Libnet.ro
UNICEF

22:46

Ponta, despre candidatura la prezidentiale: Decidem dupa 25 mai, cu speranta de a avea din nou USL

România Liberă România Liberă,
Ponta, despre candidatura la prezidentiale: Decidem dupa 25 mai, cu speranta de a avea din nou USL

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca va lua o decizie in privinta unei candidaturi la alegerile prezidentiale dupa 25 mai, cu speranta de a avea din nou USL. continuă pe România Liberă

Victor Ponta, despre posibila candidatura la prezidentiale: Decidem dupa 25 mai

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca nu a luat o decizie in privinta unei candidaturi la alegerile prezidentiale, el aratand ca o hotarare in acest sens va fi luata dupa 25 mai. Potrivit lui Ponta, deci.

Ce spune Victor Ponta despre candidatura la prezidentiale

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca nu a luat o decizie in privinta unei candidaturi la alegerile prezidentiale, informeaza Mediafax. Prim-ministrul a aratat ca o hotarare in acest sens va fi.

Tariceanu, despre candidatura sa la prezidentiale: Un proiect important, interesant si atractiv

Candidatura la alegerile prezidentiale este un proiect important, interesant si atractiv, considera fostul premier Calin Popescu-Tariceanu. Cu toate acestea, presedintele Senatului crede ca, pentru a fi.

Mesaj controversat al lui Ponta, despre o posibila RETRAGERE din politica. Iata reactia premierului

Premierul Victor Ponta a facut un mesaj controversat vineri pe pagina oficiala de Facebook, privind posibila sa retragere din viata politica, insa a refuzat sa comenteze informatia. Potrivit unor analisti,.

Richard Marx divorteaza dupa 25 de ani de casatorie

Capat de drum pentru inca un mariaj de o viata. Richard Marx si Cynthia Rhodes divorteaza dupa 25 de ani de casatorie.

Dincolo de Stiri: Sondajul IMAS care indica pe cine trimitem la Bruxelles, in 25 mai

Seful IMAS, Alin Teodorescu, a prezentat, in editia de sambata a emisiunii Dincolo de stiri, rezultatele unui sondaj privind preferintele electoratului raportate la europarlamentarele din 25 mai, dar si la.

Victor Ponta, despre postarea de pe Facebook: Nu vreau sa ies cu picioarele inainte din politica

Premierul Victor Ponta a explicat, luni seara, ca prin postarea de pe Facebook a vrut sa transmita colegilor de partid un mesaj clar ca proiectul important pentru alegerile prezidentiale nu este cine anume va ocupa.

Ponta, despre gazele de sist: Daca nu avem gaze din productia interna, le luam din Rusia?

In contextul protestelor care au avut loc ieri in mai multe judete din tara, premierul Victor Ponta a afirmat luni ca gazele de sist reprezinta un subiect care trebuie discutat serios, precizandu-se ca, daca nu exista gaze din productia interna, atunci alternativa este cumpararea acestora din Rusia.

Ponta, despre ancheta Nana: Un lung sir de retrocedari ilegale, beneficiarul final este Basescu

Premierul Victor Ponta a declarat. luni seara, ca inspectorii guvernamentali trimisi la Oficiul de Cadastru Calarasi, pentru terenurile din Nana, au descoperit ca 80% dintre terenuri sunt returnate ilegal, rezultand un lung sir de infractiuni si retrocedari ilegale, iar beneficiarul final din 2013 este Traian Basescu, relateaza Mediafax.

Premierul Ponta, despre controlul la Nana: Ce s-a gasit acolo este ingrozitor din punct de vedere legal

Premierul Victor Ponta a declarat, in Editia Speciala de luni seara de la Antena 3, ca inspectorii guvernamentali trimisi la Oficiul de Cadastru Calarasi, pentru terenurile din Nana, au descoperit ca 80% dintre.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )