Libnet.ro
UNICEF

14:30

Ponta, dupa mazilirea lui Geoana: Care sunt cele trei mari probleme ale PSD

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ponta, dupa mazilirea lui Geoana: Care sunt cele trei mari probleme ale PSD

Procesul de reinventare a PSD presupune decizii grele si dureroase si pentru acest lucru, este nevoie de solidaritate in interiorul partidului, a scris Victor Ponta pe pagina sa de Facebook, la o zi dupa ce Mircea Geoana a fost exclus din. continuă pe Wall-Street Ro

Care sunt cele mai neinspirate cadouri de Sarbatori - studiu

Pentru romani, in topul celor mai neinspirate cadouri de Sarbatori sunt produsele alimentare 61%), urmate de articolele de papetarie 47%) sau pestii de acvariu 43%), dar si de bani, in timp ce pe europeni ii deranjeaza sa primeasca electrocasnice si cosmetice de baie, relateaza Mediafax pe baza unui studiu.

Mircea Geoana l-a atacat dur pe Victor Ponta, dupa ce a fost dat afara din PSD

Mircea Geoana a lansat un atac dur la adresa lui Victor Ponta, dupa ce aseara a fost exclus din PSD. Se pare ca am devenit un fel de exlus de serviciu. Dupa 2009, cand intr-adevar am pierdut la o diferenta.

Dragos Petrescu, City Grill: Cresterea cotei unice ar arunca in aer orice investitie. Mi-as dori sa se renunte la diferitele cresteri salariale, care sunt nesustenabile

Reprezentantii antreprenorilor considera ca pentru 2015 sunt foarte importante mentinerea cotei unice si a CAS redus, renuntarea la unele pomeni electorale, precum cresterea salariilor bugetare, care ar fi nesustenabila, si regandirea programelor pentru IMM-uri, noteaza Mediafax. Pentru anul 2015 ne-am propus o crestere cu 7,5% a afacerilor. Noi credem si ne-am dori pentru anul viitor sa se mentina cota unica de impozitare si reducerea CAS, care a fost un motor fantastic pentru crearea de locuri de munca corecte. Cresterea cotei unice ar arunca in aer orice investitie. In plus, mi-as dori sa se mai renunte la pomenile electorale si ma refer la diferitele cresteri salariale, care sunt nesustenabile, a declarat marti Dragos Petrescu, proprietarul City Grill si membru in grupul de lucru pentru IMM-uri, mediul de afaceri si turism din cadrul Coalitiei pentru Dezvoltarea Romaniei.

VIDEO Victor Ponta, dupa Comitetul Executiv National al PSD: Trebuie sa gasim o solutie care sa arate foarte clar ruperea de trecut, comunism, baroni locali si corupti / Congres in primavara lui 2015. Nu ne retragem de la guvernare; ne prezentam in Parla

Premierul Victor Ponta a declarat joi seara, dupa sedinta Comitetului Executiv National al PSD, ca Partidul Social Democrat are nevoie de un nou proiect, o solutie care sa arate foarte clar ruperea de trecut si care sa scape formatiunea de imaginea unui partid al comunistilor, al baronilor locali si protector al coruptilor. Liderul PSD a mai anuntat ca PSD se va reuni in Congres in primavara anului viitor, cand va fi aleasa o noua conducere a partidului. Totodata, in cadrul CExN s-a mai decis ramanerea PSD la guvernare si continuarea proiectelor, urmand ca Victor Ponta sa se prezinte in fata Parlamentului cu o formula restructurata de Guvern si cu bugetul pentru 2015.

Badea, dupa excluderea lui Geoana, Vanghelie si Sova din PSD: Trei vinovati pe care i-au executat

Mircea Badea, realizatorul emisiunii in gura presei, este de parere ca excluderea lui Mircea Geoana, Marian Vanghelie si Dan Sova din PSD este extrem de ciudata. inteleg ca astazi a fost prima sedinta a.

Ponta, dupa reuniunea PSD: Ramanem la guvernare pana in 2016 in formula noua USL

Presedintele PSD Victor Ponta a anuntat, joi seara, dupa sedinta Comitetului Executiv National, ca PSD ramane la guvernare pana in 2016 in noua formula USL.

Victor Ponta: Dupa un an foarte greu m-am dus cateva zile in concediu pe banii mei, nu ai Guvernului (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a afirmat, marti, ca a avut nevoie de cateva zile de concediu in urma unui an foarte greu si a infirmat alte informatii privind aceste zile. Dupa un an foarte greu, da, m-am dus.

Victor Ponta: Dupa adoptarea bugetului voi propune o restructurare a Guvernului (VIDEO)

PremierulVictor Ponta a anuntat, marti, ca dupa ce bugetul pe anul 2015 va fi adoptat va propune o restructurare a Guvernului. Bugetul incepem sa il discutam. Acum e la nivel guvernamental. Pe 10 decembrie v.

Ponta: Dupa 10 decembrie restructuram Guvernul. Va avea mai putini ministri

Premierul Victor Ponta a anuntat, marti, ca va propune in cadrul coalitiei de guvernare o restructurare a Cabinetului, in asa fel incat si PLR sa fie reprezentat la nivel de ministri. Restructurarea executivului ar urma sa aiba loc imediat dupa adoptarea bugetului.

Black Friday 2014 si ziua nationala aduc sute de oferte. Care sunt cele mai bune de care poti profita acum

Black Friday 2014 a ajuns sa fie combinata cu ziua nationala in aceasta vineri. Exista cateva oferte de care sa profiti, noi ti le prezentam pe cele mai bune.

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )