Libnet.ro
UNICEF

16:30

Ponta: Carmen Dan vrea sa isi dea demisia, dar nu o lasa Liviu Dragnea. Tudose trebuia sa-i ceara demisia

Adevărul Adevărul,
Ponta: Carmen Dan vrea sa isi dea demisia, dar nu o lasa Liviu Dragnea. Tudose trebuia sa-i ceara demisia

Victor Ponta, fost premier si presedinte al PSD, a declarat ca din informatiile sale de la fostii colegi din PSD Carmen Dan ar vrea sa-si dea demisia din functia de ministru de Interne, dar nu este lasata de Liviu Dragnea, actualul sef al social-democratilor. Mai mult, Ponta i-a recomandat premierului Mihai Tudose sa-i ceara lui Dan plecarea din Guvern. continuă pe Adevărul

Fostul premier Victor Ponta a lansat acuzatii dure: Carmen Dan vrea sa isi dea demisia, dar nu o lasa Liviu Dragnea

Fostul premier Victor Ponta a lansat acuzatii dure la adresa fostilor colegi din PSD. Potrivit fostului premier, ministrul de Interne Carmen Dan ar vrea sa-si dea demisia din functie, dar nu este lasata de.

Cine este seful Serviciului Omoruri caruia Carmen Dan i-a cerut demisia: l-a anchetat pe Interesul National si a criticat modificarile Codurilor Penale

Comisarul Radu Gavris, seful Serviciului Omoruri din Politia Capitalei, cel care a coordonat echipa care l-a capturat pe pedofilul Eugen Stan pentru ca ulterior ministrul Carmen Dan sa-i ceara demisia, are impreuna cu echipa lui, performante neatinse de nicio alta structura similara din Europa. A fost si foarte critic atunci s-a discutat despre modificarea Codurilor Penale, ministrul Carmen Dan atragandu-i atentia ca nu ar trebui sa comenteze.

Victor Ponta: Carmen Dan trebuie sa plece din functie AZI

Fostul premier Victor Ponta afirma ca ministrul de interne Carmen Dan trebuie sa plece din functie, iar liderul PSD Liviu Dragnea este cel care trebuie sa ii ceara acest lucru. Intr-o postare pe Facebook, Ponta afirma si ca premierul Mihai Tudose trebuie sa numeasca un nou sef la Politia Romana.

Ponta: Dragnea are o gandire mafiota / Carmen Dan vrea sa demisioneze, dar nu e lasata de seful PSD

Fostul premier Victor Ponta a declarat, pentru B1 TV, ca presedintele PSD, Liviu Dragnea, are o gandire mafiota, lucru demonstrat de faptul ca se preocupa in detaliu sa puna in functii si sa.

Ponta: Dragnea are o gandire mafiota / Carmen Dan vrea sa demisioneze, dar nu e lasata de seful PSD (VIDEO)

Fostul premier Victor Ponta a declarat, pentru B1 TV, ca presedintele PSD, Liviu Dragnea, are o gandire mafiota, lucru demonstrat de faptul ca se preocupa in detaliu sa puna in functii si sa.

Marian Godina lanseaza un apel pentru sustinerea sefului Serviciului Omoruri, caruia Carmen Dan i-a cerut demisia: Sa ne aratam revolta si sa demonstram ca nu mai suntem vechii obedienti cu am inteles, sa traiti!

Politistul Marian Godina a lansat marti, pe pagina sa de Facebook, un apel catre colegii sai, dar si catre toti cei care doresc sa-si arate sustinerea fata de seful Serviciului Omoruri din Politia Capitalei, comisarul Radu Gavris, caruia ministrul de Interne, Carmen Dan, i-a cerut marti demisia, ca urmare a cazului politistului de la Rutiera acuzat de pedofilie. Godina afirma ca se doreste demiterea lui Gavris pentru ca si-a permis sa vorbeasca si ca decapitarea acestuia ar insemna decapitarea oricui isi permite sa iasa din rand. Sa ne aratam revolta si sa demonstram ca nu mai suntem vechii obedienti cu am inteles, sa traiti!. Un politist care poarta arma nu poate cunoaste cuvantul teama, mai ales teama de a vorbi, a facut apel Godina.

Carmen Dan trebuie sa plece din functie

Fostul premier Victor Ponta afirma ca ministrul de Interne, Carmen Dan, trebuie sa plece din functie si sustine ca doar Liviu Dragnea este cel care poate si trebuie sa ii ceara acest lucru, potrivit Agerpres.

Lider de sindicat: Politistul care a abuzat doi minori era soferul unui sef de serviciu din Rutiera / Foarte multi dintre sefii lui ar trebui sa-si dea demisia

Liderul Sindicatului National al Agentilor de Politie, Iulian Surugiu, a declarat luni ca foarte multi dintre sefii lucratorului de la Brigada Rutiera care a abuzat sexual cei doi minori trebuie sa isi dea demisia, informeaza news. ro.

Cu un ministru care minte nu mai pot lucra Tudose: Carmen Dan a spus ca e dispusa sa-si dea demisia. Cred ca, daca va fi lasata, va renunta la functie

Mihai Tudose a declarat ca nu mai poate sa lucreze cu un ministru care l-a mintit. Premierul a povestit ca Ministrul de Interne, Carmen Dan, l-a mintit in momentul in care i-a comunicat faptul ca.

Demiterea sefului Politiei, amanata de premier. Tudose vrea sa afle si versiunea lui Bogdan Despescu. Surse: Tudose forteaza demisia ministrului Carmen Dan

Premierul Mihai Tudose nu vrea sa semneze demiterea din functie a sefului Politiei, Bogdan Despescu, pana cand nu va auzi si argumentele sale, nu doar varianta ministrului de Interne Carmen Dan. Decizia premierului vine in contextul in care acesta forteaza demisia ministrului de Interne Carmen Dan, apropiata de Liviu Dragnea, cel cu care se afla in plin razboi politic.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2357 seconds )