Libnet.ro
UNICEF

18:30

Tanara din Romania care a anuntat ca isi VINDE VIRGINITATEA a gasit un cumparator GENEROS! Vezi cat va primi aceasta

B1 B1,
Tanara din Romania care a anuntat ca isi VINDE VIRGINITATEA a gasit un cumparator GENEROS! Vezi cat va primi aceasta

Adolescenta de nationalitate romana Alexandra Kheefren a gasit un cumparator dupa ce a anuntat pe un site din Germania ca isi vinde virginitatea, anunta Stirile Pro TV. Cumparatorul este un. continuă pe B1

Tanara din Romania care a anuntat ca isi vinde VIRGINITATEA a mintit in privinta motivelor pentru care face acest gest (FOTO)

Aleexandra Kheefren este o tanara din Romania care a decis sa isi vanda virginitatea pe un site din Germania in cadrul unei licitatii. Aceasta a aparut pe o televiziune din Statele Un.

O romanca de 18 ani a ajuns in atentia presei straine, dupa ce a anuntat ca isi vinde virginitatea pentru a-si ajuta parintii: ce spun rudele fetei VIDEO

Alexandra Kefren, o tanara din Bucuresti, in varsta de 18 ani, si-a socat familia dupa ce a anuntat in presa din Marea Britanie ca isi vinde virginitatea pentru a-si ajuta parintii cu bani si pentru a-si permite sa studieze la Oxford.

Parintii au aflat: Ce consecinte va suporta Alexandra, fata care isi VINDE VIRGINITATEA pentru 1.000.000 de euro!

Parintii Alexandrei, tanara din Romania care a anuntat in presa ca iti vinde virginitatea, au aflat si se declara uluiti de gestul fetei. Dupa ce fata a plecat pe furis in.

Romanca ce isi VINDE VIRGINITATEA a gasit un cumparator GENEROS! Vezi cat va primi aceasta

Adolescenta de nationalitate romana Alexandra Kheefren a gasit un cumparator dupa ce a anuntat pe un site din Germania ca isi vinde virginitatea, anunta Stirile Pro TV. Cumparatorul este un.

Kelemen Hunor: Reactiile unor oficiali din Ungaria privind decizii administrative din Romania care au lezat comunitatea maghiara sunt corecte

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, sustine ca reactiile unor oficiali maghiari referitoare la unele decizii administrative din Romania care au lezat comunitatea maghiara sunt corecte, informeaza.

Ministerul Transporturilor: Cele mai periculoase drumuri din Romania sunt DN1, DN2 si DN7

Drumurile nationale din Romania pe care au loc cele mai multe accidente rutiere sunt DN1, DN2 si DN7, in contextul in care Romania este pe primul loc in Uniunea Europeana din punct de vedere al numarului de decese cauzate de accidentele rutiere,.

Huffington Post analizeaza situatia politica din Romania, in contextul in care, tot mai multe state europene se orienteaza catre Rusia. PSL si PSD sunt vazute ca pro-occidentale

Celebra publicatie americana online Huffington Post remarca, in contextul tot mai tulbure din Europa de Est, orientarea pro-occidentala a partidelor politice din Romania.

Huffington Post analizeaza situatia politica din Romania, in contextul in care, tot mai multe state europene se orienteaza catre Rusia. PNL si PSD sunt vazute ca pro-occidentale

Celebra publicatie americana online Huffington Post remarca, in contextul tot mai tulbure din Europa de Est, orientarea pro-occidentala a partidelor politice din Romania.

Kelemen Hunor: Reactia oficialilor de la Budapesta a fost o reactie corecta, de responsabilitate fata de maghiarii din Romania

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, miercuri, ca reactiile oficialilor de la Budapesta, in privinta incidentului diplomatic dintre Romania si Ungaria, sunt corecte si de responsabilitate fata de comunitatea maghiara din Romania.

HARTA prosperitatii fotbalului romanesc. Doua dintre cele mai SARACE judete din Romania au echipa in Liga 1 (FOTO)

Fotbalul este cel mai complex sport din Romania. Acesta are cei mai multi suporteri si beneficiaza de cele mai multe oportunitati financiare. Sau, cel putin, in teorie. Potrivit unui articol.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2673 seconds )