Libnet.ro
UNICEF

16:45

Ponta: Oamenii sa inteleaga, aderarea la zona euro nu presupune numai avantaje, ci si dezavantaje

Antena3 Antena3,
Ponta: Oamenii sa inteleaga, aderarea la zona euro nu presupune numai avantaje, ci si dezavantaje

Aderarea Romaniei la zona euro nu trebuie sa fie o masura impusa, ci trebuie sa genereze o schimbare in mintea oamenilor, care sa inteleaga ca acest proces nu presupune numai avantaje, ci si anumite. continuă pe Antena3

Iohannis a discutat cu Ponta si Isarescu despre aderarea la Zona Euro. Cum isi propune Romania sa atinga acest obiectiv

Presedintele Klaus Iohannis a stabilit, impreuna cu premierul Ponta si guvernatorul Isarescu, infiintarea unui Comitet de Coordonare a procesului de adoptare a monedei euro.

Ce spune Ponta despre aderarea la euro, dupa consultarile cu Iohannis

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca aderarea Romaniei la zona euro nu trebuie sa fie o masura impusa, ci trebuie sa genereze o schimbare in mintea oamenilor, care sa inteleaga ca acest proces nu presupune numai avantaje, ci si anumite dezavantaje, informeaza Mediafax.

Klaus Iohannis a purtat discutii cu Victor Ponta si Mugur Isarescu despre aderarea Romaniei la zona euro

Presedintele Klaus Iohannis a avut joi o discutie cu premierul Victor Ponta si cu Guvernatorul Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, domnul Mugur Isarescu despre aderarea Romaniei la zona euro la 1 ianuarie.

Iohannis a discutat cu Ponta aderarea la Zona Euro. Urmeaza intalnirea cu partidele

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, joi, cu premierul Victor Ponta, si Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, la Palatul Cotroceni. inca nu se stie ce subiecte vor aborda cei doi demnitari, intrucat agenda discutiei nu a fost facuta publica.

Iohannis vrea sa se consulte cu partidele politice privind aderarea Romaniei la Zona Euro

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, joi, ca va organiza consultari cu partidele politice, pentru identificarea unui consens politic national privind aderarea Romaniei la zona euro, informeaza Administratia Prezidentiala.

Iohannis vrea in Zona euro. Cum va obtine aceasta cu un guvern populist?

Cotroceniul va organiza consultari cu partidele politice, pentru identificarea unui consens politic national privind aderarea Romaniei la zona euro. Este insa nevoie de reforme profunde, iar dinspre BNR o adoptare rapida a monedei unice este privita cu scepticism.

Sefa FMI: O iesire a Greciei din zona euro este o posibilitate, dar nu va insemna probabil sfarsitul euro

Directorul general al Fondului Monetar International, Christine Lagarde a declarat joi ca iesirea Greciei din zona euro Grexit) este posibila, insa un astfel de scenariu nu este un indiciu pentru eventualul.

Christine Lagarde: Iesirea Greciei din zona euro este o posibilitate

Iesirea Greciei din zona euro Grexit) este posibila, dar o astfel de evolutie nu va vesti probabil sfarsitul monedei euro, a afirmat directorul general al Fondului Monetar International, Christine Lagarde,.

UPDATE Christine Lagarde: Iesirea Greciei din Zona Euro - o posibilitate

Directorul general al Fondului Monetar International FMI), Christine Lagarde, considera ca o iesire a Greciei din Zona Euro este o posibilitate, potrivit extraselor difuzate joi dintr-un interviu pentru cotidianul german FAZ care va fi publicat vineri, scrie AFP.

Presedintele Iohannis va organiza consultari pe tema aderarii Romaniei la zona euro

Presedintele Klaus Iohannis vrea sa se consulte cu partidele politice pentru a ajunge la un consens in vederea aderarii Romaniei la zona euro,a anuntat joi Administratia Prezidentiala. Presedintele s-a.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )