Libnet.ro
UNICEF

21:00

Ponta: Colegi din PSD au venit la Guvern sa ne intrebe ce functii de ministri vrem. Nu au inteles problema

Adevărul Adevărul,
Ponta: Colegi din PSD au venit la Guvern sa ne intrebe ce functii de ministri vrem. Nu au inteles problema

Victor Ponta a afirmat, luni, la TVR,, ca a avut discutii cu membri ai conducerii PSD care au oferit posturi ministeriale sustinatorilor lui Sorin Grindeanu, cu conditia ca acesta sa renunte de bunavoie la functia de prim-ministru, Ponta precizand ca a refuzat oferta. continuă pe Adevărul

Ponta, la TVR: Colegi din PSD au venit sa ne intrebe ce functii de ministri vrem. Nu au inteles problema

Victor Ponta a afirmat, luni, la TVR 1, ca a avut discutii cu membri ai conducerii PSD care au oferit posturi ministeriale sustinatorilor lui Sorin Grindeanu cu conditia ca acesta sa renunte de bunavoie la functia de prim-ministru, Ponta precizand ca a refuzat oferta.

Geoana: Lui Grindeanu nu-i face bine asocierea cu Ponta. Criza din PSD era previzibila

Ruptura dintre presedintele PSD Liviu Dragnea si Sorin Grindeanu era previzibila, iar premierului nu-i face bine asocierea cu Ponta, este de parere Mircea Geoana, fost lider al partidului. Geoana a recunoscut,.

Victor Ponta, catre acei lideri din PSD care i-au oferit functii de ministru: N-ati inteles care-i problema

Secretarul general al Guvernului, Victor Ponta, a dezvaluit, luni seara, la TVR, ca o serie de lideri din PSD i-au propus functii de ministru dupa ce cade Guvernul Grindeanu, daca nu il va mai sustine pe acesta.

Adrian Dobre despre numirea lui Ponta in functia de secretar general al Guvernului: Cine va face parte dintr-un guvern ilegitim va fi exclus din PSD

Purtatorul de cuvant al social-democratilor, Adrian Dobre, a dat de inteles, intr-o declaratie pentru Agerpres, ca Victor Ponta va fi exclus din PSD, daca va face parte dintr-un guvern devenit ilegitim prin retragerea sprijinului politic.

Marian Oprisan: Ponta este exclus din PSD

Marian Oprisan, unul dintre numele grele din PSD spune ca Victor Ponta este de facto exclus din PSD. intr-un schimb de mesaje cu Radu Tudor, Marian Oprisan spune ca Ponta nu mai este membru al.

Victor Ponta ar putea fi exclus din PSD. Dobre: Decizia CExN e indubitabila. in momentul in care a facut acest pas si-a asumat aceasta chestiune

Cei care se vor alatura guvernului devenit ilegitim prin retragerea sprijinului politic, vor fi exclusi din PSD, a declarat purtatorul de cuvant al partidului, Adrian Dobre, care a invocat decizia Comitetului Executiv.

Traian Basescu: sub cupola Parlamentului a fost transferata lupta pentru putere si influenta a clanurilor din PSD. Calin Popescu Tariceanu este maidanezul de companie al PSD

Liderul PMP, fostul presedinte Traian Basescu, scrie pe Facebook ca sub cupola Parlamentului a fost transferata lupta pentru putere si influenta a clanurilor din PSD .

Traian Basescu: Sub cupola Parlamentului a fost transferata lupta pentru putere si influenta a clanurilor din PSD. Calin Popescu Tariceanu este maidanezul de companie al PSD

Liderul PMP, fostul presedinte Traian Basescu, scrie pe Facebook ca sub cupola Parlamentului a fost transferata lupta pentru putere si influenta a clanurilor din PSD .

USR, despre lupta interna din PSD: Miza este controlul asupra pixului de alocare a resurselor bugetare

Una dintre mizele importante ale razboiul intern din PSD este controlul asupra pixului de alocare a resurselor bugetare prin Programul National de Dezvoltare Locala PNDL), se arata intr-un.

UDMR vrea sa discute cu ambele tabere din PSD ca sa decida daca voteaza sau nu motiunea de cenzura. Kelemen Hunor: Nu vrem sa arbitram conflictele lor interne

Coalitia aflata la guvernare este responsabila de actuala situatie politica, creata in urma refuzului premierului Sorin Grindeanu de a-si da demisia, iar UDMR nu doreste sa arbitreze conflictele din PSD sau din alt partid, a declarat sambata, la Cluj, presedintele UDMR, Kelemen Hunor.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )