Libnet.ro
UNICEF

06:45

Ponta a dezvaluit cele trei motive pentru care a fost amanat Codul Rutier.

România Liberă România Liberă,
Ponta a dezvaluit cele trei motive pentru care a fost amanat Codul Rutier.

Guvernul a amanat adoptarea noului Cod Rutier deoarece cauta solutii prin care permisul auto sa fie suspendat pana la hotararea instantei in cazul soferilor care accidenteaza mortal alte persoane sau conduc sub influenta alcoolului, iar statul sa achite despagubiri daca judecatorii se pronunta in favoarea soferului, informeaza Mediafax. Vreau sa gasim solutia legala, si inca nu se gasise cu Justitia, sa nu mai stea sa conduca pana vine hotararea definitiva. Ai omorat astazi trei oameni si iei . continuă pe România Liberă

SUBIECTIV. Trei motive pentru care proiectul Rosia Montana ar trebui sa se faca si trei motive pentru care nu ar trebui sa se faca

Invitat la emisiunea Subiectiv de la Antena 3, ministrul Marilor Proiecte, Dan Sova, a explicat care sunt, in opinia sa, cele trei motive pentru care proiectul Rosia Montana ar trebui sa se faca si trei motive.

Cinci motive pentru care sexul la prima intalnire este o idee proasta

Orice femeie va spune ca pricipalul motiv pentru care n-ar trebui sa te grabesti din prima seara este ca, aproape sigur, el nu te va mai suna a doua zi. Iar daca planul este o relatie, atunci trebuie incercati pasi mici si siguri. Dar, in realitate, altele sunt dezavantajele majore ale unei decizii pripite.

Cech: Trebuie sa castigam cu Steaua, avem nevoie de cele trei puncte.

Portarul Petr Cech a declarat ca echipa Chelsea trebuie neaparat sa castige meciul cu Steaua, programat, marti, de la ora 21. 45, pe Arena Nationala, in etapa a doua a Grupei E a Ligii Campionilor, potrivit Mediafax. Trebuie sa castigam, avem nevoie de cele trei puncte. Nu e o drama sa pierzi un meci in grupa daca le castigi pe celelalte. Avem nevoie de 11 puncte ca sa fim sigur ca ajungem in optimi. Nu conteaza in ce ordine obtinem aceste puncte. Evident ca suntem putin sub presiune dupa ce .

Statul a primit oferte de la trei consortii pentru consultanta la privatizarea Complexului Energetic Hunedoara

Departamentul pentru Energie a anuntat, astazi, ca a primit oferte de la trei consortii pentru servicii de consultanta la privatizarea Complexului Energetic Hunedoara, se arata intr-un comunicat de presa.

Lista negativa a bolilor pentru care romanii nu se vor mai putea interna in spitale: hepatite virale, ulcer necomplicat, diabet tip 2, ateroscleroza, diferite cardiopatii, pneumonii virale, etc.

Ministerul Sanatatii a publicat patru documente care detaliaza teoretic in ce va consta pachetul de servicii medicale de baza oferit in spital, in policlinici, la medicul de familie si in cadrul asistentei medicale primare. Tot ce inseamna medicina de urgenta va intra in acest pachet de baza. Pachetul de baza va fi gratuit atat pentru cei care-si platesc contributia la stat, cat si pentru cei care nu o platesc. Ministerul Sanatatii a publicat o lista negativa de peste 300 de diagnostice pentru care se solicita spitalelor sa reduca gradual internarile. Printre aceste diagnostice se numara: pneumoniile virale, diabetul de tip 2 necomplicat, ateroscleroza cerebrala, diverse afectiuni cardiace, astmul, ulcerul necomplicat si alte afectiuni gastrice necomplicate, hepatita alcoolica sau osteoartroza. Puteti citi aici ce va contine intregul pachet de baza si cate consultatii vor fi permise si in cazul prezentarii la medicul de familie sau la o policlinica.

Cele trei cuvinte magice de momit turstii

Dupa mai multe incercari, Agentia Turismului a selectat formula care sa reprezinte Moldova pe plan extern: Hospitality. Traditions. Mystery. Specialistii in PR spun insa ca e un slogan fara identitate, cu mesaj confuz.

Aplicatie romaneasca cu actionariat american: Trei elemente pentru o aplicatie 'foarte buna' - user experience, user experience, user experience!

Oricat de pasionat de design ai fi, o aplicatie foarte buna, care sa prinda, nu poate avea succesul scontat fara o exprienta a utilizatorului cat mai placuta. Desi suntem niste impatimiti ai design-ului, discutiile principale pe.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )