Libnet.ro
UNICEF

05:45

Ce spune Ponta despre aderarea la euro, dupa consultarile cu Iohannis

România Liberă România Liberă,
Ce spune Ponta despre aderarea la euro, dupa consultarile cu Iohannis

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca aderarea Romaniei la zona euro nu trebuie sa fie o masura impusa, ci trebuie sa genereze o schimbare in mintea oamenilor, care sa inteleaga ca acest proces nu presupune numai avantaje, ci si anumite dezavantaje, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Ce spune Ponta despre motiune de cenzura a PNL

Premierul Victor Ponta, a declarat, miercuri, ca nu crede ca PNL va depune vreo motiune de cenzura la adresa Guvernului pe 5 iunie, asa cum a fost anuntat.

Klaus Iohannis a purtat discutii cu Victor Ponta si Mugur Isarescu despre aderarea Romaniei la zona euro

Presedintele Klaus Iohannis a avut joi o discutie cu premierul Victor Ponta si cu Guvernatorul Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, domnul Mugur Isarescu despre aderarea Romaniei la zona euro la 1 ianuarie.

Iohannis a discutat cu Ponta si Isarescu despre aderarea la Zona Euro. Cum isi propune Romania sa atinga acest obiectiv

Presedintele Klaus Iohannis a stabilit, impreuna cu premierul Ponta si guvernatorul Isarescu, infiintarea unui Comitet de Coordonare a procesului de adoptare a monedei euro.

Ponta, despre criticile lui Iohannis la adresa Guvernului: Suntem pe primul loc la cresterea economica, avem incasari de 2 miliarde euro, avem si o crestere a investitiilor straine (VIDEO)

Victor Ponta a comentat criticile aduse de presedintele Klaus Iohannis cu privire la politica Guvernului din ultima perioada. Premierul a subliniat ca Romania a avut crestere economica, iar marti, pe 2 iunie,.

Ponta, despre cererea lui Tariceanu de schimbare a lui Kovesi si Stanciu: Este o batalie pe care liberalii domnului Tariceanu o poarta elegant

Premierul Victor Ponta spune ca gestul lui Calin Popescu Tariceanu, presedintele Senatului, de a-i adresa o scrisoare presedintelui Klaus Iohannis, in care ii cer schimbarea Laurei Codruta Kovesi, procuror-sef al DNA, si Livia Stanciu, sefa iCCJ, este unul politic pentru ca seful statului nu are parghiile necesare sa le demita pe cele doua.

Ce spune BCE despre cresterea economica lenta din zona euro

Perspectiva lenta a cresterii economice din zona euro reprezinta principalul risc pentru stabilitatea financiara in uniunea monetara, potrivit unui raport publicat, joi, de Banca Centrala Europeana BCE) .

Ce spune Berlusconi despre revenirea Italiei la lira

Italia va renunta la moneda euro si va reveni la lira, daca Uniunea Europeana va continua sa aplice actualele reglementari economice, a declarat fostul premier italian Silvio Berlusconi, liderul partidului de centru-dreapta Forza Italia.

Lovitura pentru Dacia: mini Sandero, din nou infirmata. Ce spune Ghosn despre Kwid

Carlos Ghosn, CEO Renault-Nissan, a anuntat ca modelul Kwid nu va fi comercializat si sub marca Dacia, dupa ce citadina a fost lansata pe piata din India sub logo-ul Renault.

Ponta, despre alocatii: As fi preferat sa dau 164 sau 328 de lei la familiile care au venituri reduse si sa nu marim la cei care oricum nu vor lua cei 42 de lei, pentru ca au parintii venituri suficiente

Victor Ponta considera ca ideea unei alocatii egale pentru toti copiii este una nepractica deoarece ar trebui sa existe o diferentiere in functie de venitul parintilor, informeaza Mediafax. El a mai.

Victor Ponta, despre motiunea de cenzura a PNL: Este o actiune democratica a opozitiei, insa majoritatea actuala functioneaza (VIDEO)

Victor Ponta a comentat miercuri, la finalul sedintei Comitetului Executiv National al PSD, subiectul motiunii de cenzura pe care PNL o va depune pe 5 iunie. Seful Guvernului a declarat ca depunerea unei motiuni.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )