Libnet.ro
UNICEF

14:45

Ponta, despre numirea lui Silaghi: Pana luni vom sti ministrul la Transporturi

Antena3 Antena3,
Ponta, despre numirea lui Silaghi: Pana luni vom sti ministrul la Transporturi

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca nu a fost inca contactat de presedintele Traian Basescu pe tema numirii lui Ovidiu Silaghi ca ministru al Transporturilor, dar ca asteapta un raspuns, probabil, pana. continuă pe Antena3

Basescu si Ponta au discutat la Cotroceni despre numirea lui Silaghi la Transporturi.

Presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta s-au intalnit, marti, la Palatul Cotroceni, sa discute si despre o eventuala numire a lui Ovidiu Silaghi la Ministerul Transporturilor, transmite Mediafax. Discutia a avut loc dupa intrevederea sefului statului cu directorul general al Fondului Monetar International FMI), Christine Lagarde, au declarat surse oficiale. Si premierul Ponta s-a intalnit, luni seara, cu directorul FMI. Presedintele Basescu a declarat marti la intalnirea cu .

Basescu si Ponta au discutat despre numirea lui Silaghi la MT

Update 15:09 Deputatul Ovidiu Silaghi a fost validat azi prin vot, de Biroul Permanent National BPN) al Partidului National Liberal PNL) pentru postul de ministru al Transporturilor.

Victor Ponta: Pana luni vom sti numele noului ministru al Transporturilor

PremierulVictor Ponta a declarat, joi, ca numele noului ministru al Transporturilor, dupa demisia luiRelu Fenechiu, va fi cunoscut pana cel tarziu luni. Acesta a adaugat ca nu a vorbit inca cu.

Ponta, despre problemele lui Silaghi cu ANI: Si achitarea ajunge sa fie o problema

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca nu stie daca recursul formulat de ANI in procesul pe care l-a deschis impotriva lui Ovidiu Silaghi este un impediment in numirea acestuia ca ministru al Transporturilor si ca se va discuta acest lucru.

Silaghi asteapta semnatura lui Basescu.

Nominalizarea lui Ovidiu Silaghi de catre PNL a fost o simpla formalitate. Inainte de sedinta Biroului Politic National BPN), presedintele PNL Crin Antonescu, aflat in strainatate, a discutat pe Skype cu mai multi lideri ai partidului. El le-a transmis ca a vorbit cu Victor Ponta despre numirea lui Silaghi, vehiculata de mai multa vreme in PNL, si ca premierul este de acord. La discutia cu Crin Antonescu au participat, printre altii prim-vicepresedintele Klaus Iohannis si vicepresedintele .

Premierul si presedintele au discutat la Cotroceni despre acordul FMI si numirea lui Silaghi la MT. Ce s-au inteles Ponta si Basescu

Presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta s-au intalnit, marti, la Palatul Cotroceni, pentru a discuta in principal despre noul acord care poate fi incheiat de Romania cu FMI, ocazie cu care au.

Premierul Ponta, despre varianta Silaghi la Transporturi: Eu stiu ca a fost achitat

Premierul Victor Ponta nu ar respinge candidatura lui Ovidiu Silaghi la Ministerul Transporturilor, pentru ca liberalul nu are probleme cu Justitia, dupa ce a fost achitat in prima instanta. intrebat daca.

Ce spune Ponta despre TVA redus la paine.

Expertii Fondului Monetar International FMI) sunt sceptici in ceea ce priveste eficienta reducerii TVA la paine si nu le place ideea, dar decizia apartine, pana la urma, Guvernului, a declarat premierul Victor Ponta, transmite Mediafax. Cei de la FMI sunt sceptici, nu le place ideea, dar pana la urma este decizia noastra. Daca noi putem sa aratam ca masura este sustenabila. aici va conta foarte mult colaborarea din partea mediului privat, daca ei ne vor ajuta sa combatem evaziunea fiscala .

Ponta, despre fostul presedinte CNAS, Lucian Duta: Sa mearga la DNA sa explice. Sper ca la un moment dat toti hotii astia, Blejnar, Videanu, Duta, Traila o sa ajunga sa ii cheme si pe ei cineva

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca fostul presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, Lucian Duta, ar trebui sa mearga la DNA sa explice daca este sau nu responsabil pentru neregulile depistate de Corpul de Control al prim-ministrului cu privire la cardul national de Sanatate. Premierul a adaugat ca, in opinia sa toti hotii astia, Blejnar, Videanu, Duta, Traila ar trebui sa fie chemati de autoritatile responsabile.

Victor Ponta, despre protestele minerilor: Nu putem face minuni. Ministrul Vosganian va merge vineri in Valea Jiului

Primul ministru Victor Ponta a declarat, joi seara, ca ministrul Economiei, Varujan Vosganian, va fi prezent, probabil, vineri, in Valea Jiului, pentru a discuta cu minerii care refuza sa iasa din subteran. Ponta s.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )