Libnet.ro
UNICEF

07:15

Lista negativa a bolilor pentru care romanii nu se vor mai putea interna in spitale: hepatite virale, ulcer necomplicat, diabet tip 2, ateroscleroza, diferite cardiopatii, pneumonii virale, etc.

Hotnews Hotnews,
 Lista negativa a bolilor pentru care romanii nu se vor mai putea interna in spitale: hepatite virale, ulcer necomplicat, diabet tip 2, ateroscleroza, diferite cardiopatii, pneumonii virale, etc.

Ministerul Sanatatii a publicat patru documente care detaliaza teoretic in ce va consta pachetul de servicii medicale de baza oferit in spital, in policlinici, la medicul de familie si in cadrul asistentei medicale primare. Tot ce inseamna medicina de urgenta va intra in acest pachet de baza. Pachetul de baza va fi gratuit atat pentru cei care-si platesc contributia la stat, cat si pentru cei care nu o platesc. Ministerul Sanatatii a publicat o lista negativa de peste 300 de diagnostice pentru care se solicita spitalelor sa reduca gradual internarile. Printre aceste diagnostice se numara: pneumoniile virale, diabetul de tip 2 necomplicat, ateroscleroza cerebrala, diverse afectiuni cardiace, astmul, ulcerul necomplicat si alte afectiuni gastrice necomplicate, hepatita alcoolica sau osteoartroza. Puteti citi aici ce va contine intregul pachet de baza si cate consultatii vor fi permise si in cazul prezentarii la medicul de familie sau la o policlinica. continuă pe Hotnews

Minorii nu vor mai putea sa apara in spoturile publicitare care promoveaza produsele alimentare nesanatoase

Minorii nu vor mai putea sa apara in spoturile publicitare care promoveaza produsele alimentare nesanatoase. Cabinetul de ministri a dat aviz pozitiv unui proiect de modificare a Legii cu privire la publicitate.

SUBIECTIV. Trei motive pentru care proiectul Rosia Montana ar trebui sa se faca si trei motive pentru care nu ar trebui sa se faca

Invitat la emisiunea Subiectiv de la Antena 3, ministrul Marilor Proiecte, Dan Sova, a explicat care sunt, in opinia sa, cele trei motive pentru care proiectul Rosia Montana ar trebui sa se faca si trei motive.

Business Report: Am scapat de gazul de la rusi. E bine sau rau?; Islanda isi curata soselele de omat de patru ori mai ieftin decat Romania; De ce nu stim numarul real al somerilor; Premiera: Romanii vor plati accize mai mici la anul

Ultima strigare pentru polite RCA ieftine. Actiunile intreprinse de Autoritatea de Supraveghere Financiara pe piata politelor obligatorii de raspundere civila auto vor determina firmele sa isi schimbe atitudinea. Furnizorii privati de energie si gaze dau primele lupte pentru castigarea clientilor captivi. Deschiderea pietei pentru consumatorii captivi, cu un procent de doar 10% deocamdata, anunta deja o competitie acerba intre furnizorii privati de energie electrica si gaze naturale.

Romania, un caz unic in UE: Lista medicamentelor compensate si gratuite nu a mai fost ...

In Romania, lista medicamentelor compensate si gratuite nu a mai fost actualizata de peste 1. 900 de zile, ceea ce ceea ce face din tara noastra un caz unic in Uniunea Europeana si limiteaza egalitatea de sanse pentru pacientii romani. Un studiu, bazat pe datele Federatiei Europene a Asociatiilor si Industriei Farmaceutice EFPIA), arata ca intre momentul aprobarii unui medicament de catre Agentia Europeana a Medicamentului si momentul in care acesta poate fi prescris in regim compensat de .

Bulgarii vor mai multi producatori auto care sa investeasca in tara lor.

Bulgaria manifesta un interes tot mai mare fata de investitorii din domeniu auto, dupa ce chinezii de la Great Wall Marele Zid) au deschis in tara din sudul Romaniei prima lor uzina din Europa. Bulgaria ar putea atrage noi investitii in acest sector, potrivit consultantului Ernst Young, Diana Nikolaeva, citata de Automotive News Europe. Nikolaeva spune ca taxele mai scazute pentru angajatori, mana de lucru calificata sau climatul economic stabil au dus la atragerea unor investitii ale .

Luna octombrie aduce noi scumpiri pentru romani. Vom plati mai mult pentru gaze si roviniete

Octombrie aduce noi scumpiri pentru romani. Se scumpesc gazele, in curand vor creste si tarifele pentru roviniete si se modifica accizele. in primul rand, octombrie inseamna un nou pas in liberalizarea.

Basescu: Nu e permis ca pentru rusi sa fie mai usor sa obtina o viza pentru UE decat ...

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, dupa intalnirea cu presedintele Estoniei, ca este esential ca cetatenii Republicii Moldova sa poata circula liber in Uniunea Europeana si ca nu este permis ca pentru rusi sa fie mai usor sa obtina o viza decat pentru moldoveni sau ucraineni, transmite Mediafax. Seful statului a aratat ca l-a informat pe presedintele Estoniei cu privire la obiectivele Romaniei legate de Republica Moldova, care constau in interconectarea retelei de energie .

Dominatia germano-japoneza - Care sunt cele mai valoroase brand-uri auto din lume

Toyota, Mercedes-Benz si BMW sunt cele mai valoroase brand-uri auto din lume, arata editia 2013 a topului realizat de Interbrand pentru cele mai mari 100 de brand-uri. Domeniul auto este cel mai prezent in top 100, cu 14 companii dintre care trei valoreaza peste 30 mld dolari fiecare.

Ponta a dezvaluit cele trei motive pentru care a fost amanat Codul Rutier.

Guvernul a amanat adoptarea noului Cod Rutier deoarece cauta solutii prin care permisul auto sa fie suspendat pana la hotararea instantei in cazul soferilor care accidenteaza mortal alte persoane sau conduc sub influenta alcoolului, iar statul sa achite despagubiri daca judecatorii se pronunta in favoarea soferului, informeaza Mediafax. Vreau sa gasim solutia legala, si inca nu se gasise cu Justitia, sa nu mai stea sa conduca pana vine hotararea definitiva. Ai omorat astazi trei oameni si iei .

Business Report: Romania, repetentul fiscal al Europei: Noi - campioni la TVA pe mancare, nemtii - la coada topului; Romania si-a redus suprafata padurilor. Judetele care recolteaza cel mai mult lemn; Mizele vanzarii pe bucati a Oltchim

Consiliul Concurentei: Notificarea depusa de GFR este valabila. Notificarea depusa de Grup Feroviar Roman GFR) la Consiliul. Studiu: Jumatate din PIB este generat de industrii care folosesc drepturile de proprietate intelectuala. Aproape jumatate din produsul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3286 seconds )