Libnet.ro
UNICEF

16:45

Ponta si Negoita si-au lansat candidatul pentru Bucuresti. Cine este medicul pe mana caruia merg la Primarie

Hotnews Hotnews,
 Ponta si Negoita si-au lansat candidatul pentru Bucuresti. Cine este medicul pe mana caruia merg la Primarie

Medicul militar Ioan Sirbu este candidatul pe care Alianta Pro Bucuresti 2020, condusa de Victor Ponta si Robert Negoita, il arunca in cursa pentru Primaria Bucurestiului. continuă pe Hotnews

Ponta si-a lansat candidatul pentru Bucuresti: Generalul Ioan Sirbu. in 2016 a candidat la parlamentare din partea PNL, acum 8 ani era acuzat de plagiat

Victor Ponta a anuntat miercuri ca Ioan Sirbu va fi candidatul Aliantei Pro Bucuresti 2020. Liderul Pro Romania a precizat ca Alianta isi propune sa ofere o alternativa la Primaria Generala, cele de sector si consilierii locali.

Pensii mai bune pentru romani. Cine beneficiaza de ajutor

Vesti bune pentru romanii care isi intocmesc dosarul de pensionare. Acestia pot recupera vechimea in munca, chiar daca si-au pierdut cartile de munca. Reconstituirea vechimii in munca s-ar putea face in baza informatiilor existente in bazele de date ale caselor de pensii. Cum poate fi recuperata vechimea in munca, fara cartea de munca Un proiect de .

Atentionare meteo. Cod galben in aceste judete. Prognoza speciala pentru Bucuresti

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, miercuri, un cod galben de instabilitate atmosferica, asta insemnand ploi, descarcari electrice, vijeii, precum si caderi de grindina. Atentionarea de vreme rea intra in vigoare astazi la orele 15:00 si va expira pe 6 august la orele 02:00. De asemenea, avertizarea este valabila pentru cinci judete din tara. Atentionare .

Proiect comun pentru Bucuresti. Partidele de dreapta se unesc impotriva PSD

Principalele partide politice de dreapta, PNL, USR si PLUS, au anuntat candidati comuni pentru funct.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )