Libnet.ro
UNICEF

15:00

Ambulanta, chemata la Scoala de vara a femeilor din PSD: Mai multe persoane au acuzat varsaturi si dureri abdominale

B1 B1,
Ambulanta, chemata la Scoala de vara a femeilor din PSD: Mai multe persoane au acuzat varsaturi si dureri abdominale

Incident laScoala de vara a femeilor din PSD. O ambulanta a fost solicitata la locul unde se desfasoara reuniunea social-democratilor, dupa ce mai multe persoane au acuzat varsaturi si dureri. continuă pe B1

Ambulanta, chemata la Scoala de Vara a femeilor din PSD, in Mamaia. Trei persoane au acuzat dureri abdominale si varsaturi

Ambulanta a fost solicitata la Pavilionul Expozitional din Mamaia, unde are loc CEX al PSD, deoarece mai multe persoane acuzau dureri abdominale si varsaturi. Reprezentantii Serviciului Judetean de Ambulanta Constanta au declarat, pentru Mediafax, ca apelul a fost facut in jurul pranzului.

Ambulanta, chemata de urgenta la sedinta PSD de la Mamaia: cine s-a simtit rau si care au fost cauzele

Ambulanta a fot chemata de urgenta, sambata, la reuniunea PSD de la Mamaia. Medicii au fost chemati sa intervina in sala unde social-democratii pun la cale strategia pentru urmatoarea perioada. Mai multe persoane au acuzat stari de rau. Liderii PSD, reuniti in acest weekend pe litoral, au avut parte si de momente mai putin placute.

VIDEO Directivele lui Dancila catre femeile din PSD: Trebuie sa iesiti mai mult la televizor Puterea se castiga, puterea nu se cedeaza

Viorica Dancila si-a continuat vineri campania electorala si s-a intalnit cu femeile social-democrate, carora le-a spus ca ea nu va ceda, pentru ca nu are dreptul sa cedeze si ca puterea se castiga, puterea nu se cedeaza. Ea le-a cerut femeilor din PSD sa iasa mai mult la televizor si sa mearga prin localitati si sa vorbeasca cu oamenii.

PSD se reuneste la malul marii pentru scoala traditionala de vara a femeilor din partid. Participa Dancila, Fifor, Orlando

Partidul Social Democrat se va afla in aceste zile pe litoral, unde are loc, prin traditie, Scoala de vara a femeilor PSD. Viorica Dancila participa la programul care se intinde pe patru zile.

VIORICA DANCILA, CANDIDATUL PSD LA PREZIDENTIALE: Cer sprijinul tuturor femeilor din Romania

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a cerut vineri sprijinul fiecarei femei social-democrate, precum si al tuturor femeilor din Romania in campania pentru alegerile prezidentiale, care urmeaza.

Viorica Dancila, apel catre femeile din PSD: Am nevoie de sprijinul vostru

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a cerut vineri sprijinul fiecarei femei social-democrate, precum si al tuturor femeilor din Romania in campania pentru alegerile prezidentiale, care urmeaza. Citeste.

Ambulanta, chemata la sedinta CEx a PSD: Mai multe persoane au acuzat varsaturi si dureri abdominale

Incident la sedinta Comitetului Executiv National al PSD de la Mamaia. O ambulanta a fost solicitata la locul unde se desfasoara reuniunea social-democratilor, dupa ce mai multe persoane au acuzat varsaturi.

Rares Bogdan, dupa ce ministrul Teodorovici a anuntat ca vrea sa candideze la sefia femeilor social-democrate: Nu cred ca doamnele din PSD chiar gusta glumele astea de autobaza

Prim-vicepresedintele PNL, Rares Bogdan, a reactionat ironic printr-un mesaj pe Facebook, la anuntul lui Eugen Teodorovici privind candidatura sa la conducerea organizatiei de femei a PSD.

Dancila, candidatul PSD la prezidentiale: Cer sprijinul tuturor femeilor din Romania

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a cerut vineri sprijinul fiecarei femei social-democrate, precum .

Scenariu-bomba lansat de Ion Cristoiu: Organizatii din PSD o sa o tradeze pe Dancila

Ion Cristoiu a venit cu un scenariu-bomba cu privire la alegerile prezidentiale. Jurnalistul a sustinut la Antena 3 ca organizatii intregi ale PSD sunt pregatite sa o tradeze pe Viorica Dancila numai pentru a .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )