Libnet.ro
UNICEF

20:30

PRO TV, lovitura crunta pentru Antena 1. Anuntul a fost facut oficial

Playtech Playtech,
PRO TV, lovitura crunta pentru Antena 1. Anuntul a fost facut oficial

Pro TV a inregistrat, cu editia de seara trecuta a show-ului Romanii au talent, un record la nivelul cifrelor din sezonul acesta, cu cresteri pe toate targeturile, comparativ cu saptamana trecuta. Telespectatorii s-au facut comozi in fata micilor ecrane, iar Pro TV s-a clasat si el, din nou, pe primul loc in topul audientelor. Lovitura crunta . continuă pe Playtech

Lovitura grea pentru Ianis Hagi. De ce a plecat, de fapt, de la Genk. Nu stiu de ce a avut acea cadere

Lovitura grea pentru Ianis Hagi, care de la inceputul acestui an joaca la Glasgow Rangers, in Scottish Premiership. Adevaratul motiv pentru care fotbalistul roman a plecat de la Genk a fost dezvaluit recent de oficialii clubului belgian. Lovitura grea pentru Ianis Hagi. De ce a plecat, de fapt, de la Genk Ianis Hagi, 21 de .

Ce spune Andreea Raicu despre Andreea Balan, dupa ce a fost facut public divortul. Ori de cate ori viata te incearca

Familia Balan-Burcea nu a rezistat testului timpului. Niciunul nu mai poarta verigheta, actorul a parasit casa in care locuia cu artista, iar mesajele curg pe paginile celor doi de socializare, dupa ce Andreea a iesit la declaratii. Cea care a dorit sa lase un mesaj consolator si de imbarbatare a fost Andreea Raicu. Ce spune .

Halep, lovitura crunta: Simona si-a anuntat retragerea de la Indian Wells! Explicatia a oferit-o pe Twitter

Simona Halep 2 WTA) a fost vazuta ultima data pe terenul de tenis la 22 februarie, cand a castigat finala de la Dubai, dupa un meci dur cu Rybakina.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )