Libnet.ro
UNICEF

23:31

Ponta: Primarul PNL din Calarasi a fost omorat de Ludovic Orban, care a insistat sa faca alegeri locale. E nevoie sa moara oameni ca sa se aleaga Orban

Adevărul Adevărul,
Ponta: Primarul PNL din Calarasi a fost omorat de Ludovic Orban, care a insistat sa faca alegeri locale. E nevoie sa moara oameni ca sa se aleaga Orban

Liderul ProRomania Victor Ponta il acuza pe premierul Ludovic Orban ca este vinovat moral de moartea primarului PNL din Calarasi, Daniel Dragulin, pentru ca a insistat pentru organizarea alegerilor locale. Dragulin a murit infectat cu coronavirus. continuă pe Adevărul

Cine este Dan Dragulin, primarul PNL din Calarasi mort de COVID

Dan Dragulin, primarul in functie din Calarasi, dar si presedintele filialei locale a PNL, s-a stins din viata in dimineata zilei de 12 octombrie, la Institutul Matei Bals din Capitala. Dragulin a fost.

UPDATE Primarul din Calarasi a murit in spital, dupa ce s-a infectat cu coronavirus Orban: Era un om in putere. Nu stii ce efecte are virusul si e clar ca provoaca decese

Primarul in functie din Calarasi, Daniel Dragulin PNL), in varsta de 59 de ani, a murit dupa ce s-a infectat cu coronavirus. Liderul PNL, Ludovic Orban, spune ca Dragulin era internat la Institutul Matei Bals de miercurea de dinaintea alegerilor locale si avea si alte probleme de sanatate, dar nu atat de grave.

Primarul in functie din Calarasi a murit. Dan Dragulin era diagnosticat cu COVID-19. Ludovic Orban: Am aflat cu nespusa mahnire aceasta trista veste (VIDEO)

Primarul in functie al municipiului Calarasi, Dan Dragulin, in varsta de 59 de ani, a murit luni dimineata. Edilul era diagnosticat cu COVID-19, avea mai multe comorbiditati si era internat la Institutul .

Victor Ponta, sageti catre Guvernul PNL, dupa decesul primarului liberal din Calarasi: Dan Dragulin s-a infectat in campanie. Cine e vinovat? Merita sa dai viata oamenilor pentru voturi?

Victor Ponta, lider al nou formatului partid Pro Romania Social Liberal, a sustinut iar ca vietile oamenilor sunt mai importante decat alegerile. Acesta a dat de inteles ca scrutinul parlamentar, pe care PNL si.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )