Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ponta: Mai mult de 14 parlamentari PSD nu vor vota motiunea de cenzura. Liviu Dragnea a pierdut puterea

Antena3 Antena3,
Ponta: Mai mult de 14 parlamentari PSD nu vor vota motiunea de cenzura. Liviu Dragnea a pierdut puterea

Secretarul general al Guvernului, Victor Ponta, a declarat, duminica, la Parlament, ca mai mult de 14 parlamentari PSD nu vor vota motiunea de cenzura impotriva premierului Sorin Grindeanu, ceea ce ar. continuă pe Antena3

Un numar de 11 deputati PSD nu au semnat motiunea de cenzura. Motiunea poate trece cu 233 de voturi

Secretarul general al Guvernului, Victor Ponta, a declarat, duminica, la Parlament, ca mai mult de 14 parlamentari PSD nu vor vota motiunea de cenzura impotriva premierului Sorin Grindeanu, ceea ce ar.

14 parlamentari PSD - din Timis si Iasi - ar urma sa voteze impotriva motiunii de cenzura

14 parlamentari ai PSD - din organizatiile din Timis si Iasi - ar urma sa voteze impotriva motiunii de cenzura initiata de partid impotriva Guvernului Grindeanu. PSD are patru deputati si doi senatori in Timis care si-au exprimat sustinerea pentru Grindeanu, declarand ca vor vota impotriva motiunii de cenzura initiata de PSD. In urma cu o zi, surse din cadrul filialei iesene a PSD declarau, pentru News. ro, ca un singur parlamentar dintre cei 9 ai PSD Iasi va vota motiunea de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu, intrucat majoritatea alesilor social-democratilor ieseni nu doresc caderea actualului Executiv.

Ponta, intrebat cati parlamentari PSD a convins sa nu voteze motiunea: Mai mult de 14, atat conteaza

Secretarul general al Guvernului, deputatul Victor Ponta, a anuntat duminica faptul ca mai mult de 14 parlamentari din PSD nu vor vota motiunea de cenzura formulata de conducerea PSD impotriva Guvernului Grindeanu.

Europarlamentarul Catalin Ivan: 15 parlamentari PSD din Moldova nu vor vota motiunea

Europarlamentarul Catalin Ivan a scris sambata, pe pagina sa de Facebook, ca In acest moment sunt cinsprezece deputati si senatori PSD din Moldova si nu numai, cu care am vorbit doar eu, care nu vor vota motiunea. Si este abia sambata dimineata.

TRADARE in PSD. Cati parlamentari social-democrati trec de partea lui Ponta si Grindeanu

Europarlamentarul Catalin Ivan sustine ca 15 deputati social-democrati din Moldova nu vor vota motiunea de cenzura pe care partidul o va depune impotriva Guvernului Grindeanu. in acest.

DRAGNEA a PIERDUT PUTEREA. CUM au votat PARLAMENTARII PSD

Victor Pontaa declarat, duminica, la Parlament, ca mai mult de 14 parlamentari PSD nu vor vota motiunea de cenzura impotriva premierului Sorin Grindeanu, ceea ce ar insemna ca, in lipsa.

UPDATE Victor Ponta spune ca a convins mai mult de 14 parlamentari

Noul secretar general al Guvernului, Victor Ponta, care este si deputat, a venit, duminica, la sedinta deputatilor PSD, pe care vrea sa ii convinga de faptul ca motiunea de cenzura este o mare greseala. La sedinta deputatilor PSD a venit si primarul Capitalei, Gabriela Firea. UPDATE: Victor Ponta a spus, la iesire, ca a convins mai mult de 14 parlamentari sa nu voteze motiunea.

UPDATE Victor Ponta spune ca a convins mai mult de 14 parlamentari sa nu voteze motiunea

Noul secretar general al Guvernului, Victor Ponta, care este si deputat, a venit, duminica, la sedinta deputatilor PSD, pe care vrea sa ii convinga de faptul ca motiunea de cenzura este o mare greseala. La sedinta deputatilor PSD a venit si primarul Capitalei, Gabriela Firea. UPDATE: Victor Ponta a spus, la iesire, ca a convins mai mult de 14 parlamentari sa nu voteze motiunea.

Cei 4 parlamentari PSD de Sibiu vor vota motiunea de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu

Cei patru parlamentari PSD de Sibiu vor vota motiunea de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu, a decis vineri Biroul Judetean Permanent al organizatiei judetene. Biroul Judetean Permanent al Partidului Social Democrat Sibiu, compus din toti primarii si parlamentarii PSD Sibiu, intrunit vineri, a votat in unanimitate sustinerea motiunii de cenzura care va fi depusa luni impotriva Guvernului Sorin Grindeanu, se arata intr-un comunicat al PSD Sibiu.

LIVETEXT Ziua in care PSD citeste in Parlament motiunea contra Guvernului PSD. Ponta a venit in Parlament sa-l sustina pe premier

Duminica dupa-amiaza, de la ora 16. 00, PSD si ALDE prezinta in Parlament motiunea de cenzura impotriva guvernului Grindeanu. Ziua din Parlament a inceput cu sedintele grupurilor parlamentare ale PSD si cu vizita-surpriza la grupul deputatilor PSD a lui Victor Ponta, cel mai puternic aliat al lui Sorin Grindeanu. 52: Sedinta deputatilor PSD s-a terminat, insa Dragnea este inca in sala cu cativa apropiati, inclusiv Gabriela Firea. A intrat si Viorel Stefan, care a evitat presa si le-a spus jurnalistilor: M-am obisnuit sa fug15. 40: Grindeanu a blocat alocarea a 2 miliarde de lei de catre Sevil Shhaideh catre baronii locali15:37: Sorin Grindeanu a facut declaratii la Guvern despre programul PNDL si nu va participa la citirea motiunii in Parlament, potrivit unor surse politice. 29: Ponta a declarat ca a convins mai mult de 14 parlamentari PSD-ALDE sa nu voteze motiunea, ceea ce ar insemna ca, fara ajutor de la alte partide, PSD nu-si poate trece motiunea15. 28: Dragnea a iesit de la sedinta senatorilor PSD si a refuzat orice declaratie15. 27: Ponta, avertizare pentru PSD-isti: Daca trece motiunea de cenzura, nu PSD numeste premier, ci Iohannis15. 26: Ponta a iesit de la intalnirea cu colegii deputati din PSD. Ponta: m-am intalnit cu Dragnea pe culoar, i-am spus punctul meu de vedereUrmariti LIVETEXT desfasurarea zilei din Parlament.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3163 seconds )