Libnet.ro
UNICEF

18:45

Ponta, atac dur la Tudose, pe tema revolutiei fiscale: E cea mai discriminatorie decizie luata in Romania dupa 1989

Adevărul Adevărul,
Ponta, atac dur la Tudose, pe tema revolutiei fiscale: E cea mai discriminatorie decizie luata in Romania dupa 1989

Fostul premier Victor Ponta a afirmat, miercuri, faptul ca trecerea contributiilor de la angajator la angajat este o masura antisociala si va conduce la cresterea inegalitatilor, catalogand-o cea mai discriminatorie decizie luata in Romania dupa 1989. continuă pe Adevărul

Adrian Nastase rupe tacerea in privinta revolutiei fiscale: Ea nu trebuie discutata de persoane care isi plimba bicicleta prin fata Guvernului

Fostul premier PSD comenteaza revolutia fiscala aprobata miercuri de Guvernul Tudose. In timp ce noi suntem preocupati de cum sa facem ca multinationalele sa nu mai plateasca deloc taxe, impozite si.

Guvernul amana discutiile pe tema modificarilor fiscale

Dezbaterea modificarilor fiscale s-a amanat, cel putin pe moment, pentru ziua de miercuri. intrebat cand va avea loc sedinta de guvern, premierul Mihai Tudose a raspuns miercuri, ca de obicei.

Persoanele cu handicap si programatorii IT, victime ale Revolutiei fiscale

Perdanti ai masurilor fiscale adoptate de Guvern miercu5ri vor fi si programatorii, dar si persoanele cu handicap. Deloitte Romania explica, intr-un comunicat remis Hotnews, ca aceste doua.

Incertitudinea fiscala bulverseaza cursul euro-leu. Cum va evolua astazi, in asteptarea revolutiei fiscale

Euro se schimba, marti, pe piata interbancara, si la nivelul de 4,64 lei, pe fondul incertitudinii fiscale, mai ales dupa ce guvernatorul Bancii Nationale Mugur Isarescu a avertizat asupra cresterii accelerate a inflatiei si a riscurilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )