Libnet.ro
UNICEF

22:45

Ponta: Daca Dancila nu mai candideaza, suntem dispusi sa sustinem un guvern restructrurat

România Liberă România Liberă,
Ponta: Daca Dancila nu mai candideaza, suntem dispusi sa sustinem un guvern restructrurat

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, la Romania TV, ca partidul sau ar putea sa susti. continuă pe România Liberă

Victor Ponta dezvaluie in ce conditii ar sustine actuala guvernare: Daca Dancila nu mai candideaza, suntem dispusi sa sustinem un guvern restructurat

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, la Romania TV, ca partidul sau ar putea sa sustina un guvern restructurat al PSD, cu conditia ca Viorica Dancila sa renunte la candidatura la alegerile.

Ponta: Daca Dancila nu mai candideaza, suntem dispusi sa sustinem un guvern restructurat

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, la Romania TV, ca partidul sau ar putea sa sustina un guvern restructurat al PSD, cu conditia ca Viorica Dancila sa renunte la candidatura la alegerile prezidentiale, relateaza G4Media. ro.

Victor Ponta: Nu ma intorc in PSD! Doar Dancila mai crede ca vreau sa-i iau partidul (VIDEO)

Victor Ponta i-a dat asigurari, miercuri, Vioricai Dancila ca nu vrea sa ii ia partidul, asa cum se teme premierul. Nu ma intorc in PSD, a spus raspicat liderul Pro Romania.

Pro Romania il sustine pe actorul Mircea Diaconu la PREZIDENTIALE. Victor Ponta: Daca si ALDE il sustine, vorbim despre o alianta electorala (VIDEO)

Victor Ponta a confirmat, luni, ca Pro romania il sustine pe actorul Mircea Diaconu la prezidentiale. Fostul premier a mai precizat ca si ALDE il va sustine pe Diaconu, intre cele doua formatiuni politice va.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )