Libnet.ro
UNICEF

19:30

Ponta, lui Cazanciuc, despre cazul de la Vaslui: Daca CSM nu ia nicio masura, mai bine va dati demisia

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ponta, lui Cazanciuc, despre cazul de la Vaslui: Daca CSM nu ia nicio masura, mai bine va dati demisia

Premierul Victor Ponta i-a spus ministrului Justitiei, Robert Cazanciuc, in debutul sedintei de Guvern, ca in cazul in care CSM nu are vreo reactie legata de cazul de la Vaslui, ar trebui sa-si dea demisia. Afirmatia a fost facuta de prim-ministru la. continuă pe Wall-Street Ro

Robert Cazanciuc, despre cazul celor sapte violatori din Vaslui: Inspectia o sa dea o solutie saptamana urmatoare. Daca demisia mea ajuta la infaptuirea justitiei, cu siguranta o voi face si pe asta (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat miercuri, cu privire la cazul celor sapte violatori din Vaslui, ca CSM-ul urmeaza sa dea o solutie saptamana urmatoare. Inspectia o sa dea o solutie s.

Robert Cazanciuc, despre cazul celor sapte tineri din Vaslui, eliberati din arest: Justitia se face in sala de judecata si doar atat

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a vorbit despre cazul celor sapte tineri din Vaslui, eliberati din arest dupa ce au violat o fata, spunand ca justitia se face in sala de judecata si doar atat,.

Cazanciuc, despre cazul elevei violate: Justitia se face in sala de judecata

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat, marti, la Ploiesti, ca despre eventuale greseli sau forme de vinovatie legate de cazul elevei violate la Vaslui se poate vorbi dupa rezultatele verificarilor Inspectiei Judiciare IJ).

Victor Ponta, catre Robert Cazanciuc: Daca CSM nu ia masuri in cazul celor sapte violatori de la Vaslui, mai bine va dati demisia (VIDEO)

Premierul Victor Ponta i-a cerut Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, sa isi dea demisia daca CSM nu ia masuri in cazul celor sapte violatori de la Vaslui. Daca CSM nu ia masuri, mai bine va dati demisia,.

Ion Cristoiu, despre cazul celor sapte violatori din Vaslui: Nu-i asa ca noi, romanii, am nimerit din greseala in lumea civilizata?

Jurnalistul Ion Cristoiu scrie pe blogul personal despre cazul celor sapte tineri din Vaslui care au violat o fata de liceu pana la lesin si sustine ca noi, romanii, am nimerit din greseala in lumea.

REVISTA BLOGURILOR. Zoso, despre cazul tinerei violate de sapte barbati: Unde sunt ONG-urile

Bloggerii scriu, marti, despre cazul tinerei violate in Vaslui de sapte barbati, dar si despre trupa Voltaj, care promoveaza, prin melodiile sale, Romania.

Ponta, lui Cazanciuc: Daca CSM nu ia nicio masura, mai bine va dati demisia

ACTUALIZARE 17:55 Comisia de cultura din Senat cere CNA sa dea Pro TV o sanctiune exemplara in cazul victimei violului Comisia pentru cultura si media din Senat protesteaza fata de modul in care a fost prezentat in emisiunea La Maruta subiectul victimei violului din Vaslui, cerand CNA sa analizeze urgent acest caz, precizand ca o sanctiune exemplara va contribui la insanatosirea audiovizualului din Romania. * ACTUALIZARE 15:27 Cazanciuc afirma ca va demisiona cu siguranta, daca acest lucru ajuta la infaptuirea justitiei *Premierul, dupa ce Cazanciuc a spus ca a sesizat IJ: Povesti! Poate de data asta ii apara si pe oameni.

Ponta, PRIMA reactie in cazul fetei de la Vaslui. Atac la CSM. De ce i-a cerut DEMISIA ministrului Justitiei

Victor Ponta, premierul Romaniei, i-a cerut, miercuri, in sedinta de guvern ministrului Justitiei, Robert Cazanciuc, sa faca toate demersurile necesare astfel incat cei vinovati de violul asupra elevei de la Vaslui sa suporte consecintele legii.

Ministrul Justitiei, despre cazul celor sapte tineri din Vaslui judecati in libertate pentru viol:Justitia se face in sala de judecata si atat

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat, marti, facand referire la cazul celor sapte tineri acuzati de viol in Vaslui si eliberati din arest printr-o decizie a judecatorilor, ca justitia se face in sala de judecata si doar atat si ca trebuie asteptate rezultatele Inspectiei Judiciare in acest caz.

Judecator CSM, despre cazul celor sapte violatori din Vaslui: Indiferent de subiectul abordat, petitiile online nu au nicio valoare juridica

Judecatorul Cristi Danilet, membru CSM, a scris, marti, pe blogul personal, ca o petitie pentru arestarea celor sapte violatori din Vaslui nu are nicio valoare juridica. Danilet precizeaza ca este o inducere.

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )