Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pompierul din Arges, care a salvat un om si l-a resuscitat pe cainele sau, l-a vizitat pe patruped la veterinar

România Liberă România Liberă,
Pompierul din Arges, care a salvat un om si l-a resuscitat pe cainele sau, l-a vizitat pe patruped la veterinar

Pompierul argesean care a resuscitat un ciine dupa un incendiu a vizitat catelul la cabinetul veterinar. Salut, prietene! Te rog sa scapi, sa o faci pentru mine. Te rog sa traiesti, i-a spus pompierul catetului. continuă pe România Liberă

Tanara din Romania care a anuntat ca isi vinde VIRGINITATEA a mintit in privinta motivelor pentru care face acest gest (FOTO)

Aleexandra Kheefren este o tanara din Romania care a decis sa isi vanda virginitatea pe un site din Germania in cadrul unei licitatii. Aceasta a aparut pe o televiziune din Statele Un.

Un milion de lire sterline a fost risipit in cateva saptamani: Cazul incredibil al unui tanar din Australian care a ajuns bogat dintr-o eroare bancara

Un tanar australian a reusit sa iroseasca in doar cateva saptamani peste 1 milion de lire sterline in urma unei erori a bancii la care detinea cardul. Banii i-au intrat in cont,.

Tanara din Romania care a anuntat ca isi VINDE VIRGINITATEA a gasit un cumparator GENEROS! Vezi cat va primi aceasta

Adolescenta de nationalitate romana Alexandra Kheefren a gasit un cumparator dupa ce a anuntat pe un site din Germania ca isi vinde virginitatea, anunta Stirile Pro TV. Cumparatorul este un.

Kelemen Hunor: Reactiile unor oficiali din Ungaria privind decizii administrative din Romania care au lezat comunitatea maghiara sunt corecte

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, sustine ca reactiile unor oficiali maghiari referitoare la unele decizii administrative din Romania care au lezat comunitatea maghiara sunt corecte, informeaza.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )