Libnet.ro
UNICEF

13:45

Victor Ponta: Romania este afectata de sanctiunile impuse Rusiei, dar este un pret care merita platit

Antena3 Antena3,
Victor Ponta: Romania este afectata de sanctiunile impuse Rusiei, dar este un pret care merita platit

Premierul Victor Ponta a declarat ca Romania este afectata de sanctiunile impuse Federatiei Ruse, asemenea intregii Europe, dar este un pret care merita platit, deoarece este vorba de un angajament cu privire la. continuă pe Antena3

Victor Ponta: Romania este afectata de sanctiunile impuse Rusiei, dar este un pret care merita platit

Romania este afectata de sanctiunile impuse Federatiei Ruse, asemenea intregii Europe, dar este un pret care merita platit, deoarece este vorba de un angajament cu privire la faptul ca nimeni nu poate abuza de o.

Ponta: Romania este afectata de sanctiunile impuse Rusiei, dar e un pret care merita platit

Premierul Victor Ponta a declarat ca Romania este afectata de sanctiunile impuse Federatiei Ruse, asemenea intregii Europe, dar este un pret care merita platit, deoarece este vorba de un angajament cu privire la faptul ca nimeni nu poate abuza de o alta natiune europeana, relateaza Mediafax.

Ponta, despre efectele sanctiunilor impuse Rusiei asupra Romaniei: Un pret care merita platit

Premierul Victor Ponta sustine ca in ciuda efectelor negative pe care sanctiunile impuse Rusiei le au asupra Romaniei, acesta este un pret care merita platit, mentionand ca este vorba de un angajament cu scopul de a preveni abuzurile fata de o alta.

Victor Ponta: UE trebuie sa arate Rusiei ca nimeni nu poate comite abuzuri contra tarilor europene

Uniunea Europeana trebuie sa fie puternica fata de Rusia si sa asume responsabilitatea de a demonstra ca nimeni nu poate modifica legislatia internationala si ca nimeni nu poate comite abuzuri impotriva tarilor europene, a declarat premierul Victor Ponta, conform Euronews.

EXCLUSIV Antena 3 a difuzat un interviu cu Mitch Stewart, prezentat drept omul care l-a facut presedinte pe Obama. Stewart este in prezent consultant angajat de Victor Ponta, dar acest detaliu era tinut secret

Antena 3 a anuntat pentru marti seara o emisiune eveniment Sinteza Zilei: Invitatul special al lui Mihai Gadea este strategul lui Barack Obama, Mitch Stewart, omul care a obtinut victorii cruciale pentru cel mai puternic lider al planetei. Pe cine vede Mitch Stewart viitor presedinte al Romaniei si cum comenteaza ipoteza suspendarii lui Basescu. Ce nu spune Antena 3 este de ce l-ar interesa pe strategul lui Obama ce se intampla fix in Romania. Potrivit surselor HotNews. ro, Mitch Stewart este de cateva luni bune consultantul lui Victor Ponta, avand chiar un contract incheiat pentru campania liderului PSD dar acest detaliu nu a fost facut public. 30 Mitch Stewart a fost prezentat inca din debutul emisiunii drept seful echipei de consultanta a premierului Victor Ponta.

Noile sanctiuni economice impuse Rusiei de catre UE au intrat in vigoare. Sunt vizati vicepresedintele Dumei de Stat si presedintele Rostec

O noua runda de sanctiuni impuse Rusiei de catre Uniunea Europeana ca rezultat ar implicarii sale in Ucraina a intrat vineri in vigoare, transmite Reuters. Printre sanctiuni se numara si restrictii asupra finantarii unor companii de stat din Rusia si inghetarea activelor unor politicieni rusi din esalonul superior.

VIDEO Victor Ponta: Dezvoltarea Regionala, un portofoliu important cu un buget de 350 mld euro pentru 7 ani. Este un succes pentru Romania

Premierul Victor Ponta a salutat programul anuntat miercuri de presedintele Comsiei Europene Jean-Claude Juncker si decizia de a-i acorda Corinei Cretu, propunerea Romaniei pentru functia de comisar european, portofoliul Dezvoltarii Regionale, cu un buget alocat de 350 mimiarde de euro pentru cei 7 ani de exercitiu financiar.

Victor Ponta: Portofoliul de Politici Regionale, un succes pentru Romania (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a salutat numirea Corinei Cretu in functia de comisar european pentru Politici Regionale, precizand ca acest lucru este un succes pentru Romania. Am convingerea ca guvernul va colabora.

Paul Brummell, ambasadorul Marii Britanii, despre declaratia lui Victor Ponta: Nu vad in politica europeana de astazi pe cineva care este Hitler

Paul Brummell, noul ambasador al Marii Britanii la Bucuresti, a declarat marti in prima sa conferinta de presa ca Nu vad in politica europeana de astazi pe cineva care este Hitler si cred ca UE a facut ceva foarte foarte bun dupa al doilea razboi mondial pentru asigurarea pacii si prieteniei in Europa. Ambasadorul britanic a raspuns astfel unei intrebari puse de ziaristi in legatura cu declaratia premierului Victor Ponta, care comparase regimul basist cu regimul nazist. Paul Brummell a afirmat ca printre nemultumirile investitorilor britanici din Romania se numara si existenta a foarte multe ordonante de urgenta. In ceea ce priveste apropiatele alegeri prezidentiale din Romania, diplomatul a sustinut ca ambasada cunoaste toti candidatii si este gata sa lucreze cu candidatul care castiga in noiembrie; . ) continuam sa sprijinim procese cum ar fi lupta impotriva coruptiei, sunt mandru ca am sprijinit DNA si ANI, organizatii care fac ceva foarte important aici, in Romania, si acest sprijin va continua.

Gitenstein: Ponta a avut dreptate - amenintarea reala pe care o prezinta Rusia fata de Romania este energia

Fostul ambasador american in Romania, Mark Gitenstein, a declarat marti ca premierul Victor Ponta a avut dreptate atunci cand a atras atentia asupra faptului ca principala amenintare pe care Rusia o produce la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )