Libnet.ro
UNICEF

11:00

Ponta, precizari despre ofiterul acoperit din PSD: Este vicepresedinte si a fost ministru. Cine sunt politicienii care indeplinesc aceste criterii

România Liberă România Liberă,
Ponta, precizari despre ofiterul acoperit din PSD: Este vicepresedinte si a fost ministru. Cine sunt politicienii care indeplinesc aceste criterii

Fostul premier si lider al PSD, Victor Ponta, a revenit cu precizari, sambata, despre ofiterii acoperiti care vor sa preia puterea in partid. Vicepresedintele PSD si fostul ministru al Economiei, Mihai Tudose, a declarat, sambata, pentru News. ro, ca nu se simte vizat de postarea lui Victor Ponta privind ofiterii acoperiti. continuă pe România Liberă

Ponta, precizari despre ofiterul acoperit din PSD

Fostul premier si lider al PSD, Victor Ponta, a revenit cu precizari, sambata, despre ofiterii acoperiti care vor sa preia puterea in partid.

Adrian Nastase: PSD este in fierbere

PSD este in fierbere si se accentueaza divergentele intre tabere, a scris sambata fostul premier Adrian Nastase, intr-o postare pe blogul personal.

Scandal urias cu ofiteri acoperiti in PSD. Ce spune Victor Ponta despre ofiterul care vrea sa preia conducerea partidului

Fostul premier Victor Ponta a facut sambata o precizare referitoare la ofiterii care vor sa preia puterea in PSD. Pentru ca am vazut interpretarile din presa vreau sa.

Victor Ponta, in scandalul acoperitilor din PSD: Nu Valeriu Zgonea este cel la care ma refer. E un vicepresedinte, fost ministru

Dupa ce a aruncat in aer conducerea PSD cu declaratiile sale, Victor Ponta a revenit cu precizari. Fostul premier a anuntat ca nu se refera la Valeriu Zgonea cand vorbeste de acoperitii din.

Predoiu, precizari despre implicarea sa in dosarul disjuns din Gala Bute

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Catalin Predoiu, a declarat, joi, ca dosarul disjuns din Gala Bute, in care este vehiculat numele sau, a fost facut la sesizarea Corpului de control al lui Victor Ponta, afirmand ca fostul premier, un jurist remarcabil, nu a citit corect documentele.

Mircea Geoana, despre situatia lui Liviu Dragnea: Este o problema de timp pana cand va pleca de la conducerea PSD

Mircea Geoana a vorbit despre situatia lui Liviu Dragnea, in contextul in care acesta din urma a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare in dosarul Referendumul, afirmand c.

C.T. Popescu, despre situatia din PNL: Este cea mai bezmetica conducere a partidului

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat deciziile PNL din ultima vreme si schimbarile repetate de candidati pentru Primaria Capitalei, care au culminat cu retragerea lui Marian Munteanu, spunand ca este.

Lista se restrange in scandalul acoperitilor din PSD. Ecaterina Andronescu: Nu sunt eu, nu e vorba de o femeie. Mihai Tudose: Eu nu sunt asa ceva, eu sunt soldat.

Lista ofiterilor acoperiti din sanul Partidului Social-Democrat se restrange, in contextul in care doi dintre vicepresedintii PSD, Ecaterina Andronescu si Mihai Tudose, au negat.

Lista se restrange in scandalul acoperitilor din PSD. Ecaterina Andronescu: Nu sunt eu, nu e o doamna. Mihai Tudose: Nu sunt asa ceva, eu sunt soldat (VIDEO)

Lista ofiterilor acoperiti din sanul Partidului Social-Democrat se restrange, in contextul in care doi dintre vicepresedintii PSD, Ecaterina Andronescu si Mihai Tudose, au negat.

Vlad Oprea, primarul din Sinaia, este audiat de DNA Ploiesti in dosarul judecatoarei Ruxandra Popescu

Vlad Oprea este audiat in calitate de suspect in dosarul judecatoarei Ruxandra Popescu, aflata sub control judiciar dupa ce ar fi primit mita si o haina de blana pentru a da o solutie favorabila intr-un dosar, declara surse judiciare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )