Libnet.ro
UNICEF

22:00

Cine este Dan Dragulin, primarul PNL din Calarasi mort de COVID

B1 B1,
Cine este Dan Dragulin, primarul PNL din Calarasi mort de COVID

Dan Dragulin, primarul in functie din Calarasi, dar si presedintele filialei locale a PNL, s-a stins din viata in dimineata zilei de 12 octombrie, la Institutul Matei Bals din Capitala. Dragulin a fost. continuă pe B1

Ponta: Primarul PNL din Calarasi a fost omorat de Ludovic Orban, care a insistat sa faca alegeri locale. E nevoie sa moara oameni ca sa se aleaga Orban

Liderul ProRomania Victor Ponta il acuza pe premierul Ludovic Orban ca este vinovat moral de moartea primarului PNL din Calarasi, Daniel Dragulin, pentru ca a insistat pentru organizarea alegerilor locale. Dragulin a murit infectat cu coronavirus.

Dan Dragulin, primarul in functie al orasului Calarasi,mort de COVID. Demnitarul erainternat la institutul Matei Bals

Dan Dragulin, primarul in functie al orasului Calarasi si presedintele PNL al filialei locale, a murit luni dimineata dupa ce a fost infectat cu coronavirus. Demnitarul avea 59 de ani si era internat la institutul Matei Bals inca dinainte de alegeri.

Primarul in functie din Calarasi a murit. Dan Dragulin era diagnosticat cu COVID-19. Ludovic Orban: Am aflat cu nespusa mahnire aceasta trista veste (VIDEO)

Primarul in functie al municipiului Calarasi, Dan Dragulin, in varsta de 59 de ani, a murit luni dimineata. Edilul era diagnosticat cu COVID-19, avea mai multe comorbiditati si era internat la Institutul .

UPDATE Primarul din Calarasi a murit in spital, dupa ce s-a infectat cu coronavirus Orban: Era un om in putere. Nu stii ce efecte are virusul si e clar ca provoaca decese

Primarul in functie din Calarasi, Daniel Dragulin PNL), in varsta de 59 de ani, a murit dupa ce s-a infectat cu coronavirus. Liderul PNL, Ludovic Orban, spune ca Dragulin era internat la Institutul Matei Bals de miercurea de dinaintea alegerilor locale si avea si alte probleme de sanatate, dar nu atat de grave.

Cine este castigatorul Ferma 2020. Nimeni nu se astepta sa fie chiar el

Ferma. Oraseni vs Sateni a revenit in acest an pe micul ecran cu noi reguli, noi provocari si concurenti alesi pe spranceana. Cu toate ca strategiile au inceput sa se contureze, iar majoritatea concurentilor stiu deja ce traiectorie sa urmeze pentru a ajunge la marele premiu, castigatorul sezonului 2020 inca nici nu a intrat in .

Cine este Maurice Munteanu de la Bravo, ai stil! si cum a ajuns el atat de cunoscut

Maurice Munteanu este unul dintre cei mai cunoscuti bloggeri de moda din Romania. Este fashion editor la revista Elle Romania, una dintre cele mai de renume reviste din tara cand vinde vorba de ultimele stiri din lumea modei. Maurice a fost intotdeauna pasionat de moda si a decis sa-si faca o cariera din asta. in .

Victor Ponta, sageti catre Guvernul PNL, dupa decesul primarului liberal din Calarasi: Dan Dragulin s-a infectat in campanie. Cine e vinovat? Merita sa dai viata oamenilor pentru voturi?

Victor Ponta, lider al nou formatului partid Pro Romania Social Liberal, a sustinut iar ca vietile oamenilor sunt mai importante decat alegerile. Acesta a dat de inteles ca scrutinul parlamentar, pe care PNL si.

CNAIR: Cine este castigatorul licitatiei pentru construirea a 19 km din Centura Capitalei

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a desemnat castigatorul contractului de proiectare si executie pentru Lotul 2 din Autostrada de Centura Bucuresti - Sector Centura.

Cat de mare este cea mai mare pestera din Romania. Este cea mai lunga din estul Europei

Romania, pe langa multele probleme, are si cele mai frumoase locuri de Europa. Nu de putine ori minunatiile naturii din tara au surprins turistii, dar si oamenii de stiinta si cercetatorii. Un astfel de loc este si Pestera Vantului, din Muntii Craiului. Cat de mare este Pestera Vantului, cea mai mare pestera din Romania Conform .

Mitropolia Moldovei, despre interzicerea pelerinajului de la Iasi: Ce se intampla acum este cel mai mare abuz din 90 incoace asupra libertatii de constiinta

Reprezentantii Mitropoliei Moldovei si Bucovinei anunta ca nu au nicio legatura cu manifestarea de la Iasi in cadrul careia credinciosii le-au cerut autoritatilor sa renunte la restrictiile de Sf. Parascheva. Desi, Mitropolia le-au solicitat participantilor sa fie pasnici, aceasta a subliniat ca restrictiile sunt cel mai mare abuz din 90 incoace asupra libertatii de constiinta. Poate si ateii vor fi supusi unor restrictii, a spus reprezentantul Mitropoliei Moldovei si Bucovinei, preotul Constantin Sturzu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )