Libnet.ro
UNICEF

20:30

PNL: Proiectul Rosia Montana va fi reanalizat in Parlament, cu posibila modificare a redeventei.

România Liberă România Liberă,
PNL: Proiectul Rosia Montana va fi reanalizat in Parlament, cu posibila modificare a redeventei.

Liderii PNL au sustinut, joi seara, la finalul sedintei Biroului Permanent National al partidului, ca in cazul proiectului Rosia Montana va fi realizata o noua analiza la nivelul Parlamentului, fiind posibila majorarea redeventei pentru exploatare, transmite Mediafax. Ministrul de Finante, Daniel Chitoiu, a evocat majorarea redeventelor pentru exploatarile miniere in perspectiva anului viitor. El a admis ca in proiectul de lege transmis Parlamentului in ceea ce priveste exploatarea de aur de . continuă pe România Liberă

Crin Antonescu: PNL nu a luat nici o decizie privind proiectul de la Rosia Montana / Va fi o dezbatere serioasa in Parlament

Crin Antonescu a declarat joi seara la Mamaia ca PNL nu a luat o decizie privind sprijinirea proiectului de exploatare a aurului de la Rosia Montana. Un proiect de lege a fost trimis in aceasta saptamina de la Guvern la Parlament, spre dezbatere. Liderul PNL a adaugat ca in Parlament vom avea o discutie foarte aplicata si documentata.

Actiunile Gabriel Resources au crescut cu 35 la suta dupa aprobarea in Guvern a proiectului de lege privind proiectul Rosia Montana

Valoarea actiunilor Gabriel Resources Ltd, tranzactionate la Bursa din Toronto - Canada, a crescut cu 3,5%, atingand maximul ultimelor sapte saptamani, dupa anuntul legat de faptul ca guvernul roman a adoptat proiectul de lege privind proiectul Rosia Montana.

Actiunile Gabriel Resources au crescut pe bursa dupa aprobarea in Guvern a proiectului de lege privind proiectul Rosia Montana

Valoarea actiunilor Gabriel Resources Ltd, tranzactionate la Bursa din Toronto - Canada, a crescut cu 3,5%, atingand maximul ultimelor sapte saptamani, dupa anuntul legat de faptul ca guvernul roman a adoptat proiectul de lege privind proiectul Rosia Montana.

Un parlamentar isi intreaba alegatorii cum sa voteze proiectul minier de la Rosia Montana

Deputatul clujean Aurelia Cristea anunta, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, ca din prima zi a lui septembrie ii va consulta pe cei care au ales-o privind proiectul minier de la Rosia Montana. Ea spune ca votul sau in Parlament trebuie sa reflecte dorinta oamenilor din colegiul care au votat-o.

Cum motiveaza Guvernul proiectul de lege privind aprobarea proiectului Rosia Montana

Proiectul de lege privind proiectul minier de la Rosia Montana, aprobat in sedinta Guvernului desfasurata marti, 27 august 2013 cuprinde si o expunere prin care se motiveaza demersul executivului. Sunt invocate efectele crizei economice din Europa, necesitatea modernizarii domeniului industrial romanesc si crearea de noi locuri de munca.

Guvernul a adoptat proiectul de lege referitor la Rosia Montana

Proiectul de lege privind unele masuri aferente exploatarii minereurilor auro-argentifere din perimetrul Rosia Montana a fost adoptat marti in sedinta de guvern, el urmand sa fie transmis Parlamentului, a informat Executivul.

Guvernul va discuta marti proiectul de lege privind exploatarea minereurilor de la Rosia Montana

Proiectul de lege care reglementeaza exploatarea minereurilor din perimetrul Rosia Montana a fost introdus pe ordinea de zi a sedintei de Guvern de marti, au declarat pentru Mediafax surse guvernamentale.

Redeventa pentru proiectul minier de la Rosia Montana, majorata la 6%. La cat se ridica redeventele in alte tari

Executivul a avizat proiectul de lege privind exploatarea minereurilor de aur si argint de la Rosia Montana, judetul Alba. Odata cu demararea lucrarilor, Romania se va transforma in cel mai mare producator de aur al Uniunii Europene, relateaza.

FOTO Redeventa pe care statul roman o va incasa pentru proiectul minier de la Rosia Montana a fost majorata la 6%. La cat se ridica redeventele in alte tari

Executivul a avizat proiectul de lege privind exploatarea minereurilor de aur si argint de la Rosia Montana, judetul Alba. Odata cu demararea lucrarilor, Romania se va transforma in cel mai mare producator de aur al Uniunii Europene.

Remus Cernea, fost consilier al lui Victor Ponta, ataca Executivul dupa adoptarea proiectului privind Rosia Montana: Guvernul Romaniei a trecut de linia rosie. Opozitia trebuie sa se mobilizeze, iar interventia straina este legitima

Remus Cernea, fost consilier al lui Victor Ponta, critica adoptarea, de catre Executiv, a proiectului de lege privind Rosia Montana, sustinand ca prin avizarea acestui proiect de lege, Guvernul Romaniei incearca suspendarea statului de drept si subordonarea unor institutii publice importante catre interesele companiei private RMGC. Proiectul de lege privind unele masuri aferente exploatarii minereurilor auro-argentifere din perimetrul Rosia Montana a fost adoptat in sedinta de guvern de marti, el urmand sa fie transmis Parlamentului.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )