Libnet.ro
UNICEF

06:00

Ponta, dupa demiterea sefului ANAF: incep sa sper ca premierul Tudose chiar va conduce el Guvernul

Antena3 Antena3,
Ponta, dupa demiterea sefului ANAF: incep sa sper ca premierul Tudose chiar va conduce el Guvernul

Fostul premier Victor Ponta a apreciat, marti, faptul ca Bogdan Stan a fost demis din functia de presedinte al ANAF, adaugand ca singura solutie ca lucrurile sa evolueze bine este ca premierul Mihai Tudose. continuă pe Antena3

Reactia lui Vctor Ponta, dupa demiterea sefului ANAF: incep sa sper ca premierul Tudose chiar va conduce el Guvernul, ceea ce oricum e singura solutie ca lucrurile sa evolueze bine!

Fostul premier Victor Ponta reactionat, marti, la decizia premierului Mihai Tudose de a-l demite pe Bogdan Stan din functia de presedinte al ANAF.

Reactia presedintelui Iohannis, dupa demiterea sefului ANAF

Presedintele Klaus Iohannis a precizat, marti, in legatura cu demiterea sefului ANAF, Bogdan Stan, ca ar trebui intrebat despre motive cel care l-a demis.

Reactia lui Grindeanu dupa demiterea sefului ANAF: il felicit pe premierul Mihai Tudose pentru decizia de a-l demite pe Bogdan Stan

Fostul premier Sorin Grindeanu a reactionat, printr-un mesaj postat pe Facebook, dupa ce Bogdan Stan a fost eliberat din functia de sef al ANAF. Acesta a afirmat ca se bucura ca succesorul sau, Mihai Tudose, a aj.

Reactia lui Grindeanu dupa demiterea sefului ANAF: il felicit pe premierul Mihai Tudose pentru aceasta decizie

Fostul premier Sorin Grindeanu a reactionat, printr-un mesaj postat pe Facebook, dupa ce Bogdan Stan a fost eliberat din functia de sef al ANAF. Acesta a afirmat ca se bucura ca succesorul sau, Mihai Tudose, a aj.

Grindeanu, reactie la demiterea sefului ANAF: Dupa o luna, a ajuns la aceeasi concluzie la care am ajuns si eu

Mihai Tudose l-a demis, marti, pe Bogdan Stan din functia de presedinte al ANAF. Aceasta decizie a atras felicitari din partea lui Sorin Grindeanu, care de altfel i-a si sugerat lui Tudose, in bilantul.

Surse: intalnire Tudose - Dragnea, dupa demiterea lui Bogdan Stan de la sefia ANAF

Premierul Mihai Tudose si presedintele PSD, Liviu Dragnea au marti o intalnire, dupa ce premierul a luat decizia de a-l demite de la sefia ANAF pe Bogdan Stan, au precizat surse.

Mihai Tudose a vorbit despre motivul demiterii sefului ANAF

Premierul Mihai Tudose a explicat care a fost motivul pentru care l-a demis dun functie pe presedintele ANAF. Acesta spune ca desi nu a fost o conducere rea, a dat de inteles ca nu a dus la.

Reactia lui Victor Ponta, dupa clasarea dosarului de evaziune fiscala: Exista in Romania si procurori care fac politica. De ce a fost nevoie de doi ani jumatate? Cand ajungi pe primul loc, incep sa-si aduca oamenii aminte tot felul de lucruri

Fostul premier al Romaniei, deputatul Victor Ponta,a declarat, duminica seara, la postul Antena 3, ca dosarul in care a fost acuzat de evaziune fiscala si care a fost clasat i-a afectat cariera politica.

Seful PSD ii raspunde lui Victor Ponta, dupa ce l-a acuzat ca vrea sa includa Hidroelectrica in Fondul National de Dezvoltare ca sa o treaca la niste prieteni din afara: Este o minciuna care poate avea consecinte urate

Seful PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, luni, ca acuzatiile aduse de fostul premier, Victor Ponta, privind compania Hidroelectric sunt o minciuna, ceea ce ar putea avea consecinte urate pentru statul roman.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )