Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ponta promite pensii indexate in 2015, nu si salarii mai mari pentru bugetari

Adevărul Adevărul,
Ponta promite pensii indexate in 2015, nu si salarii mai mari pentru bugetari

Pensiile vor fi indexate anul viitor, cel mai probabil cu peste 4%, dar aceeasi promisiune nu poate fi facuta si vizavi de salariile bugetarilor, a declarat premierul Victor Ponta duminica seara la Romania TV, adaugand ca nici nu vor fi taiate. continuă pe Adevărul

Parlamentul a decis ca executorii nu pot sa incaseze onorarii mai mari de jumatate de milion de lei

Executorii judecatoresti nu vor putea ridica onorarii mai mari de 500. 000 de lei, au decis deputatii votand in lectura a doua, o lege care prevede plafonarea onorariilor.

UNDE se castiga cele mai mari pensii din Romania

In anul 2013, numarul mediu de pensionari a fost de 5. 000 in scadere cu 77. 000 persoane fata de anul precedent si cu 179. 000 persoane mai putin fata de anul 2011, potrivit datelor prezentate astazi de.

PROFIL Moderatul Petro Poroshenko, regele ciocolatei, candidatul cu cele mai mari sanse la presedintia Ucrainei

Dupa ce unul dintre principalii candidati in cursa pentru presedintia Ucrainei, fostul campion la box Vitali Klitschko, s-a retras sambata, sperantele multor ucraineni dar si a sustinatorilor europeni se indreapta catre miliardarul Petro Porosenko, cunoscut ca Willy Wonka al Ucrainei sau Regele ciocolatei, scrie New York Times. Sansele mari ca moderatul sa castige fotoliul de presedinte s-ar parea ca au jucat un rol si in incheierea acordului cu FMI pentru pachetul de ajutor de 18 miliarde de dolari.

SEAT genereaza cele mai mari venituri din istoria sa, de aproape 6.500 de milioane de euro

Bucuresti, 27/03/2014. - SEAT isi imbunatateste situatia, in ciuda recesiunii economice. Cu o crestere majora a volumului de vanzari, a cererii si a productiei, SEAT a inchis anul 2013 cu cel mai mare venit din istoria sa, declarand o cifra de afaceri de 6. 473 milioane euro, cu 6,3% mai mult decat in anul anterior.

Transelectrica propune dividende de cinci ori mai mari

Conducerea Transelectrica simbol TEL) propune actionarilor un dividend brut per actiune de 2,228 lei, aferent profitului din 2013, de 5,5 ori mai mare fata de cel alocat in anul precedent.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )