Libnet.ro
UNICEF

18:00

Ponta: Proiectul Rosia Montana este unul controversat, de care nu sunt convins

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ponta: Proiectul Rosia Montana este unul controversat, de care nu sunt convins

Premierul Victor Ponta a declarat, astazi, la intalnirea cu grupurile parlamentare ale PSD ca proiectul Rosia Montana este unul extrem de controversat, de care, personal, nu este convins. continuă pe Ziarul Bursa

Victor Ponta la intalnirea cu parlamentarii: Rosia Montana, un proiect controversat, nu sunt convins de el. Votati potrivit constiintei

Premierul Victor Ponta a declarat vineri, la intalnirea cu grupurile parlamentare ale PSD, ca proiectul Rosia Montana este unul extrem de controversat, de care, personal, nu este convins. Ponta le-a spus parlamentarilor ca pentru proiectul de lege privind Rosia Montana nu se va impune votul si fiecare va fi liber sa voteze conform constiintei.

Ponta le-a cerut parlamentarilor PSD sa voteze proiectul Rosia Montana dupa cum le dicteaza constiinta

Victor Ponta le-a cerut vineri parlamentarilor PSD prezenti la reuniunea de la Constanta sa voteze individual pentru Rosia Montana si nu ca grup, intrucat este un proiect extrem de controversat. Proiectul Rosia Montana va intra in dezbatere parlamentara in aceasta toamna.

Ponta: Rosia Montana, un proiect controversat, nu sunt convins de el; vom vota potrivit ...

Premierul Ponta a declarat, vineri, ca proiectul Rosia Montana, care va intra in dezbatere parlamentara in aceasta toamna, este unul extrem de controversat, de care personal nu este convins, el aratand ca parlamentarii PSD nu vor da un vot politic, ci vor vota fiecare potrivit propriei constiinte, transmite Mediafax. E un singur proiect in aceasta toamna asupra caruia realmente eu nu o sa cer si chiar o sa rog liderii de grup sa nu avem o decizie a grupului. Realmente fiecare va vota dupa .

Ponta le-a cerut parlamentarilor PSD sa voteze individual proiectul Rosia Montana

Victor Ponta le-a cerut vineri parlamentarilor PSD prezenti la reuniunea de la Constanta sa voteze individual pentru Rosia Montana si nu ca grup, intrucat este un proiect extrem de controversat.

Liderii USL si-au exprimat pozitia publica fata de proiectul Rosia Montana

Liderii USL si-au exprimat pozitia publica fata de proiectul de lege care reglementeaza exploatarea minereurilor din perimetrul Rosia Montana. Liberalii spun ca exploatarea resurselor este binevenita, daca vor.

Proiectul Rosia Montana: reactia PNL care poate schimba regulile jocului

Liderii PNL au sustinut, la finalul sedintei Biroului Permanent National al partidului, ca in cazul proiectului Rosia Montana va fi realizata o noua analiza la nivelul Parlamentului, fiind posibila majorarea redeventei pentru exploatare.

PNL: Proiectul Rosia Montana va fi reanalizat in Parlament, cu posibila modificare a redeventei

In cazul proiectului Rosia Montana va fi realizata o noua analiza la nivelul Parlamentului, dupa de proiectul de lege a fost aprobat in aceasta saptamana de Guvern, existand posibilitatea majorarii redeventei pentru exploatare, au declarat liderii PNL joi seara, la finalul sedintei Biroului Permanent National al partidului.

PNL: Proiectul Rosia Montana va fi reanalizat in Parlament, cu posibila modificare a redeventei.

Liderii PNL au sustinut, joi seara, la finalul sedintei Biroului Permanent National al partidului, ca in cazul proiectului Rosia Montana va fi realizata o noua analiza la nivelul Parlamentului, fiind posibila majorarea redeventei pentru exploatare, transmite Mediafax. Ministrul de Finante, Daniel Chitoiu, a evocat majorarea redeventelor pentru exploatarile miniere in perspectiva anului viitor. El a admis ca in proiectul de lege transmis Parlamentului in ceea ce priveste exploatarea de aur de .

Crin Antonescu: PNL nu a luat nici o decizie privind proiectul de la Rosia Montana / Va fi o dezbatere serioasa in Parlament

Crin Antonescu a declarat joi seara la Mamaia ca PNL nu a luat o decizie privind sprijinirea proiectului de exploatare a aurului de la Rosia Montana. Un proiect de lege a fost trimis in aceasta saptamina de la Guvern la Parlament, spre dezbatere. Liderul PNL a adaugat ca in Parlament vom avea o discutie foarte aplicata si documentata.

Actiunile Gabriel Resources au crescut pe bursa dupa aprobarea in Guvern a proiectului de lege privind proiectul Rosia Montana

Valoarea actiunilor Gabriel Resources Ltd, tranzactionate la Bursa din Toronto - Canada, a crescut cu 3,5%, atingand maximul ultimelor sapte saptamani, dupa anuntul legat de faptul ca guvernul roman a adoptat proiectul de lege privind proiectul Rosia Montana.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )