Libnet.ro
UNICEF

01:06

Ponta, despre o noua suspendare a lui Basescu: E posibil, da. Nu o resping

Antena3 Antena3,
Ponta, despre o noua suspendare a lui Basescu: E posibil, da. Nu o resping

Premierul Victor Ponta nu respinge o noua suspendare a presedintelui Traian Basescu sau o acuzare de inalta tradare, in conditiile in care seful statului provoaca sau nu se mai poate controla, avand gesturi. continuă pe Antena3

Ponta, despre relatia cu Basescu: E perfecta

Ponta are o relatie perfecta cu Basescu, a spus premierul. Secretul este unul singur: cei doi nu vorbesc. Premierul Victor Ponta a declarat sambata, la Antena 3, ca are o relatie perfecta cu seful.

UPDATE. Victor Ponta, despre incidentul prin care a trecut Traian Basescu: Un gest reprobabil

UPDATE: Premierul Victor Ponta a reiterat, la intoarcerea in Bucuresti, ca incidentul prin care a trecut presedintele Traian Basescu este reprobabil si trebuie condamnat. Dincolo de orice fel de pasiune si.

Victor Ponta, despre incidentul prin care a trecut Traian Basescu: Un gest reprobabil

Premierul Victor Ponta a refuzat sa comenteze incidentul prin care a trecut presedintele Traian Basescu la Constana. intrebat de jurnalisti cum vede acest gest, Ponta a explicat ca este reprbabil.

Ponta, despre unirea cu Republica Moldova: Sprijinim aderarea Chisinaului la UE, Romania nu e URSS

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, in legatura cu unirea cu Chisinaul, ca Republica Moldova trebuie sprijinita in aderarea la UE, ceea ce este realizabil, posibil si corect pe termen scurt si mediu, iar Romania nu este URSS sa ia pe cineva cu forta, relateaza Mediafax.

Premierul Ponta despre incidentul de la Constanta, unde presedintele Basescu a fost scuipat de un tanar: Gestul in sine mi se pare reprobabil

Victor Ponta a afirmat despre incidentul de la Constanta ca este un gest reprobabil. Aflat intr-o escala scurta in gara din Rosiorii de Vede, premierul a refuzat sa comenteze prea mult incidentul in care presedinele Basescu a fost scuipat de un barbat in portul Constanta.

Ce spune Ponta despre deciziile CCR legate de campania electorala si de legea insolventei

Premierul Victor Ponta a declarat ca nu comenteaza decizia Curtii Constitutionale CC) privind implicarea presedintelui Traian Basescu in campania electorala pana nu vede motivarea acestei decizii, adaugand insa ca se bucura pentru decizia Curtii in cazul Legii insolventei.

Ponta, despre proiectul de autonomie promovat de UDMR: Sunt si ei in campanie electorala

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la Reghin, despre proiectul de autonomie anuntat de liderii UDMR, ca acestia sunt si ei in campanie electorala si ca lucrurile vor ramane in logica lor normala, relateaza Mediafax.

Victor Ponta, despre apelativul lui Biden mister President: Nu stiu eu ce stie vicepresedintele

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, la Sibiu, ca este foarte bucuros de tot ceea ce a transmis vicepresedintele Biden si de laudele primite, iar despre apelativul presedinte cu care i s-a adresat a spus: Nu stiu.

Ponta, despre Antonescu: Este un om de stanga. A lucrat mereu la stat. Tariceanu este un model liberal

Premierul Victor Ponta considera ca presedintee Senatului, Calin Popescu Tariceanu, este un model liberal, iar presedintele PNL Crin Antonescu imbratizeaza principiile de stanga pentru ca a lucrat dintotdeauna la stat.

Ponta, despre intentia lui Tariceanu de reinscriere in PNL: In afara de Crin Antonescu cam tot restul liberalilor vor USL

Premierul Victor Ponta a declarat, comentand intentia lui Tariceanu de a se reinscrie in PNL, ca in afara de Crin Antonescu cam tot restul liberalilor vrea refacerea USL, lucru care se poate intampla chiar de luni, dupa alegerile europarlamentare.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2358 seconds )