Libnet.ro
UNICEF

10:45

Ponta, despre listarea Romgaz: Va conta mesajul de acceptare a capitalului privat

B1 B1,
Ponta, despre listarea Romgaz: Va conta mesajul de acceptare a capitalului privat

Premierul Ponta, aflat in vizita in SUA, a declarat ca vanzarea a 15% din actiunile Romgaz nu va conta doar prin prisma sumei care va fi obtinuta, ci mai ales ca mesaj foarte clar de acceptare si implicare a. continuă pe B1

UPDATE Ponta, din SUA: Toti cei care exploateaza resursele vor plati redeventa, trebuie sa pastram limita UE. Premierul a vorbit si despre listarea Romgaz

Premierul Victor Ponta a dat asigurari in fata marilor companii americane ca Romania este o tara sigura din punct de vedere economic. Totodata, Ponta a anuntat ca investitiile americane vor continua in Romania. Premierul a discutat, de asemenea, si despre listarea Romgaz.

Executivul discuta vineri despre ultima procedura pentru listarea Romgaz.

Guvernul discuta, vineri, intr-o sedinta extraordinara, despre indeplinirea ultimei proceduri pentru listarea la bursa a companiei Romgaz, transmite Agerpres. Seful Executivului, premierul Victor Ponta, a anuntat de miercuri reuniunea. Vineri dimineata, la ora 10. 00, o sa avem o sedinta de Guvern extraordinara, ca sa spun asa - sa vina ministrii care pot, care nu vor trimite - n. r. ) secretarii de stat -, pentru ca trebuie indeplinita ultima procedura pentru listarea Romgaz, a spus Ponta, .

UPDATE Ponta, din SUA: Toti cei care exploateaza resursele vor plati redeventa, trebuie sa pastram limita UE. Reforma sanatatii romanesti: Ponta-care

Premierul Victor Ponta a dat asigurari in fata marilor companii americane ca Romania este o tara sigura din punct de vedere economic si a anuntat ca investitiile americane vor continua in Romania. Premierul a discutat, de asemenea, si despre listarea Romgaz.

UPDATE Ponta, din SUA: Toti cei care exploateaza resursele vor plati redeventa, trebuie sa pastram limita UE. Premierul a discutat si despre listarea Romgaz

Premierul Victor Ponta a dat asigurari in fata marilor companii americane ca Romania este o tara sigura din punct de vedere economic.

UPDATE Ponta, la Washington: Toti cei care exploateaza resursele vor plati redeventa, trebuie sa pastram limita UE

Premierul Victor Ponta, aflat intr-o vizita oficiala de trei zile la Washington, a dat asigurari in fata marilor companii americane ca Romania este o tara sigura din punct de vedere economic si a anuntat ca investitiile americane vor continua in Romania. Premierul a discutat, de asemenea, si despre listarea Romgaz.

Oferta pentru listarea Romgaz - de marti

Oferta prin care statul vrea sa vanda 15% din actiunile Romgaz va incepe marti, potrivit prospectului aprobat vineri seara de Autoritatea de Supraveghere Financiara. ---- * Update 10:41 Romgaz: Guvernul va continua sa aiba o influenta semnificativa asupra societatii Conducerea companiei Romgaz Medias se asteapta ca Guvernul sa continue sa aiba o influenta semnificativa asupra societatii ulterior ofertei pentru listarea ei la bursa si sa ia unele decizii care sa nu fie un succes economic pentru producatorul de gaze.

Listarea Romgaz - de marti

Oferta prin care statul vrea sa vanda 15% din actiunile Romgaz va incepe marti, potrivit prospectului aprobat vineri seara de Autoritatea de Supraveghere Financiara. Statul doreste sa vanda maxim 57. 360 actiuni Romgaz sub forma de Actiuni Oferite si Certificate Globale de Depozit Oferite GDR Oferite), conform anuntului ofertei. Investitorii mici, carora le este alocata 15% din oferta, vor putea subscrie minim 100 de actiuni sau minim 10. 000 de GDR-uri la pretul fix de 32 RON/Actiune, respectiv 9,84 USD/GDR.

Listarea Romgaz bate dintr-un foc doua recorduri

Oferta Romgaz este prima a unei companii de stat la Londra, iar in urma operatiunii autoritatile vor incasa intre 310 milioane de euro si 415 milioane de euro, cea mai mare suma obtinuta de Guvern dintr-o listare.

Listarea Romgaz incepe marti, cu o zi mai tarziu decat a anuntat Guvernul

Oferta prin care statul vrea sa vanda 15% din actiunile Romgaz va incepe marti, o zi mai tarziu decat au anuntat vineri reprezentantii Departamentului pentru Energie, intrucat legislatia prevede o perioada de doua zile lucratoare intre aprobarea prospectului si lansarea operatiunii, relateaza Mediafax.

ASF a aprobat prospectul pentru listarea Romgaz

Autoritatea de Supraveghere Financiara a aprobat, aseara, prospectul ofertei de vanzare a 15% din Romgaz, astfel ca subscrierile pot incepe de marti. Prospectul, care are cateva sute de pagini si pe care investitorii ar trebui sa il citeasca, nu a fost insa publicat astazi, pana la ora pranzului, nici pe site-ul companiei, nici al Bursei de Valori Bucuresti si nici ale intermediarilor.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )