Libnet.ro
UNICEF

13:30

Victor Ponta: Nu ma intorc in PSD! Doar Dancila mai crede ca vreau sa-i iau partidul (VIDEO)

B1 B1,
Victor Ponta: Nu ma intorc in PSD! Doar Dancila mai crede ca vreau sa-i iau partidul (VIDEO)

Victor Ponta i-a dat asigurari, miercuri, Vioricai Dancila ca nu vrea sa ii ia partidul, asa cum se teme premierul. Nu ma intorc in PSD, a spus raspicat liderul Pro Romania. continuă pe B1

Victor Ponta, mesaj pentru premierul Dancila dupa deciziile lui Klaus Iohannis: Trebuie sa mearga in Parlament!

Doamna Dancila trebuie sa mearga in Parlament. Nu poti sa guvernezi fara sa ai un vot cand se schimba structura politica. Al doilea mesaj pe care l-a transmis a aratat ca nu este un blat cu Dancila.

VICTOR PONTA: Eu nu ma intorc in PSD

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat miercuri ca singurul lucru pe care il exclude in ceea ce priveste posibile fuziuni sau aliante este acela de a se intoarce in PSD.

Victor Ponta: Mircea Diaconu, sanse mai mari decat Dancila la prezidentiale. Dupa infrangerea din noiembrie, sefa PSD va trebui sa explice de ce a pierdut si Guvernul, si alegerile (VIDEO)

Victor Ponta a recunoscut, in direct pe B1TV, ca mai multi lideri din Pro Romania sa-u intalnit luni cu Mircea Diaconu, inainte ca formatiunea sa anunte oficial ca il sustine pe fostul europarlamentar la.

Victor Ponta dezvaluie in ce conditii ar sustine actuala guvernare: Daca Dancila nu mai candideaza, suntem dispusi sa sustinem un guvern restructurat

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, la Romania TV, ca partidul sau ar putea sa sustina un guvern restructurat al PSD, cu conditia ca Viorica Dancila sa renunte la candidatura la alegerile.

Theodor Paleologu (PMP): Victor Ponta profita de disperarea lui Tariceanu pentru a-si indeplini scopurile. Unul dintre ele ar putea fi inlocuirea Vioricai Dancila la sefia PSD (VIDEO)

Theodor Paleologu a declarat marti seara, in direct pe B1TV, ca Victor Ponta profita de momentul de slabiciune din viata politica a lui Calin Popescu-Tariceanu pentru a-si indeplini scopurile. Unul dintre.

Calcule. Victor Ponta negociaza in forta. Motiunea de cenzura si viitorul guvern depind de ProRomania. Ponta se poate descotorosi si de Tariceanu

Fara voturile ProRomania, motiunea de cenzura nu poate trece, chiar daca Opozitia se bazeaza de aceasta data si pe ALDE, arata matematica parlamentara. ProRomania va inclina decisiv balanta si pentru formarea noului Guvern. Ponta hotaraste daca Viorica Dancila ramane la Palatul Victoria sau daca PNL intra la guvernare. Ponta ar putea forta si o noua majoritate: ProRomania-PSD, fara Tariceanu. Ce scenarii au partidele.

Mesajul lui Victor Ponta pentru Viorica Dancila, dupa ce Klaus Iohannis a respins integral remanierea

Victor Ponta o sfatuieste pe Viorica Dancila sa se retraga din cursa pentru alegerile prezidentiale, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a respins integral remanierea propusa de premierul Romaniei. Liderul Pro Romania este de parere ca Dancila este mintita de aceiasi oameni care l-au mintit si pe Liviu Dragnea. Mesajul lui Victor Ponta pentru Viorica Dancila .

Victor Ponta: Decidem astazi daca vom avea candidat propriu sau il sustinem pe Mircea Diaconu pentru Cotroceni. Este o alternativa pentru cei care nu vor sa voteze Iohannis, Barna sau Dancila

Victor Ponta a anuntat ca Pro Romania urmeaza sa decida luni in sedinta daca partidul va avea candidat propriu la alegerile prezidentiale sau daca va sustine candidatura lui Mircea Diaconu. Liderul Pro Romania a spus ca actorul este un candidat altfel si este o alternativa pentru cei care nu vor sa voteze pentru Klaus Iohannis, Dan Barna sau Viorica Dancila.

Victor Ponta, despre o motiune de cenzura a PNL: Orban face un joc ascuns, iesind cumva sa o sprijine pe Dancila

Liderul PNL, Ludovic Orban, face un joc ascuns, iesind cumva sa o sprijine pe Viorica Dancila, a afirmat, luni, liderul PRO Romania, Victor Ponta, care s-a referit la anuntul privind depunerea unei motiuni de.

Victor Ponta, despre pierderea majoritatii de catre PSD: E o lovitura mortala, e ca Titanicul, dupa ce s-a lovit de iceberg

Liderul Pro Romania, Victor Ponta,a declarat marti la Digi24 ca PSDare o singura solutie daca mai vrea sa ramana la guvernare si in 2020 si sa isi termine mandatul: o restructurare.

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2167 seconds )