Libnet.ro
UNICEF

06:00

Victor Ponta: Cresterea pretului la energie este cel mai mare pericol pentru economia romaneasca

B1 B1,
Victor Ponta: Cresterea pretului la energie este cel mai mare pericol pentru economia romaneasca

Premierul Victor Ponta a afirmat, joi, ca cel mai mare pericol pentru economia romaneasca este cresterea pretului la energie, relateaza Mediafax. Pe de alta parte, potrivit primului ministru, crearea unei piete. continuă pe B1

Ponta: Cresterea pretului la energie este cel mai mare pericol pentru economia romaneasca

Cresterea pretului la energie este cel mai mare pericol pentru economia romaneasca, iar crearea unei piete energetice libere si transparente, fara distrugerea industriei si economiei, este una dintre marile provocari aflate acum pe masa Guvernului, a afirmat premierul Victor Ponta, la un forum economic, potrivit surselor din presa.

Ponta: Cresterea pretului la energie este cel mai mare pericol pentru economia romaneasca

Cresterea pretului la energie este cel mai mare pericol pentru economia romaneasca, iar crearea unei piete energetice libere si transparente, fara distrugerea industriei si economiei, este una dintre marile provocari aflate acum pe masa Guvernului, a declarat premierul Victor Ponta.

Ponta: Cresterea pretului la energie, cel mai mare pericol pentru economie

Cresterea pretului la energie este cel mai mare pericol pentru economia romaneasca, iar crearea unei piete energetice libere si transparente, fara distrugerea industriei si economiei, este una dintre marile provocari aflate acum pe masa Guvernului, a afirmat premierul Ponta, la un forum economic.

Ponta: cel mai mare pericol pentru economie, cresterea pretului la energie

Cresterea pretului la energie poate distruge industria si economia, iar crearea unei piete energetice libere si transparente este una dintre marile provocari aflate acum pe masa Guvernului, a afirmat premierul Victor Ponta, la un forum economic.

Victor Ponta, despre scandalul ANRE-ENEL: Este inadmisibil ce se intampla cu incarcarea facturilor si nerespectarea conditiilor de privatizare

Premierul Victor Ponta sustine ca este inadmisibil ce s-a intamplat la ENEL care a incarcat facturile la consumatorul final, cu ajutorul Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei, si care nu si-a respectat obligatiile post-privatizare. Consider inadmisibil ceea ce se intampla de ani de zile, cred ca de prin 2007-2008 incoace, si anume incarcarea facturilor si nerespectarea conditiilor de privatizare, a spus Ponta.

VIDEO Victor Ponta la Romania Tv: Adrian Sarbu m-a intrebat daca vreau sa ma faca presedinte. I-am spus sa-si plateasca intai taxele. / Replica lui Sarbu: Ponta nu e nici primul nici ultimul politician care, odata ajuns la putere, confunda media cu Disne

Victor Ponta a declarat luni seara la Romania TV ca Adrian Sarbu i-ar fi propus sa-l faca presedinte. Eu am o mica neintelegere cu Adrian Sarbu. El a spus ca i-a facut pe toti presedinti si daca nu vreau sa ma faca si pe mine. Eu i-am spus Nu, multumesc. Sa-si plateasca mai intai taxele si de atunci suntem in relatii foarte reci. Eu am avut o pretentie social-democrata: intai sa-si plateasca taxele si apoi ne imprietenim. Si de atunci sintem un pic cam froid, a sustinut Ponta la Romania TV. Adrian Sarbu precizeaza, in urma declaratiilor facute de Victor Ponta la Romania Tv, ca s-a intalnit de mai multe ori cu premierul, insa afirmatiile primului ministru in legatura cu o discutie pe care au avut-o sunt pura fantezie.

Victor Ponta: Reducem CAS de la 1 octombrie, nu crestem deficitul bugetar. FMI nu este de acord cu masura, dar acordul este si ramane in vigoare

Guvernul va transmite saptamana viitoare Parlamentului proiectul de lege pentru reducerea CAS cu 5 puncte procentuale incepand cu 1 octombrie, chiar daca expertii Fondului Monetar International FMI), Comisia Europeana si Banca Mondiala BM) nu au fost de acord cu aplicarea acestei masuri, a declarat premierul Victor Ponta.

Adrian Sarbu: Victor Ponta confunda media cu Disneyland-ul propagandei

Adrian Sarbu a declarat, in urma afirmatiei facute de Victor Ponta conform careia omul de afaceri i-ar fi propus sa il faca presedinte, ca acea discutie pe care premierul a mentionat-o este pura.

Victor Ponta: Simona Halep va fi ambasador al turismului romanesc

Jucatoarea de tenis Simona Halep, finalista la utlima editie a Roland Garros, va fi ambasador al turismului romanesc, a anuntat premierul Victor Ponta. Unde este cazul, marim premiile, in alte parti facem alte.

Victor Ponta: Dan Diaconescu nu va fi ministru

Dan Diaconescu nu va putea ocupa un post de ministru, functie solicitata de catre PPDD, deoarece unul dintre criteriile pe care trebuie sa le indeplineasca un ministru este, alaturi de sustinerea politica, capacitatea prim-ministrului de a lucra cu acea persoana, a afirmat premierul Victor Ponta.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )