Libnet.ro
UNICEF

17:30

Victor Ponta: Basescu a refuzat sa il primeasca la Cotroceni pe premierul din Muntenegru

Adevărul Adevărul,
Victor Ponta: Basescu a refuzat sa il primeasca la Cotroceni pe premierul din Muntenegru

Premierul Victor Ponta a declarat, joi seara, la Antena 3, ca presedintele Traian Basescu a refuzat sa ii primeasca, la Cotroceni, pe prim-ministrii europeni prezenti la Forumul Romania-China, inclusiv pe cel muntenegrean. continuă pe Adevărul

Ponta: Basescu a refuzat sa il primeasca la Cotroceni pe premierul din Muntenegru

Premierul Victor Ponta a declarat, joi seara, la Antena 3, ca presedintele Traian Basescu a refuzat sa ii primeasca, la Cotroceni, pe prim-ministrii europeni prezenti la Forumul Romania-China, inclusiv pe cel muntenegrean.

Victor Ponta, raspunsuri dupa intalnirea cu premierul chinez, la Sinteza Zilei

Primul ministru al Romaniei, Victor Ponta, vine astazi la Sinteza Zilei pentru a raspunde intrebarilor lui Mihai Gadea. Ce a negociat cu premierul chinez? Ce s-a convenit la summitul de la Bucuresti? Ce investitii.

Victor Ponta a comentat rezultatul Stelei cu Schalke. Premierul e de parere ca ros-albastrii au fost mai buni

Prezent in tribunele Arenei Nationale, pentru a asista la partida Steaua - Schalke, din faza grupelor Ligii Campionilor, Victor Ponta s-a declarat multumit de jocul prestat de echipa ros-albastra. Premierul Romaniei n-a fost incantat insa de rezultat, mai ales ca ros-albastrii au fost eliminati din competitie.

Victor Ponta, la Antena 3: Presedintele Basescu nu a primit la Cotroceni pe niciunul din cei 15 premieri din regiune, veniti la Bucuresti pentru summitul ECE - China, desi au facut cereri

Presedintele Traian Basescu nu a primit la Cotroceni pe niciunul din cei 15 premieri din Europa Centrala si de Est, prezenti la Bucuresti cu ocazia summitului ECE - China, desi au facut cereri in acest sens, a declarat premierul Victor Ponta joi seara la Antena 3. Slava domnului ca si-a gasit timp sa se vada cu premierul Chinei, ar fi fost chiar un afront, a afirmat Ponta, adaugand ca premierii din regiune sunt prietenii nostri, cel putin unul e prietenul lui Basescu, dl Orban. Ponta: Evident ca Romania respecta toate procedurile europene. Dar nici China nu a cerut sa nu le respectam, ci doar sa fie primiti daca au cea mai buna oferta .

LIVE TEXT Victor Ponta, la Antena 3: Presedintele Basescu nu a primit la Cotroceni pe niciunul din cei 15 premieri din regiune, veniti la Bucuresti pentru summit-ul ECE - China, desi au facut cereri in acest sens

Premierul Victor Ponta este invitatul lui Mihai Gadea in emisiunea Sinteza Zilei, difuzata de la ora 21:30 de Antena 3. Ponta: Evident ca Romania respecta toate procedurile europene. Dar nici China nu a cerut sa nu le respectam, ci doar sa fie primiti daca au cea mai buna oferta Emisiune in desfasurare.

Acord istoric intre Romania si China. Premierul chinez discuta cu Victor Ponta la Palatul Cotroceni

Premierul chinez Li Keqiang a ajuns in Romania. Primul ministru al Chinei a fost intampinat la aeroportul Henri Coanda de catre omologul sau roman, Victor Ponta. Li Keqiang a fost primit cu paine si sare.

Traian Basescu, despre Victor Ponta: Om cu deficit consistent de educatie

Presedintele Traian Basescu a catalogat afirmatiile premierului Victor Ponta legate de sedinta CSAT drept obraznicii specifice unui om cu un deficit de educatie. Premierul Victor Ponta a declarat ca este bucuros.

Victor Ponta, despre afirmatiile lui Palada: Nu sunt de acord, dar si Basescu face zilnic astfel de afirmatii si nu se mai supara andronicii

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca nu este de acord cu afirmatiile facute de purtatorul sau de cuvant la adresa presedintelui Basescu, in care l-a catalogat matrafoxat, dar spune ca si.

Victor Ponta: Daca Lazaroiu ar spune despre mine ca sunt matrafoxat, nu ar crede nimeni

Premierul Victor Ponta a fost invitat, joi seara, la Antena 3, unde a vorbit despre vizita premierului chinez in Romania, despre Forumul Economic Romania-China, dar si despre Legea bugetului pe 2014, acciza suplimentara la benzina si, nu in ultimul rand, a comentat declaratiile purtatorului de cuvant al Guvernului, Mirel Palada, la adresa presedintelui Traian Basescu.

Ponta: Basescu vorbeste de unire dupa ce a ciocnit cu Voronin.

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca presedintele Traian Basescu nu ar trebui sa faca declaratii despre unirea Romaniei cu Republica Moldova, dupa ce ani de zile a ciocnit pahare cu Vladimir Voronin. Premierul a adaugat ca ar vota unirea Romaniei cu Republica Moldova, dar relatiile dintre cele doua state nu ajuns la acest nivel. Daca s-ar dori, nu de la Chisinau, ci de catre toti de acolo, eviden romanii, eu as vota pentru, dar lucrurile nu sunt in aceasta faza. Eu cred ca, din pacate, .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )