Libnet.ro
UNICEF

16:45

Ponta despre Ordonanta care reglementeaza pensiile speciale: Nu se schimba sistemul, nici nu se reduc platile

Antena3 Antena3,
Ponta despre Ordonanta care reglementeaza pensiile speciale: Nu se schimba sistemul, nici nu se reduc platile

Deputatul Victor Ponta sustine ca ordonanta de urgenta adoptata vineri de Guvern prin care se reglementeaza pensiile speciale nici nu va schimba sistemul si nici nu genera economii la Fondul de. continuă pe Antena3

Ce prevede ordonanta de urgenta privind pensiile speciale. Documentul, prezentat in exclusivitate la Antena 3

Antena 3 a obtinut, in exclusivitate, documentul ordonantei de urgenta cu privire la pensiile speciale. Potrivit textului OUG, vor fi cuprinse si alte categorii de pensionari speciali, intre care se n.

Sedinta de guvern in care trebuia sa se discute despre OUG privind pensiile speciale, amanata

Sedinta de Guvern in care urma sa fie prezentata Ordonanta de Urgenta privind pensiile speciale a fost amanata, informeaza B1TV. intre timp, tot mai multi angajati din.

Ion Cristoiu: Negustoria dintre PSD si Klaus Iohannis sta la baza mult anuntatei OUG privind pensiile speciale

Jurnalistul Ion Cristoiu vorbeste in Gandul de joi, de pe blogul sau, despre ordonanta de urgenta privind eliminarea pensiilor speciale ce urmeaza a fi adoptata. Cristoiu atrage.

Lia Olguta Vasilescu anunta modificarile aduse legii privind pensiile speciale: Pensiile aflate in plata nu vor fi micsorate

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a prezentat, in debutul sedintei de Guvern de vineri, propunerile din Ordonanta de urgenta referitoare la pensiile speciale, aratand ca una dintre masuri.

Lia Olguta Vasilescu a cerut adoptarea OUG privind pensiile speciale: Valoarea neta a pensiei nu va putea depasi media soldelor sau salariilor

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat, in cadrul sedintei de Guvern, ca Ordonanta de Urgenta privind pensiile speciale prevede doua mari modificari fata de actuala legislatie.

Proiectul de ordonanta de urgenta privind pensiile speciale va fi introdus pe ordinea suplimentara de zi a sedintei de Guvern

Guvernul va discuta in sedinta de azi proiectul de ordonanta de urgenta prin care va fi schimbat modul de calcul a pensiilor speciale, precum si procedura de actualizare a acestora. Insa, proiectul va fi introdus pe ordinea suplimentara de zi, nu pe cea data obisnuita, facuta deja publica.

Misa, despre pensiile speciale: Deficitul la Fondul de pensii este de 14,1 miliarde in acest an

Deficitul la Fondul de pensii este de 14,1 miliarde in acest an si risca sa ajunga la 17,2 miliarde lei, anul viitor, daca nu se indexeaza pensiile cu inflatia, a declarat aseara Ionut Misa, ministrul Finantelor Publice, referindu-se la pensiile speciale.

Dacian Ciolos, despre pensiile speciale: O parte a raului e deja facut

Fostul premier Dacian Ciolos spune ca a atras inca de anul trecut atentia ca pensiile speciale votate in Parlament aproape pe banda rulanta sunt ipocrizie electorala exprimata pe spatele.

Dacian Ciolos, despre pensiile speciale: O parte a raului e deja facut

Fostul premier Dacian Ciolos a reamintit ca a atras atentia inca din 2016 ca pensiile speciale votate in Parlament pe banda rulanta sunt o ipocrizie electorala. O parte a raului e deja facut, sustine Ciolos.

Ministrul Finantelor: OUG privind pensiile speciale ne va ajuta la anul sa sustinem bugetul de pensii

Ministrul Finantelor, Ionut Misa, a facut, miercuri, o serie de declaratii despre scandalul izbucnit ca urmare a acordarii pensiilor speciale. El declarat ca OUG privind pensiile speciale ne va ajuta la.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2083 seconds )