mai vandute jocuri din ultimii 25 de ani arata cum gamerii au ramas fideli unora dintre cele mai cunoscute francize din industrie.

Unul dintre cele mai asteptate jocuri din 2020 a fost amanat

Desi gamerii se pregateau deja de o vizita in Night City, vor mai avea de asteptat cel putin cateva luni pana sa se bucure de lumea uriasa din Cyberpunk 2077.

IERI Consumul de electricitate, la cel mai mare nivel din aceasta iarna

Importurile au depasit 1. 800 de MW, potrivit Transelectrica Consumul national de energie electrica a ajuns ieri dimineata la cele mai mari niveluri din aceasta iarna, depasind 9. 300 de MW, in timp ce importurile se apropie de capacitatea maxima a retelei, potrivit datelor Transelectrica, analizate de Agerpres.

Agricool. Dupa pesta, gripa aviara loveste Romania. ANSVSA, masuri de biosecuritate obligatorii

Zootehnia in Romania a devenit unul dintre domeniile agri cele mai napastuite. Pesta a lovit puternic la noi mai ales in ultimul an, iar acum gripa aviara trece granita din Ungaria in Romania.

Peste 200 de ghiduri medicale din Romania sunt expirate, iar 22 de specializari medicale sunt afectate

Peste 200 de ghiduri medicale sunt expirate. Protocoalele noi pentru aparaturi, descoperirile si inovatiile care impun actualizarea regulilor trebuie sa se gaseasca in ghidurile medicale. Insa, in Romania, cele mai multe astfel de ghiduri sunt.

IN DECEMBRIE 2019 Ungaria si Romania - tarile europene cu cele mai ridicate rate ale inflatiei

Rata anuala a inflatiei in zona euro a fost de 1,3% in luna decembrie 2019, in crestere comparativ cu 1% in luna noiembrie, si de 1,6% in Uniunea Europeana, de asemenea in crestere fata de 1,3% in luna precedenta, tarile membre UE cu cele mai ridicate rate ale inflatiei fiind Ungaria si Romania, arata datele publicate vineri de Oficiul European de Statistica Eurostat) si preluate de Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )