Libnet.ro
UNICEF

15:45

Ponta, atac furibund la Klaus Iohannis: Are o mentalitate de stapan de iobagi

Antena3 Antena3,
Ponta, atac furibund la Klaus Iohannis: Are o mentalitate de stapan de iobagi

Premierul Victor Ponta a spus despre presedintele Klaus Iohannis ca are o mentalitate de stapan de iobagi cu romanii, referindu-se la propunerea lui Mihai Razvan Ungureanu la sefia SIE, scrie ziare. com. Dl Iohannis. continuă pe Antena3

Ponta, ATAC DUR la Iohannis dupa propunerea lui Ungureanu la SIE

Scandal pe toate planurile dupa ce Klaus Iohannis l-a nominalizat pe Mihai Razvan Ungureanu la sefia SIE. Victor Ponta il ataca dur pe presedinte si spune ca PSD a fost pacalit deoarece Iohannis nu.

Klaus Iohannis, mesaj de Ziua Drapelului National: Tricolorul este simbolul absolut al romanilor de pretutindeni. Am datoria si privilegiul de a le cere romanilor sa pretuasca Drapelul National

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Drapelului National. El a sustinut ca aceasta zi este o sarbatoare de suflet, iar el are datoria, dar si privilegiul, de a cere tuturor.

Klaus Iohannis, despre reuniunea Consiliului European de Vara de la Bruxelles: Migratia, securitatea si apararea europeana, cresterea economiei si a fortei de munca, pe agenda de discutii (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis va participa joi si vineri la reuniunea Consiliului European de Vara de la Bruxelles, potrivit Administratiei Prezidentiale. Iohannis a precizat in cadrul unei conferinte de presa.

Klaus Iohannis se intalneste, luni, cu George Friedman, fondatorul companiei de consultanta Stratfor

Klaus Iohannis se va intalni, luni, la Palatul Cotroceni, cu George Friedman, fondatorul companiei americane de consultanta strategica Stratfor, informeaza Administratia Prezidentiala.

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, luni, cu fondatorul Stratfor George Friedman

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni, luni, la Palatul Cotroceni, cu George Friedman, fondatorul companiei americane de consultanta strategica Stratfor, informeaza Administratia Prezidentiala.

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni luni cu fondatorul companiei Stratfor

Presedintele Klaus Iohannis il va primi luni, 29 iunie, pe fondatorul companiei Stratfor, Georghe Friedman. Primirea va avea loc la Palatul Cotroceni, la ora 16. 00, potrivit unui comunicat al Administratiei.

Klaus Iohannis: Romania este solidara in lupta contra terorismului si va continua sa se implice

Romania este solidara cu statele lumii in lupta impotriva terorismului si va continua sa se implice in combaterea acestui fenomen, afirma presedintele Klaus Iohannis, dupa atentatele teroriste inregistrate vineri.

Klaus Iohannis a luat masuri in problema alocatiilor copiilor romani din Austria

Klaus Iohannis a declarat prin intermediul unei postari pe Facebook ca a avut o discutie cu domnul cancelar federal al Austriei, Werner Faymann, despre nivelul alocatiilor pentru copiii muncitorilor romani din Austria si ca fiecare.

Klaus Iohannis a semnat vineri decretul pentru restituirea imobilelor preluate abuziv in perioada regimului comunist in Romania

Presedintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretul privind promulgarea Legii pentru completarea Art. 6 din Legea nr. 165/2013 privind masurile pentru finalizarea procesului de restituire, in natura sau prin.

Klaus Iohannis: imi exprim regretul profund fata de victimele atentatelor de astazi. Terorismul reprezinta o amenintare reala in fata careia trebuie sa ramanem fermi si uniti

Dupa atentatele teroriste din Franta, Somalia si Kuwait ce au avut loc vineri, presedintele Klaus Iohannis isi exprima regretul profund fata de victimele atentatelor teroriste si a declarat ca Romania este.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )