Libnet.ro
UNICEF

15:30

Daniel Constantin: 6-7, posibil 8 membri ProRomania vor vota guvernul Orban

Hotnews Hotnews,
 Daniel Constantin: 6-7, posibil 8 membri ProRomania vor vota guvernul Orban

Daniel Constantin, prim-vicepresedinte al partidului lui Victor Ponta, a anuntat luni ca 6-7, posibil 8 parlamentari din ProRomania vor vota guvernul Ludovic Orban. continuă pe Hotnews

Cine sunt cei sase deputati ProRomania care vor vota pro-Orban, in ciuda lui Ponta

In ciuda amenintarilor cu excluderea din partid, mai multi parlamentari ProRomania sunt prezenti astazi la votul de investire al Guvernului si vor vota in favoarea acestuia. Printre acestia se regasesc Sorin Cimpeanu si Daniel Constantin, acesta din urma afirmand inainte de sedinta plenului ca am votat pentru demiterea guvernului Dancila si sustinem instalarea noului guvern.

Sorin Cimpeanu si Daniel Constantin, membri ai Pro Romania, confirma ca voteaza guvernul Orban: Sunt circa 8 colegi care vor sustine Executivul PNL (VIDEO)

Sorin Cimpeanu si Daniel Constantin, membri Pro Romania, au anuntat luni la Parlament ca vor vota guvernul Orban. Constantin a afirmat ca si alti circa 8 paroamentari ai Pro Romania vor sustine Executivul.

Deputatul Daniel Constantin anunta ca sase parlamentari PRO Romania vor vota Guvernul Orban

Deputatul Daniel Constantina declarat ca sase parlamentari PRO Romania vor vota Guvernul Orban. Anuntul acestuia vine dupa ce fostul premier Victor Ponta a declarat ca Mihai Tudose ar fi negociat cu PNL.

Daniel Constantin confirma o noua tradare. Sase parlamentari Pro Romania voteaza Guvernul Orban

Deputatul Daniel Constantin confirma ca tradeaza din nou si anuntaca sase parlamentari PRO Romania vor vota Guvernul Orban. Anuntul acestuia vine dupa ce fostul premier Victor Ponta a declarat ca.

Lista parlamentarilor Pro Romania si PSD care vor vota Cabinetul Orban- surse

Daniel Constantin, Sorin Cimpeanu, Mircea Banias, Georgian Pop, Emilia Meirosu si Damian Florea sunt parlamentarii Pro Romania care vor vota pentru investirea Cabinetului Orban, in cadrul sedintei plenului reunit de astazi, in ciuda amenintarilor cu excluderea lansate de liderul de partid, Victor Ponta.

Barna: Toti parlamentarii USR vor vota pentru investirea Guvernului Orban

Toti parlamentarii USR vor vota pentru investirea Guvernului Orban, a declarat liderul USR, Dan Barna, inaintea votului din Parlament pentru investirea Cabinetului PNL.

UPDATE: Orban, inaintea votului de investire: Boicotul este o premiera, dar am incredere ca un numar cat mai mare de parlamentari PSD si Pro Romania vor vota guvernul

Premierul desemnat Ludovic Orban s-a declarat increzator ca un numar cat mai mare de parlamentari Pro Romania si PSD vor vota astazi pentru investirea Cabinetului sau, in ciuda boicotului fara precedent anuntat de cele doua grupuri parlamentare. Liderul PNL a mai spus ca mizeaza pe 237-243 de voturi.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )