Libnet.ro
UNICEF

12:15

Ponta, despre motiunea de cenzura: Este o greseala

România Liberă România Liberă,
Ponta, despre motiunea de cenzura: Este o greseala

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, ca la motiunea de cenzura a PNL vor fi sub 200 de voturi pentru, in timp ce, ca sa poata fi schimbat actualul Guvern, este nevoie de 276 de voturi. continuă pe România Liberă

Victor Ponta, despre motiunea de cenzura a PNL: Au nevoie de 276 de voturi, probabil ca vor fi sub 200

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, la Subiectiv cu Razvan Dumitrescu, ca la motiunea de cenzura a PNL vor fi sub 200 de voturi. Au nevoie de 276 de voturi, probabil ca vor fi sub.

Victor Ponta, despre motiunea de cenzura: Cel de la PNL sa mai lase scandalul

Premierul Victor Ponta a declarat luni, referitor la motiunea de cenzura a liberalilor, ca le recomanda celor de la PNL sa mai lase scandalul. O sa imi spun punctul de vedere ca prim-ministru la.

Ponta, despre motiunea de cenzura a PNL: Sa mai lase scandalul

Victor Ponta a declarat luni, la Palatul Parlamentului, ca le recomanda celor de la PNL sa mai lase scandalul, facand referire la motiune de cenzura de marti.

Cezat Presa, despre motiunea liberalilor: Vor fi si destule voturi de la PSD

Cezar Preda, copresedinte al PNL Buzau, este de parere ca motiunea de cenzura este un demers obligatoriu pentru opozitie si cu ocazia votului se va vedea cat de mare este interesul national al tuturor partidelor reprezentate in Parlament.

PNL le cere liderilor Opozitiei sa se delimiteze de declaratiile lui Ponta despre trimiterea sa in judecata

Copresedintele PNL Alina Gorghiu le-a cerut, vineri, liderilor PSD si UNPR sa se delimiteze de declaratiile facute de premierul Victor Ponta intr-o emisiune televizata, unde a afirmat ca se intreaba daca nu cumva presedintele Klaus Iohannis a facut presiuni ca el sa fie trimis in judecata. Un atac similar la adresa lui Ponta avenit si din partea deputatului liberal Nini Sapunaru.

Ponta, despre retragerea lui Negoita: Probabil ca nu stia alaltaieri ca Liviu Dragnea a fost condamnat in prima instanta si a aflat ieri

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca a discutat la telefon cu Robert Negoita caruia i-a spus ca aduce ghinion in momentul in care vorbeste de problemele lui Dragnea cu Justitia sau de cele ale liderului de la Palatul Victoria.

Victor Ponta, pe Facebook: Romania este la fel de sigura, precum statele dezvoltate din UE

Premierul Victor Ponta a afirmat, duminica, pe Facebook, ca, la momentul actual, cu un procent de doar 7,8% risc de default, Romania este considerata o tara la fel de sigura si stabila economic precum statele dezvoltate din UE.

Ponta, despre Scandalul Volkswagen: O lectie pentru cei care tot dau lectii e binevenita

Victor Ponta a declarat, luni , la Palatul Parlamentului, refertitor la scandalul in care este implicat grupul auto german Volkswagen ca este binevenita o lectie pentru cei care dau lectii este binevenita.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3187 seconds )