Libnet.ro
UNICEF

23:15

Ponta, despre votul privind Guvernul Dancila: Voi vota impotriva cu toata convingerea. Dragnea controleaza Parlamentul, Guvernul, partidul

Adevărul Adevărul,
Ponta, despre votul privind Guvernul Dancila: Voi vota impotriva cu toata convingerea. Dragnea controleaza Parlamentul, Guvernul, partidul

Fostul premier Victor Ponta a anuntat, duminica, ca va vota in Parlament impotriva investirii noului Guvern, condus de Viorica Dancila, fosta sefa a europarlamentarilor social-democrati. continuă pe Adevărul

Ponta, despre votul privind Guvernul Dancila: Voi vota impotriva cu toata convingerea

Fostul premier Victor Ponta a anuntat, duminica, ca va vota in Parlament impotriva investirii noului Guvern, condus de Viorica Dancila, fosta sefa a europarlamentarilor social-democrati.

UDMR decide daca va vota Guvernul Dancila dupa ce va cunoaste persoanele care vor defini echipa guvernamentala. Dragnea negociaza cu Kelemen Hunor

UDMR va decide daca va vota Guvernul Dancila in Parlament, dupa ce va cunoaste persoanele care vor defini viitoarea echipa guvernamentala si programul, declara la RFI liderul deputatilor Uniunii, Attila Korodi.

UDMR decide daca va vota Guvernul Dancila dupa ce va cunoaste persoanele care vor defini echipa guvernamentala

UDMR va decide daca va vota Guvernul Dancila in Parlament, dupa ce va cunoaste persoanele care vor defini viitoarea echipa guvernamentala si programul, a declarat liderul Attila Korodi, liderul deputatilor UDMR.

PSD, lovitura pentru SRI: Ce schimbare majora va aduce Guvernul Dancila

Guvernul Dancila vine cu o schimbare majora. Liderii PSD au decis ca viitorul cabinet sa nu mai ceara avize de la Serviciul Roman de Informatii pentru fiecare ministru in parte, informeaza.

Victor Ponta: Voi vota impotriva Guvernului Dancila cu toata convingerea

Fostul premier PSD Victor Ponta anunta ca va vota contra investirii Guvernului Dancila. A spus, in direct, la Antena 3. Guvernul Grindeanu l-am votat, la Guvernul Tudose nu am mai votat .

Varujan Vosganian, de la ora 12.00, la Adevarul Live. Ce ministri va avea ALDE in Guvernul Dancila

Varujan Vosganian, deputat ALDE, vorbeste, de la ora 12. 00, la Adevarul Live, despre formarea Guvernului Dancila, propunerile ALDE pentru functia de ministru, dar si despre colaborarea cu PSD.

Guvernul Dancila e aproape Guvernul Tudose 2.Cati ministri se schimba

Prim-ministrul desemnat Viorica Dancila isi va forma un guvern bazat pe fosti ministri din Cabinetul Tudose, urmand sa fie schimbati doar cativa demnitari din fosta echipa, potrivit unor surse politice.

Nume noi de ministri in Guvernul Dancila

Sunt negocieri intense pentru formarea noului Guvern. Cele 28 de ministere sunt miza discutiilor aprinse din ultimele ore. Pe langa discutiile dintre Liviu Dragnea, Viorica Dancila si Calin Popescu.

Dragnea negociaza cu Kelemen ca UDMR sa voteze Guvernul Dancila, desi are majoritate alaturi de ALDE

Zilele acestea, liderul PSD Liviu Drganea va negocia intens cu UDMR cu scopul de a obtine voturile maghiarilor pentru investirea Guvernului Dancila. Desi are majoritate alaturi de ALDE, PSD ar vrea si sprijinul UDMR tocmai pentru a arata ca se bazeaza in continuare pe o majoritate solida in Parlament, in ciuda faptului ca si-a trantit doua Guverne in decurs de numai un an.

Siegfried Muresan, despre dezbaterea privind justitia din Romania din Parlamentul European: Un semnal clar ca incercarile PSD si ALDE de a controla si slabi justitia nu trec neobservate/ Nu poti sa te transformi intr-un stat mafiot si sa ramai membru al

Europarlamentarul PMP Siegfried Muresan a comentat, pentru HotNews. ro, decizia luata joi de a se organiza, in sedinta plenara a Parlamentului European din februarie, o dezbatere privind legile justitiei, afirmand ca aceasta reprezinta un semnal clar ca incercarile PSD si ALDE de a controla si slabi justitia nu trec neobservate si ca grupurile de interese din PSD si ALDE trebuie sa inteleaga ca nu poti sa te transformi intr-un stat mafiot si sa ramai membru al UE.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2234 seconds )