Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ponta, despre acordul de la Minsk: Nimeni nu-si face iluzii

Hotnews Hotnews,
 Ponta, despre acordul de la Minsk: Nimeni nu-si face iluzii

SUA se bazeaza pe Romania ca pe cel mai de incredere partener din regiune, a declarat premierul Ponta la Antena 3, dupa discutii cu seful Pentagon si directorul CIA, adaugand, dupa semnarea acordului de la Minsk, ca nimeni nu-si face iluzii ca acordul este 100% garantie ca toate problemele din regiune s-au rezolvat, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

Victor Ponta, despre acordul de la Minsk: Nu garanteaza ca s-au rezolvat toate problemele in regiune

Acordul de incetare a focului incheiat joi la Minsk este privit cu scepticism de catre premierul Victor Ponta. Primul ministru roman, aflat in vizita oficiala la Washington, a declarat ca acordul semnat astazi.

Victor Ponta, dupa discutii cu sefii Pentagon si CIA: Nimeni nu-si face iluzii in legatura cu acordul de la Minsk

SUA se bazeaza pe Romania ca pe cel mai de incredere partener din regiune, spune premierul Ponta, dupa discutii cu seful Pentagon si directorul CIA. El adauga insa, ca dupa semnarea acordului de la Minsk,.

Ce a spus Ponta despre votul senatorilor in cazul lui Vosganian

Premierul Victor Ponta, aflat in vizita in Statele Unite, a postat pe contul de Facebook reactia sa fata de votul din Senatul Romaniei prin care senatorul liberal Varujan Vosganian a scapat de inceperea urmarii penale pe care o ceruse DIICOT.

Ce spune Ponta despre vizita la Washington

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, la sfarsitul sedintei saptamanale de Guvern ca va merge la Washington pentru a intari parteneriatul strategic pe dimensiunea economica pe care Romania il are cu Statele Unite.

Victor Ponta, despre votul din Parlament pentru membrii Curtii de Conturi: Majoritate mai mult decat clara, da?

Premierul Victor Ponta a scris, marti, pe contul sau de Twitter ca majoritatea din Parlament este inca stabila, avand in vedere votul pentru membrii Curtii de Conturi. Propunerile PSD pentru functiile de.

Ce a declarat Ponta despre apelul lui Iohannis ca Executivul sa nu mai dea atatea ordonante de urgenta

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, referitor la apelul facut, in Parlament, de presedintele Klaus Iohannis, ca Executivul sa nu mai dea atatea ordonante, ca acesta a batut la o usa deschisa, informeaza Mediafax.

Ce a spus Ponta despre apelul lui Iohannis ca Executivul sa nu mai dea atatea ordonante de urgenta

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, referitor la apelul facut, in Parlament, de presedintele Klaus Iohannis, ca Executivul sa nu mai dea atatea ordonante, ca acesta a batut la o usa deschisa, informeaza Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,29 seconds )