Libnet.ro
UNICEF

01:05

Black Friday 2014 si ziua nationala aduc sute de oferte. Care sunt cele mai bune de care poti profita acum

Adevărul Adevărul,
Black Friday 2014 si ziua nationala aduc sute de oferte. Care sunt cele mai bune de care poti profita acum

Black Friday 2014 a ajuns sa fie combinata cu ziua nationala in aceasta vineri. Exista cateva oferte de care sa profiti, noi ti le prezentam pe cele mai bune. continuă pe Adevărul

Black Friday 2014: Cele mai bune oferte si reduceri in a doua runda

Black Friday 2014 s-a derulat in Romania pe 21 noiembrie, dar mai e o runda acum. Unele magazine au legat evenimentul reducerilor de ziua nationala Romaniei. Acestea sunt ofertele de care sa profiti acum. Black Friday 2014 s-a desfasurat pe 21 noiembrie, zi fixata de eMAG si respectata si de alte magazine. Totusi, unele mai au reduceri si pentruperioada 28-30 noiembrie, ba chiar spre 1 decembrie. in lista de mai jos sunt oferte de la Clickshop, evoMAG, F64 si alte [].

Black Friday 2014: Super reduceri pe Steam la cele mai populare jocuri

Cu doar cateva zile inainte de celebrarea adevaratului Black Friday 2014, pe Steam gasiti deja niste reduceri importante la unele dintre cele mai bune jocuri. Trecand peste magazinele de la noi care celebreaza in fiecare an pe un criteriu arbitrar ziua de Black Friday, americanii se pregatesc intens in aceste zile pentru Vinerea Neagra de dupa Ziua Recunostintei. in conformitate cu aceasta traditie, cei de la Valve au dat drumul reducerilor semnificative la jocuri pe Steam printr-o campanie intitulata Steam [].

VIDEO FOTO. Black Friday 2014: Peste 40 de milioane de lei prin Profitshare

Clientii asteptau cu sufletul la gura reducerile masive de Black Friday anuntate de magazinele online. Cu sufletul la gura stateau si membrii retelei de marketing afiliat Profitshare, care in 72 de ore au fost partasi la generarea unui volum ametitor de vanzari pentru magazinele partenere: aproape 40. 000 lei! La mijlocul lunii octombrie echipa Profitshare punea la punct Olimpiada Afiliatilor, un concurs gandit sa-si mobilizeze colaboratorii si sa-i motiveze sa-si adapteze strategiile de promovare pentru a atinge estimarile de vanzari in cele 2 saptamani de Black Friday. in mod surprinzator, chiar si cele mai optimiste asteptari au fost depasite inca din prima zi, iar recordurile pentru rezultatele in afiliere au fost puse la pamant unul cate unul in cel mai rasunator Black Friday din afiliere de pana acum! .

Adevaratul Black Friday 2014. Ce oferte pregatesc magazinele online

Adevaratul Black Friday este pe 28 noiembrie. Chiar daca prima runda de oferte a fost la data de 21 noiembrie sunt magazine care se aliniaza cu trendul de la nivel mondial si pregatesc oferte atragatoare. De la carti, cosmetice si imbracaminte pana la televizoare, telefoane si mobilier, pe toate le vei putea cumpara la preturi imbatabile.

Black Friday la Okazii.ro 150; Valoarea tranzactiilor a crescut cu 132%

Peste 2800 de magazine online si vanzatori independenti din toata tara au avut oferte in campania de Black Friday 2014, valoarea totala a reducerilor de pret depasind 3,7 milioane de euro, pe platforma Okazii. ro .

Black Friday la mancare: reduceri mai mari de 40% pentru comenzile online prin foodpanda

De Black Friday 2014, FoodPanda, alaturi de restaurantele partenere, ofera reduceri incepand cu 40% in Vinerea Neagra.

Black Friday, ContentSpeed: 35% dintre comenzi au provenit din Bucuresti

Prima etapa a Black Friday 2014 s-a incheiat si ContentSpeed, agentie de eCommerce full service, a analizat preferintele romanilor pentru marele eveniment al reducerilor. ITC-ul a atras 70% din vanzarile totale.

28 noiembrie, inca o sansa la cumparaturi cu reduceri Black Friday 28 noiembrie, inca o sansa la cumparaturi cu reduceri Black Friday

Daca saptamana trecuta clientii au fost bombardati de oferte cu discounturi care mai de care mai interesante in cadrul promotiilor Black Friday, incepand de astazi si pana la finalul lunii o buna parte din magazinele online organizeaza al doilea val de reduceri sub aceasi titulatura.

28 noiembrie, inca o sansa la cumparaturi cu reduceri Black Friday

Daca saptamana trecuta clientii au fost bombardati de oferte cu discounturi care mai de care mai interesante in cadrul promotiilor Black Friday, incepand de astazi si pana la finalul lunii o buna parte din magazinele online organizeaza al doilea val de reduceri sub aceasi titulatura.

eMAG poate pierde bani din cauza Black Friday: Amenda de sute de mii de euro in Bulgaria

EMAG incheie o saptamana dificila. Dupa o pierdere de 260. 000 de euro in Romania, mai pierde inca 380. 000 de euro in Bulgaria mai ales din cauza Black Friday. eMAG, cel mai mare magazin online din Romania, activeaza si pe pietele din Bulgaria si Ungaria. in prima tara a incercat sa duca ideea Black Friday, dar se pare ca autoritatile de acolo nu au fost de acord cu practicile eMAG. Astfel, Consiliul Concurentei CPC) din Bulgaria a sanctionat compania Dante International, [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )