Libnet.ro
UNICEF

07:30

Ponta: Basescu a refuzat sa il primeasca la Cotroceni pe premierul din Muntenegru

Adevărul Adevărul,
Ponta: Basescu a refuzat sa il primeasca la Cotroceni pe premierul din Muntenegru

Premierul Victor Ponta a declarat, joi seara, la Antena 3, ca presedintele Traian Basescu a refuzat sa ii primeasca, la Cotroceni, pe prim-ministrii europeni prezenti la Forumul Romania-China, inclusiv pe cel muntenegrean. continuă pe Adevărul

Victor Ponta: Basescu a refuzat sa il primeasca la Cotroceni pe premierul din Muntenegru

Premierul Victor Ponta a declarat, joi seara, la Antena 3, ca presedintele Traian Basescu a refuzat sa ii primeasca, la Cotroceni, pe prim-ministrii europeni prezenti la Forumul Romania-China, inclusiv pe cel muntenegrean.

Premierul din Muntenegru, primit cu onoruri militare la Palatul Victoria.

Premierul Republicii Muntenegru, Milo Djukanovic, a fost primit, miercuri, la Palatul Victoria, cu onoruri militare de catre Victor Ponta. Dupa intonarea imnurilor nationale, cei doi sefi de Guvern au trecut in revista Garda de onoare. Premierul muntenegrean se afla la Bucuresti in contextul desfasurarii Summitului premierilor din Europa Centrala si de Est si China. Victor Ponta a avut in aceste zile mai multe intalniri bilaterale cu sefi de Guverne din Europa Centrala si de Est prezenti la .

Premierul din Muntenegru, primit cu onoruri militare la Palatul Victoria. Ponta: Prin efort au fost salvate vieti

Premierul Victor Ponta l-a primit, la Palatul Victoria, pe premierul Republicii Muntenegru, Milo Djukanovic, aflat in vizita oficiala la Bucuresti.

Sinteza zilei: Mihai Gadea si Adrian Ursu au oferit premierului din Muntenegru un simbol al recunostintei

Mihai Gadea si Adrian Ursu au oferit premierului din Muntenegru, Milo Djukanovic, un simbol al recunostintei romanilor pentru curajul si solidaritatea de care a dat dovada poporul muntenegrean, dupa tragedia in.

Ponta: Basescu vorbeste de unire dupa ce a ciocnit cu Voronin.

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca presedintele Traian Basescu nu ar trebui sa faca declaratii despre unirea Romaniei cu Republica Moldova, dupa ce ani de zile a ciocnit pahare cu Vladimir Voronin. Premierul a adaugat ca ar vota unirea Romaniei cu Republica Moldova, dar relatiile dintre cele doua state nu ajuns la acest nivel. Daca s-ar dori, nu de la Chisinau, ci de catre toti de acolo, eviden romanii, eu as vota pentru, dar lucrurile nu sunt in aceasta faza. Eu cred ca, din pacate, .

Noua miza a razboiului Ponta-Basescu: memorandumul cu Rompetrol

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca memorandumul cu Rompetrol ramane valabil, in conditiile in care Presedintia nu l-a atacat la CC pe fond, el aratand ca premierul Victor Ponta va trebui sa si-l asume prin.

Ponta: Basescu nu poate ingrasa porcul inainte de Craciun pe tema unirii cu Republica Moldova

Premierul Ponta a declarat ca presedintele Traian Basescu nu poate ingrasa porcul inainte de Craciun pe tema unirii cu Republica Moldova, dupa ce timp noua ani nu a facut nimic decat, eventual, a ciocnit cu.

Ponta: Basescu vorbeste de unirea cu Moldova dupa ce noua ani doar a ciocnit la petreceri cu Voronin

Premierul Victor Ponta crede ca declaratiile unionist lansate de presedintele Traian Basescu pot face mai mult rau Republicii Moldova, in perspectiva aderarii la Uniunea Europeana.

Ponta: Basescu a promulgat bugete in care s-au taiat pensii si n-a considerat ca e un lucru rau

Presedintele tarii Traian Basescu a promulgat bugete in care s-au taiat pensiile, salariile medicilor si ale profesorilor si n-a considerat ca e un lucru rau, a declarat ieri premierul Victor Ponta, informeaza sursele de presa.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )