Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ponta, lui Cazanciuc: Daca CSM nu ia nicio masura, mai bine va dati demisia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ponta, lui Cazanciuc: Daca CSM nu ia nicio masura, mai bine va dati demisia

ACTUALIZARE 17:55 Comisia de cultura din Senat cere CNA sa dea Pro TV o sanctiune exemplara in cazul victimei violului Comisia pentru cultura si media din Senat protesteaza fata de modul in care a fost prezentat in emisiunea La Maruta subiectul victimei violului din Vaslui, cerand CNA sa analizeze urgent acest caz, precizand ca o sanctiune exemplara va contribui la insanatosirea audiovizualului din Romania. * ACTUALIZARE 15:27 Cazanciuc afirma ca va demisiona cu siguranta, daca acest lucru ajuta la infaptuirea justitiei *Premierul, dupa ce Cazanciuc a spus ca a sesizat IJ: Povesti! Poate de data asta ii apara si pe oameni. continuă pe Ziarul Bursa

Ponta, lui Cazanciuc, despre cazul de la Vaslui: Daca CSM nu ia nicio masura, mai bine va dati demisia

Premierul Victor Ponta i-a spus ministrului Justitiei, Robert Cazanciuc, in debutul sedintei de Guvern, ca in cazul in care CSM nu are vreo reactie legata de cazul de la Vaslui, ar trebui sa-si dea demisia. Afirmatia a fost facuta de prim-ministru la.

Victor Ponta, catre Robert Cazanciuc: Daca CSM nu ia masuri in cazul celor sapte violatori de la Vaslui, mai bine va dati demisia (VIDEO)

Premierul Victor Ponta i-a cerut Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, sa isi dea demisia daca CSM nu ia masuri in cazul celor sapte violatori de la Vaslui. Daca CSM nu ia masuri, mai bine va dati demisia,.

Ponta catre tineri: Daca treceti de la sectorul public la politic, veti pati ce am patit eu

Premierul Victor Ponta le-a spus, marti, participantilor la programul de internship al guvernului, ca exista o granita intre activitatea din sectorul public si cea politica si cei care vor trece aceasta granita sa aiba grija, ca vor pati ce i s-a intamplat lui.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )