Libnet.ro
UNICEF

11:30

Victor Ponta: Carmen Dan trebuie sa plece din functie AZI

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta: Carmen Dan trebuie sa plece din functie AZI

Fostul premier Victor Ponta afirma ca ministrul de interne Carmen Dan trebuie sa plece din functie, iar liderul PSD Liviu Dragnea este cel care trebuie sa ii ceara acest lucru. Intr-o postare pe Facebook, Ponta afirma si ca premierul Mihai Tudose trebuie sa numeasca un nou sef la Politia Romana. continuă pe Hotnews

Carmen Dan trebuie sa plece din functie

Fostul premier Victor Ponta afirma ca ministrul de Interne, Carmen Dan, trebuie sa plece din functie si sustine ca doar Liviu Dragnea este cel care poate si trebuie sa ii ceara acest lucru, potrivit Agerpres.

Ponta: Carmen Dan vrea sa isi dea demisia, dar nu o lasa Liviu Dragnea. Tudose trebuia sa-i ceara demisia

Victor Ponta, fost premier si presedinte al PSD, a declarat ca din informatiile sale de la fostii colegi din PSD Carmen Dan ar vrea sa-si dea demisia din functia de ministru de Interne, dar nu este lasata de Liviu Dragnea, actualul sef al social-democratilor. Mai mult, Ponta i-a recomandat premierului Mihai Tudose sa-i ceara lui Dan plecarea din Guvern.

Politic Show: Ce baroni PSD grabesc sfarsitul lui Dragnea. Surse: Tudose si Codrin Stefanescu cer demisia lui Mihai Fifor; De ce ministrul Carmen Dan trebuie sa-si dea demisia de indata

Baronii il parasesc pe Dragnea, Tariceanu il sprijina. Prima etapa a confruntarii dintre Liviu Dragnea si Mihai Tudose, o sedinta a CEx de patru ore, desfasurata luni, s-a incheiat fara o decizie. Insa, in premiera. remierul Mihai Tudose, noi discutii cu mai multi lideri PSD, la Guvern. Premierul Mihai Tudose s-a intalnit, marti, la Palatul Victoria, cu presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, potrivit unor surse politice.

Ministrul de Interne, Carmen Dan, criticata aspru de fostii colegi din Buzau ai chestorului Bogdan Despescu

Pensionarii din politia judetului Buzau o critica dur pe Carmen Dan, ministrul de Interne, pentru gestionarea defectuoasa a cazului politistului pedofil. Fostul comandant al IPJ Buzau, Marin Ion, a scris pe Facebook ca a vazut un ministru cu o prestatie lamentabila iar Marian Serbulea, fost ofiter de presa al politiei buzoiene, o indeamna pe Carmen Dan sa plece acasa pentru ca distruge Politia Romana si ce a mai ramas.

Marian Godina, critic privind gramatica ministrului pronume Carmen Dan: Vorbeste ca tanti de la taraba care iti vinde decat mere (VIDEO)

Politistul Marian Godina remarca, marti, intr-o postare pe Facebook felul in care ministrul de Interne, Carmen Dan, a chinuit din nou limba romana in prima pozitie publica pe cazul.

Codrin Stefanescu presedinte! Victor Ponta, ironii la adresa fostilor colegi din PSD. Nici pe Iohannis nu l-a iertat (VIDEO)

Problema noastra este ca nu avem nici guvernare, nici vreun presedinte care sa dea in branci cu munca, a declarat Victor Ponta, pentru B1 TV. Fostul premier a mai sustinut ca Liviu Dragnea va candida.

Fostul premier Victor Ponta a lansat acuzatii dure: Carmen Dan vrea sa isi dea demisia, dar nu o lasa Liviu Dragnea

Fostul premier Victor Ponta a lansat acuzatii dure la adresa fostilor colegi din PSD. Potrivit fostului premier, ministrul de Interne Carmen Dan ar vrea sa-si dea demisia din functie, dar nu este lasata de.

Victor Ponta cere demiterea lui Carmen Dan. Mesajul furibund transmis lui Dragnea, dar si lui Tudose

Victor Ponta Situatia de azi este cea mai rea posibila : pentru oamenii care vor si au nevoie sa aiba incredere in Politie, pentru majoritatea covarsitoare a angajatilor corecti si muncitori din Ministerul de Interne.

Ponta: Dragnea are o gandire mafiota / Carmen Dan vrea sa demisioneze, dar nu e lasata de seful PSD

Fostul premier Victor Ponta a declarat, pentru B1 TV, ca presedintele PSD, Liviu Dragnea, are o gandire mafiota, lucru demonstrat de faptul ca se preocupa in detaliu sa puna in functii si sa.

Ponta: Dragnea are o gandire mafiota / Carmen Dan vrea sa demisioneze, dar nu e lasata de seful PSD (VIDEO)

Fostul premier Victor Ponta a declarat, pentru B1 TV, ca presedintele PSD, Liviu Dragnea, are o gandire mafiota, lucru demonstrat de faptul ca se preocupa in detaliu sa puna in functii si sa.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2386 seconds )