Libnet.ro
UNICEF

11:15

Ponta, despre criticile lui Iohannis la adresa Guvernului: Suntem pe primul loc la cresterea economica, avem incasari de 2 miliarde euro, avem si o crestere a investitiilor straine (VIDEO)

B1 B1,
Ponta, despre criticile lui Iohannis la adresa Guvernului: Suntem pe primul loc la cresterea economica, avem incasari de 2 miliarde euro, avem si o crestere a investitiilor straine (VIDEO)

Victor Ponta a comentat criticile aduse de presedintele Klaus Iohannis cu privire la politica Guvernului din ultima perioada. Premierul a subliniat ca Romania a avut crestere economica, iar marti, pe 2 iunie,. continuă pe B1

Ce spune Ponta despre motiune de cenzura a PNL

Premierul Victor Ponta, a declarat, miercuri, ca nu crede ca PNL va depune vreo motiune de cenzura la adresa Guvernului pe 5 iunie, asa cum a fost anuntat.

Ponta, despre cererea lui Tariceanu de schimbare a lui Kovesi si Stanciu: Este o batalie pe care liberalii domnului Tariceanu o poarta elegant

Premierul Victor Ponta spune ca gestul lui Calin Popescu Tariceanu, presedintele Senatului, de a-i adresa o scrisoare presedintelui Klaus Iohannis, in care ii cer schimbarea Laurei Codruta Kovesi, procuror-sef al DNA, si Livia Stanciu, sefa iCCJ, este unul politic pentru ca seful statului nu are parghiile necesare sa le demita pe cele doua.

Victor Ponta, despre motiunea de cenzura a PNL: Este o actiune democratica a opozitiei, insa majoritatea actuala functioneaza (VIDEO)

Victor Ponta a comentat miercuri, la finalul sedintei Comitetului Executiv National al PSD, subiectul motiunii de cenzura pe care PNL o va depune pe 5 iunie. Seful Guvernului a declarat ca depunerea unei motiuni.

Ponta, despre alocatii: As fi preferat sa dau 164 sau 328 de lei la familiile care au venituri reduse si sa nu marim la cei care oricum nu vor lua cei 42 de lei, pentru ca au parintii venituri suficiente

Victor Ponta considera ca ideea unei alocatii egale pentru toti copiii este una nepractica deoarece ar trebui sa existe o diferentiere in functie de venitul parintilor, informeaza Mediafax. El a mai.

Victor Ponta, despre scrisoarea transmisa de Tariceanu presedintelui tarii: E un gest politic, o batalie pe care liberalii o poarta in mod elegant si la care primesc injuraturi de la pedelistii pe care Tariceanu i-a numit ministri (VIDEO)

Victor Ponta a comentat miscarea presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu, care, alaturi de mai multi senatori, a transmis o scrisoare deschisa presedintelui pentru a le demite pe Laura Codruta Kovesi.

Reprezentantii FMI, CE si BM au purtat discutii cu Victor Ponta despre modificarile Codului Fiscal si privatizarea unor companii de stat

Update 17. 00: intalnirea dintre Delegatia Fondului Monetar International, Comisiei Europene, Bancii Mondiale si premierul Victor Ponta a ajuns la final. Timp de aproape o ora s-a discutat despre modificarile.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )