Libnet.ro
UNICEF

14:15

Ponta, despre efectele sanctiunilor impuse Rusiei asupra Romaniei: Un pret care merita platit

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ponta, despre efectele sanctiunilor impuse Rusiei asupra Romaniei: Un pret care merita platit

Premierul Victor Ponta sustine ca in ciuda efectelor negative pe care sanctiunile impuse Rusiei le au asupra Romaniei, acesta este un pret care merita platit, mentionand ca este vorba de un angajament cu scopul de a preveni abuzurile fata de o alta. continuă pe Wall-Street Ro

Noile sanctiuni economice impuse Rusiei de catre UE au intrat in vigoare. Sunt vizati vicepresedintele Dumei de Stat si presedintele Rostec

O noua runda de sanctiuni impuse Rusiei de catre Uniunea Europeana ca rezultat ar implicarii sale in Ucraina a intrat vineri in vigoare, transmite Reuters. Printre sanctiuni se numara si restrictii asupra finantarii unor companii de stat din Rusia si inghetarea activelor unor politicieni rusi din esalonul superior.

Ponta: Romania este afectata de sanctiunile impuse Rusiei, dar e un pret care merita platit

Premierul Victor Ponta a declarat ca Romania este afectata de sanctiunile impuse Federatiei Ruse, asemenea intregii Europe, dar este un pret care merita platit, deoarece este vorba de un angajament cu privire la faptul ca nimeni nu poate abuza de o alta natiune europeana, relateaza Mediafax.

Victor Ponta: Romania este afectata de sanctiunile impuse Rusiei, dar este un pret care merita platit

Premierul Victor Ponta a declarat ca Romania este afectata de sanctiunile impuse Federatiei Ruse, asemenea intregii Europe, dar este un pret care merita platit, deoarece este vorba de un angajament cu privire la.

Victor Ponta: Romania este afectata de sanctiunile impuse Rusiei, dar este un pret care merita platit

Romania este afectata de sanctiunile impuse Federatiei Ruse, asemenea intregii Europe, dar este un pret care merita platit, deoarece este vorba de un angajament cu privire la faptul ca nimeni nu poate abuza de o.

Surse: Acord UE pentru aplicarea, de maine, a sanctiunilor contra Rusiei

Statele membre ale Uniunii Europene au ajuns azi la un acord pentru ca sanctiunile economice consolidate contra Rusiei sa intre in vigoare maine, au anuntat surse diplomatice europene, citate de AFP.

Acord UE pentru aplicarea, de maine, a sanctiunilor contra Rusiei

ACTUALIZARE 17:45 Noile sanctiuni impotriva Rusiei vizeaza sase companii si 24 de persoane Noile sanctiuni adoptate de Uniunea Europeana impotriva Rusiei, care vor intra in vigoare de maine, vizeaza sase mari companii din domeniul apararii si energiei, precum si 24 de personalitati, intre care oligarhi rusi si lideri separatisti ucraineni, a anuntat astazi Consiliul European.

Noile sanctiuni impuse Rusiei de UE au intrat in vigoare

Noile sanctiuni europene impuse Moscovei cu scopul de a limita finantarea economiei ruse au intrat in vigoare vineri dimineata, odata cu publicarea acestora in Jurnalul Oficial al Uniunii Europene.

Ponta, despre candidatii din serviciile secrete: Daca isi fac datoria fata de tara, merita felicitati

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, la Bistrita, ca eventualii candidati la functia de presedinte al Romaniei care ar activa in servicii secrete trebuie felicitati fiindca isi fac datoria fata de tara, in opinia sa aceasta nefiind o tema de campanie prezidentiala.

Ponta despre candidatii in servicii secrete: Daca isi fac datoria fata de tara, merita felicitati

Premierul Victor Ponta a declarat, azi, intr-o conferinta de presa, la Bistrita, ca eventualii candidati la functia de presedinte al Romaniei care ar activa in servicii secrete trebuie felicitati fiindca isi fac datoria fata de tara, in opinia sa aceasta nefiind o tema de campanie prezidentiala, transmit surse din presa.

Victor Ponta despre Corina Cretu : Sunt absolut convins ca toti europarlamentarii romani se vor bate pentru acest portofoliu si pentru comisarul roman

Primul ministru Victor Ponta, prezent joi la Bistrita, a vorbit si despre numirea Corinei Cretu ca si comisar european pentru Politica Regionala. Victor Ponta a spus ca toti europarlamentarii romani, indiferent de culoarea politica, au sustinut-o si ca este convins ca acestia se vor bate pentru portofoliul sau.

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )