Libnet.ro
UNICEF

12:15

Ponta: Cresterea pretului la energie, cel mai mare pericol pentru economie

România Liberă România Liberă,
Ponta: Cresterea pretului la energie, cel mai mare pericol pentru economie

Cresterea pretului la energie este cel mai mare pericol pentru economia romaneasca, iar crearea unei piete energetice libere si transparente, fara distrugerea industriei si economiei, este una dintre marile provocari aflate acum pe masa Guvernului, a afirmat premierul Ponta, la un forum economic. continuă pe România Liberă

Ponta: Cresterea pretului la energie este cel mai mare pericol pentru economia romaneasca

Cresterea pretului la energie este cel mai mare pericol pentru economia romaneasca, iar crearea unei piete energetice libere si transparente, fara distrugerea industriei si economiei, este una dintre marile provocari aflate acum pe masa Guvernului, a afirmat premierul Victor Ponta, la un forum economic, potrivit surselor din presa.

Ponta: Cresterea pretului la energie este cel mai mare pericol pentru economia romaneasca

Cresterea pretului la energie este cel mai mare pericol pentru economia romaneasca, iar crearea unei piete energetice libere si transparente, fara distrugerea industriei si economiei, este una dintre marile provocari aflate acum pe masa Guvernului, a declarat premierul Victor Ponta.

Victor Ponta: Cresterea pretului la energie este cel mai mare pericol pentru economia romaneasca

Premierul Victor Ponta a afirmat, joi, ca cel mai mare pericol pentru economia romaneasca este cresterea pretului la energie, relateaza Mediafax. Pe de alta parte, potrivit primului ministru, crearea unei piete.

Ponta: cel mai mare pericol pentru economie, cresterea pretului la energie

Cresterea pretului la energie poate distruge industria si economia, iar crearea unei piete energetice libere si transparente este una dintre marile provocari aflate acum pe masa Guvernului, a afirmat premierul Victor Ponta, la un forum economic.

GALERIE FOTO: China, pentru prima data la cel mai mare exercitiu militar maritim. Rusia lipseste

Armata navala chineza va participa la RIMPAC, cel mai mare exercitiu de razboi maritim international, pentru prima data, in aceasta vara, anunta agentia Chinas Xinhua, preluata de RIA Novosti.

Reprezentanti ai universitatilor de medicina din tara vin la Targu-Mures la cel mai mare centru de simulare din Romania, la sfarsitul lunii

Cel mai mare centru de simulare din Romania adauga in urmatorii doi ani alt compartiment pentru invatamintul post- universitar si pentru medicii rezidenti.

Pe 14 iunie, Iasiul se muta pe lacul Aroneanu. Zeci de mii de oameni sunt asteptati la cel mai mare spectacol aeronautic organizat in Moldova

Cel mai important spectacol aeronautic organizat in Moldova este programat sambata, 14 iunie, la marginea Iasiului, in preajma lacului Aroneanu.

Cel mai mare summit pe tema violentelor sexuale in razboaie

Angelina Jolie si seful diplomatiei britanice au deschis marti, la Londra, un summit fara precedent pe tema violentelor sexuale comise in timpul conflictelor si recurgerii la viol ca arma de razboi, o initiativa salutata de catre Papa Francisc .

iPhone 6 apare in imagini neoficiale - mai mare si cu marul luminat

IPhone 6 urmeaza sa apara pe piata in septembrie - octombrie. Pana atunci, au aparut noi imagini cu acest telefon care va fi cel mai mare din istoria companiei din Cupertino.

VIDEO Cel mai mare mister al internetului in 2014 a fost elucidat

Internetul a fost la vanatoare de mistere in ultimele luni, dupa descoperirea unui cont misterios de YouTube, care publica videoclipuri criptice de 11 secunde. Mai interesant, unul dintre oamenii asociati avea nume de roman. Astazi, puzzle-ul misterios al internetului a fost rezolvat.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )